Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Das Sytem ist unfassbar unübersichtlich, nicht intuiitiv und sehr teuer. Zudem auf Apple Produkten nicht kompatibel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fredag den 15. maj spurgte jeg Eovendo, hvorfor jeg ingen udbetaling havde fået. (jeg har valgt udbetaling hver fredag). Fik dette automatsvar den 19. maj: "Vi besvarer din henvendelse alle hve... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Idéen om en cashback side er god, og Eovendo har gode tilbud og et stort udvalg. Desværre er siden enormt dårligt sat op, og deres service er nærmest ikke-eksisterende. Der er hele tiden tekniske prob... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig fint, desværre sker der rigtig ofte at man ikke får cashback fra undersøgelser, trods den er godkendt. Ofte bliver man også smidt af laaaangt ind i en undersøgelse, fordi så er man pludselig ik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de cashback

Sobre Eovendo

Escrito por la empresa

Eovendo er en gratis service, der belønner dig med cashback (kontanter) på de køb, som du foretager online!

Du har samtidig muligheden for at blive holdt opdateret på tilbud fra dine yndlingsbutikker via nyhedsbrev, SMS og iOS/Android mobilapp.

Eovendo tilbyder også analyser på vegne af analyseinstitutter, der belønner dig økonomisk!

Med over 500 webshops, der inkluderer rejser, forsikringer, mode, skønheds- og sundhedsprodukter og meget mere, er der noget til enhver onlineshoppers smag.

Sådan virker det:
  1. Du går ind på en webshop via Eovendo.com.
  2. Du køber produkter eller services som du plejer.
  3. Eovendo deler derefter pengene, kaldet cashback, med dig – helt gratis.
  4. Din optjente cashback kan udbetales direkte til din bankkonto, PayPal-konto eller bruges på gavekort.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Synes det er blevet ringere

Synes det er blevet ringere med at få udbetalt, for reklamerne er væk og der ikke så mange skrabelod kun en hver dag og nogen gange slet ikke nogen og nu er der heller ikke nogen gavekort, hvor man kan sætte penge ind på og det er ikke alle banker der står på jeres liste og det er ikke alle der har mulighed for at have paypal

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smart

Smart, når man alligevel shopper på nettet. Eovendo appen dukker automatisk op, når man er på en side, hvor du får %.

Hmmm

Iden er fin men at annoncører ringer fordi man kigger deres opslag/annonce har jeg ikke brug for derfor bruger jeg ikke evendo ret meget mere

Logotipo de Eovendo

Respuesta de Eovendo

Hej Johan.

Vi forstår ikke helt din anmeldelse. Der er ikke nogen som ringer til dig, medmindre du har taget et tilbud hvor du ønsker at blive ringet op.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tilbud fra G4S via Eovendo

Tilbud fra G4S/via Eovendo vedr. sikring af bolig ved brand og indbrud, fik svar samme dag og besøg af G4Ss sikringkonsulent, fantastisk hurtig og givende service -Henrik

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg synes der går alt for lang tid fra…

Jeg synes der går alt for lang tid fra man har bestilt, modtaget og betalt varen til man får cashback. Meget ofte 65 dage. Derudover synes jeg cashbacken er blevet så lille, så jeg ofte er ligeglad med den.

Logotipo de Eovendo

Respuesta de Eovendo

Hej Madsen.

Grunden til der er forsinkelse på cashback er fordi partnerne først skal godkende at du skal have cashback for dit køb. Det skyldes dansk returret skal være ovre, købet ikke bliver leveret tilbage, udvidet returrets periode osv.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spørgeskemaer!!!

Jeres side er meget god, men de sider med meningsdannelser er jeg ikke så begejstret for , da jeg føler at de stiller det samme spørgsmål hele tiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kun få irritationsmomenter

Kunne godt ønske mig lidt flere 'gratis' points som tidligere.. lidt øv at enkelte tilmeldinger til nyhedsbreve og konkurrencer ikke fungerer.. ellers helt ok

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.