Enemaerkets Hostahave Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og overskuelig hjemmeside, med et stort udvalg af hostaèr. Flotte sunde planter, der er omhyggeligt pakket, og uden skade ved ankomst. Hurtig levering, efter bestilling online. Kan varmt anbefal... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Floristería

Escrito por la empresa

Vi har Danmarks største udvalg af hostaer på vores web shop. Vi har mere end 300 forskellige når sæsonen går i gang medio april. Vores webshop er åbent indtil hostaerne går i dvale da vi ikke holder dem kunstig i gang i drivehuse. Skulle du finde en hosta der ikke er på lager så kontakt os, da vi måske har den i vores plantehus. Hvis ikke vil vi gøre alt hvad vi kan for at skaffe den til dig til næste sæson hvis du må ønske det. Udover vores web shop har vi et plantesalg hvor du kan komme og vælge dine planter. Vores virksomhed har desuden en besøgshave med 1700 forskellige hostaer. Besøgshaven er åbent fra maj til sep.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sansemættende og vild oplevelse i Hostahaven

Når man entréer Hostahaven, så træder man ind i en eventyrverden af smukke hostaer, ældgamle træer og ukendte gemte skatte. Man befinder sig faktisk i "Jagten på den forsvundne skat". Sikke en vild og sansemættende oplevelse.

16 de junio de 2026

Enemærkets Hostahave – en oase af ro og skønhed

Enemærkets Hostahave var en enestående oplevelse – ren healing for sjælen. Vi trådte væk fra verdens uforudsigelige kaos og ind i en fredfyldt have fyldt med den smukkeste natur. Store, majestætiske træer kastede behagelig skygge over et imponerende udvalg af hosta-arter, smukt grupperet og harmonisk fordelt i hele haven.

Det var en oplevelse af total afslapning og glæde at gå rundt i haven og lade sig opsluge af roen og de grønne omgivelser. Besøget blev rundet af i en hyggelig bjælke-udestue, hvor den venlige indehaver bød på friskbrygget kaffe og lækker hjemmebag, mod betaling – en perfekt afslutning på en uforglemmelig dag.

Der er masser af skygge under de store træer, så haven er også skøn at besøge på varme og solrige dage.
Jeg kan varmt anbefale et besøg – det er en oplevelse, man ikke må gå glip af, hvis man er i Ringkøbing.

18 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En smuk og harmonisk have

En smuk og harmonisk have, som virkelig var et besøg værd 🐞 Dertil imødekommende ejere. Mange tak for en dejlig oplevelse 👍

5 de junio de 2025

Enemærkets Hostahave Et besøg værd

BESØG Enemærkets Hostahave, og I vil få en fantastisk oplevelse. Det er en usædvanlig smuk stor velholdt have med mange spændende smukke planter og selvfølgelig især Hostaer. Der er flere hyggekroge, hvor man kan nyde sin medbragte mad eller kaffe. Vi hørte tilfældigt om haven, vi har flere gange været i Ringkøbing; men aldrig hørt om Hostahaven. Så vi vil gerne give denne oplevelse videre til forhåbenligt mange andre - absolut et besøg værd.

27 de julio de 2024

God og overskuelig hjemmeside

Hurtig levering, efter bestilling online.
Kan varmt anbefales

12 de junio de 2024

Respuesta de Enemaerkets Hostahave

mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Det betyder rigtig meget for os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er altid pæne planter man får…

Det er altid pæne planter man får tilsendt

26 de mayo de 2024

Respuesta de Enemaerkets Hostahave

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed. Vi vil rigtig gerne vide, hvad der skal til for, at du havde valgt at give os 5 stjerner. Dette for, at vi altid gerne vil give vore kunder den bedste oplevelse.
Mvh Helle

Perfekt handel

Store og rigtig fine planter 👍 indpakningen/forsendelsen er også helt i top 👍

2 de junio de 2024

1000 tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige modtaget min pakke med Hosta

Har lige modtaget min pakke med Hosta. Store fine planter, som var forsvarligt pakket ind.
Jeg har værre meget tilfreds med mit køb, og vil gerne handle der igen.
Jeg sender 5 ⭐

14 de mayo de 2024

1000 tak for 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.