Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. Można tu miło spędzić czas... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Podoba mi się że jesteście, od dawna współpracuję i wypełniam bez wychodzenia z domu ankiety, ale nie zawsze wszystko jest perfect. Zwracałam uwagę na zbyt skomplikowany system wypełniania formularza... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ciekawe badania i uczciwe wynagrodzenie. Panel ma przejrzyste zasady. Polecam!

Dobry portal

Dobry portal, ale za często jestem odrzucany, poza tym jest bardzo długi czas oczekiwania na wypłatę

Fajny panel

Fajny panel, dość dużo ankiet. Wypłaty od 50 zł. Często jeżeli nie kwalifikujecie się do ankiety to i tak dostajecie bonus 20 groszy. Polecam, naprawdę warto.

Super panel

Super panel , dużo ankiet zgodnie z wypełnianiem , dość szybkie wypłaty. Polecam jak najbardziej

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ciekawa strona z ankietami

Ciekawa strona z ankietami. Można wypełniać ankiety na komputerze i w aplikacji na smartfonie. Nie ma tych ankiet za dużo, ale powoli można uzbierać punkty na wypłatę 50 zł na konto. Polecam

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opinia na temat ankiet ePanel

Jestem w ePanel już od 2018 roku. Lubię wypełniać ankiety i przekazywać swoje opinie. Ankiety są proste i czytekne. Choć ostatnio zdarza się, że się nie kwalifikuję ( wiek, brak małych dzieci itp). Kiedyś były też problemy z odejmowaniem punktów, ale po napisaniu maila, sytuacja zawsze została wyjaśniona. Jedynie długi czas wypłaty pieniędzy i przerywanie ankiet w czasie wypełniania jest trochę denerwujący, no i w dobie inflacji można pomyśleć o zwiększeniu punktów.

10 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jak dla mnie interesujący portal

Jak dla mnie interesujący portal , ciekawe tematycznie ankiety , kiedyś wydawało się że punkty znikają - od kiedy zapisuje - nie znikają, ostatnio jakby rzadziej dostaje ofertę - prawdopodobnie przejdę na aplikację i się okaże czy ja jestem do tyłu czy portal bardziej wymagający , pozdrawiam innych użytkowników i zachęcam do korzystania

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo ciekawy i godny polecenia panel!!!

Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na różne i ciekawe tematy. Plusem jest to, że są praktycznie codziennie. Jestem już jakiś czas na tym panelu i jestem bardzo zadowolony. Support też na wysokim poziomie w razie problemów zawsze da się z nimi dogadać. Zdecydowanie polecam wszystkim niezdecydowanym.

17 de septiembre de 2024

Ocena uczestnictwa

Ankiety są rozbudowane nie ma problemu technicznych podczas wypełniania i wysyłania są ciekawe i są częste zaproszenia bardzo proste do wypełnienia i różnorodne jestem zadowolona z udziału i będę kontynuować uczestnictwo

17 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

moja opinia fajna sprawa..

Chenie uczestniczę w ankietach epanel.pl chce wyrazic swoja opinie na wiele tematów Przy okazji wpadnie pare groszy na male co nie co.
Zachecam do dzielenia sie swoja opinia

16 de septiembre de 2024

Aplikacja działa bez zarzutu

Aplikacja działa bez zarzutu, jest o wiele wygodniejsza niż korzystanie z przeglądarki internetowej w celu wypełniania ankiety. W aplikacji dostajemy powiadomienia o dostępnych ankietach czy pytaniach konkursowych. Polecam Julia Iskrzycka

16 de septiembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mało ankiet i jeszcze rozliczenie podatkowe...

Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, że wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródło dochodu... w związku z tym każą nam tu wypełniać PiT'a :D (i to za 50-100zł rocznie(!) - a są portale gdzie można dostać 10x tyle i podatek jest już wliczony i nie trzeba się rozliczać...

22 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NIE POLECAM !!

NIE POLECAM !!! Walka i wyścig szczurów za ankietą - kto pierwszy dorwie ankietę ten lepszy. Trzeba być mega czujnym, bo po 30 min może być już za późno i ankieta już niedostępna. Jak już zarobicie pierwszą kasę przy 50 pkt to aby wypłacili wam kasę chcą podawania w formularzu wszystkich dokładnych danych osobowych: m.in. nr pesel, nazwy twojego urzędu skarbowego (bo będziesz rozliczać się z tego przychodu w US!). Fajnie co? Jakoś w innych serwisach z ankietami nie ma takiej potrzeby a kasę można zarobić szybciej, bez takich formalności i podawania DANYCH CHRONIONYCH. Powodzenia

24 de septiembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.