Goed geholpen
Artikel wat ik besteld had was tijdelijk niet leverbaar, maar goed geholpen met een vergelijkbaar product. Blij mee!

Respuesta de Enlite Lighting
Wij zijn Enlite Lighting Enlite Lighting is onderdeel van LedSupport B.V. en maakt deel uit van de LedSupport Lighting Group: dé specialist in hoogwaardige LED verlichting. Wat begon in 2008 met het verkennen van de eerste LED-alternatieven voor traditionele verlichting, is uitgegroeid tot een toonaangevend kenniscentrum binnen de verlichtingsbranche. Door jarenlange ervaring en continue innovatie hebben wij een sterk en betrouwbaar assortiment opgebouwd dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Vandaag de dag bieden wij een breed portfolio aan met gerenommeerde merken zoals Aurora Enlite, Enlite en SwitchLite. Hiermee kunnen wij vrijwel elke LED-vraag invullen — van particuliere toepassingen tot grootschalige projecten. Binnen LedSupport combineren we technische expertise met praktische uitvoering. Ons team bestaat uit specialisten, designers en installateurs, ondersteund door een eigen productie- en onderzoeksfaciliteit. Dit stelt ons in staat om niet alleen producten te leveren, maar ook complete verlichtingsoplossingen te realiseren. Of het nu gaat om een snelle online bestelling of een maatwerkproject: bij ons staat kwaliteit, kennis en service centraal
Witte Paal 318, 1742 LD, Schagen, Holanda

Respuesta de Enlite Lighting