Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Das Sytem ist unfassbar unübersichtlich, nicht intuiitiv und sehr teuer. Zudem auf Apple Produkten nicht kompatibel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fredag den 15. maj spurgte jeg Eovendo, hvorfor jeg ingen udbetaling havde fået. (jeg har valgt udbetaling hver fredag). Fik dette automatsvar den 19. maj: "Vi besvarer din henvendelse alle hve... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Idéen om en cashback side er god, og Eovendo har gode tilbud og et stort udvalg. Desværre er siden enormt dårligt sat op, og deres service er nærmest ikke-eksisterende. Der er hele tiden tekniske prob... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig fint, desværre sker der rigtig ofte at man ikke får cashback fra undersøgelser, trods den er godkendt. Ofte bliver man også smidt af laaaangt ind i en undersøgelse, fordi så er man pludselig ik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de cashback

Sobre Eovendo

Escrito por la empresa

Eovendo er en gratis service, der belønner dig med cashback (kontanter) på de køb, som du foretager online!

Du har samtidig muligheden for at blive holdt opdateret på tilbud fra dine yndlingsbutikker via nyhedsbrev, SMS og iOS/Android mobilapp.

Eovendo tilbyder også analyser på vegne af analyseinstitutter, der belønner dig økonomisk!

Med over 500 webshops, der inkluderer rejser, forsikringer, mode, skønheds- og sundhedsprodukter og meget mere, er der noget til enhver onlineshoppers smag.

Sådan virker det:
  1. Du går ind på en webshop via Eovendo.com.
  2. Du køber produkter eller services som du plejer.
  3. Eovendo deler derefter pengene, kaldet cashback, med dig – helt gratis.
  4. Din optjente cashback kan udbetales direkte til din bankkonto, PayPal-konto eller bruges på gavekort.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

jeg bruger for det meste undersøgelser…

jeg bruger for det meste undersøgelser for at tjene lidt til lommen men de 2 kr man får er alt for lidt når der endelig kommer en undersøgelse som så tager 15-20 min der skal der en justering til og så savner jeg i starten hvor i kom var der små reklamer man skulle se mod en belønning hvor er de? ellers virker det ok der er nogle dumme tekniske fejl af og til man modtager ikke belønning når en undersøgelse er slut
men med få justeringer kunne det blive rigtigt godt som i de gode gamle dage

Hej Tom.

I starten da vi lancerede i 2013 havde vi reklamefilm man kunne vurdere på Eovendo. Vi valgte dog at sadle om til analyser og cashback, da reklamefilmene blev færre og færre. Hvis du oplever tekniske problemer på Eovendo, så endelig skriv til os på info@eovendo.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange bække små

Mange bække små, gør en stor Å
Det er lige præcis det, som jeg får ud af at være medlem af eovondo.....bedre kan det ikke blive!

Hej Birte.

Vi takker for anmeldelsen. Vi er helt enig med "de mange bække små..."

Valorada con 2 estrellas sobre 5

En tvivler

Får for mange spørgeskemaer med en masse spørgsmål hvorefter man kasseres fordi man ikke opfylder betingelserne - uden at få nogen for det - men firmaerne har sikkert fået det de vil have

Hej Søren.

Hvis du oplever at blive screenet ud af analysen, så skriv til os på info@eovendo.com så du kan få din cashback.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stabil

Stabil, støt mindre indtjening uden forpligtelser. Aldrig problemer vedr. cashback.

21 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.