Beste Johannes,
We vinden het vervelend om te horen dat je het pakketje niet hebt ontvangen. We willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen door óf je het geld terug te storten óf een nieuw pakketje naar je op te sturen.
Bij ons komen dagelijks veel bestellingen binnen en we controleren niet elke individuele bestelling om te zien of deze is bezorgd. We vertrouwen op de verzenddiensten, zoals DHL of PostNL, om de pakketten correct af te leveren. Als er zich een probleem voordoet, zoals het niet ontvangen van een pakket of het ontbreken van trackingupdates, is het gebruikelijk dat klanten contact met ons opnemen via e-mail voor verdere informatie. Op die manier kunnen we de status van je pakket bekijken en actie ondernemen.
Helaas hebben we geen e-mail van jou ontvangen met betrekking tot de status van je bestelling. We willen graag helpen en ervoor zorgen dat je krijgt waar je voor hebt betaald. Zou je ons alsjeblieft zo snel mogelijk een e-mail willen sturen naar hi@engravednotes.com met je ordernummer? Op die manier kunnen we de status van je bestelling nakijken en de nodige acties ondernemen.
Als blijkt dat je pakketje inderdaad vermist is, zullen we ervoor zorgen dat je je geld terugkrijgt of sturen we een nieuw pakket naar je op.
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak. We kijken uit naar je e-mail, zodat we dit snel kunnen oplossen.
Team Engraved Notes