Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et servise på 18 deler fra dere. Pakken ble sendt i original eske, kun med en lapp merket “forsiktig” uten ekstra beskyttelse. Resultatet var at 4 av de 18 delene kom knust. Jeg tok... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Royalty Line  10 delers gryterett. brukte den største gryten for føste gang på søndag,oppdaget då at den gryten er ikke rund,den er mer 7 kantet,ergo passer ikke lokket. Tok bilder av det og sendte i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte varmevifte 19 des. Fikk den 23 des, den virkede fint i 3 dage så kom så myje bråk og jeg kunne ikke bruke den. Snakkede med kundeservice, sente video tok bilde av baksiden og ordrenummer.... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 81% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Knust servise.

Jeg tok kontakt med kundeservice og fikk raskt svar. Dere ba om mer informasjon, bilder og hva jeg ønsket som løsning. Dette gjorde meg optimistisk, og jeg fikk inntrykk av at dere er et seriøst firma. Etter flere meldinger ventet jeg derfor på å få tilsendt de 4 asjettene.
I ettertid angrer jeg på at jeg ikke sendte hele serviset tilbake med en gang.
Etter en måned uten oppfølging begynte jeg å forstå at jeg ikke kom til å få noen løsning. Jeg tok kontakt med kundeservice igjen, men fikk ingen svar. Etter flere forsøk sitter jeg igjen med følelsen av å ha blitt lurt.
Derfor vil jeg advare andre mot å handle hos dere.
Dette er første gang jeg gir karakter 1.

6 de febrero de 2026

Hei Yuliya,

Takk for at du deler din opplevelse, dette er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi beklager virkelig at deler av serviset kom frem knust. Samtidig vil vi gjøre oppmerksom på at vi har vært i dialog med deg på e-post og har svart på dine henvendelser underveis. Det kan virke som om våre siste svar dessverre ikke har nådd frem til deg.

Som vi tidligere har informert om, har vi per nå ikke hatt disse delene på lager. Vi har derfor tilbudt deg å enten vente til de kommer inn igjen, eller å få kreditert de ødelagte delene umiddelbart.

Vi ønsker veldig gjerne å løse dette på en god måte for deg, og ber deg derfor ta kontakt med oss igjen, eventuelt sjekke søppelpost/spam i tilfelle svarene våre har havnet der.

Vennlig hilsen
Engrospris.no

Er kjempefornøyd

Er kjempefornøyd. Jeg angret et kjøp,men det var ikke noe problem var bare å sende i retur. Vi kjøpte da i stedet Just Perfecto og fikk reduksjon i prisen på det nye settet. Alt vi spurte om ordnet de opp i. Eneste at jeg skulle ønske de hadde løse kasseroller å selge av samme sett som vi kjøpte.
Fantastisk bra kundeservice og kjempefornøyd med kasserollesettet.
Anbefales 👍👍👍

13 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice og manglende håndtering av retur

Jeg bestilte en kjøkkenmaskin fra Engropris (ordre 275791), men mottok feil og en billigere vare enn det jeg hadde bestilt. Etter mye frem og tilbake via e‑post fikk jeg til slutt en returetikett. Jeg returnerte varen 27.01.2026, og PostNord bekrefter at Engropris mottok returen 02.02.2026.
Til tross for dette hevder Engropris at varen ikke er mottatt, noe som ikke stemmer med leveringsbeviset. Siden kjøpet ble gjort via Klarna står fakturaen fortsatt åpen, og det begynner å påløpe forsinkelsesgebyrer som følge av at Engropris ikke registrerer returen sin.
Kommunikasjonen har vært treg og lite løsningsorientert, og jeg opplever at jeg må dokumentere og forklare ting flere ganger uten at problemet blir løst. Dette skaper unødvendig stress og tidsbruk for en feil de selv har gjort.
Hadde forventet langt bedre oppfølging og seriøsitet fra en nettbutikk. Jeg anbefaler å være forsiktig ved handel her, spesielt hvis det oppstår problemer som krever kundeservice.

3 de abril de 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi en grundig tilbakemelding. Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt, dette er ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi forstår godt at situasjonen har vært frustrerende, spesielt når det gjelder retur og oppfølging. Feilen som oppstod i denne saken tar vi på alvor, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre rutinene våre slik at lignende ikke skjer igjen.

Vi er glade for at saken nå er løst, og at du har fått det du hadde krav på. Skulle det være noe mer, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Ønsker deg en fin dag videre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfornøyd med produkt og service

Superfornøyd med kjøpet av bålpannen i betong. Ble levert på kort tid. Har nå bestilt enda en til å ha på hytta. Super service også når jeg hadde spørsmål om montering. Anbefales på det sterkeste.

28 de marzo de 2026

Hold unna

Har kjøpt en kjøkkenmaskin. Merker at kvaliten er dårlig, med simpelt tilbehør, og selve maskinen er lett og "billig". Spent hvor lenge denne holder, jeg tipper det ikke er lenge. Jeg angret på kjøpet med en gang jeg pakket den opp. Den bråker veldig når den går også!

19 de marzo de 2026

Hei Merethe
Takk for tilbakemeldingen din, det er leit å høre at du ikke er fornøyd med produktet.

Dersom du opplever at kvaliteten ikke står til forventningene, er det viktig at du tar kontakt med oss på kundeservice@engrospris.no, slik at vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Vi ønsker selvfølgelig å finne en god løsning for deg . Engrospris

Ingen god kjøpopplevelse.

Jeg kjøpte Berlinger Haus servise 18 deler Sahara. Fargen er utrolig misvisende fra bilde, og kvaliteten er så der.
Ville aldri ha kjøpt noe der igjen.
Måtte kontakte banken for å få igjen pengene etter retur.

8 de enero de 2026

Anbefales!

Anbefales!
Veldig fornøyd med både kundeservice og rask levering.

16 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.