Door de positieve ingesteldheid en het professionalisme van de persoon in kwestie, die ook nog uitleg gaf over wat er nog beter kan, gaf dit een gevoel dat de persoon zijn job tot in detail kende.... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben zeer tevreden over de EPC-keuring en de asbestkeuring. De inspecteur was professioneel, grondig en respectvol voor mijn eigendom. Nadat hij de staaltjes voor de asbestkeuring heeft genomen he... Ver más
La empresa ha respondido
Topman Wat we nodig hadden: inlichtingen over wat EPC inhoudt welke werken best eerst doen enz.zijn ons duidelijk uitgelegd.En een goede 200Euro voor 3uur woning onderzoek en attest van 14 pagina’s... Ver más
La empresa ha respondido
Uw EPC-, asbest- en elektriciteitskeuring vlot geregeld in één klik. Wij ontzorgen u van A tot Z met een servicegerichte aanpak en een ervaren team professionals. Schakel ons in bij het aanvragen van de verplichte keuringsattesten bij verkoop, verhuur, renovatiewerken, premieaanvragen en financiering.
Wirixstraat 63, 2845, Antwerpen, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Snel een afspraak kunnen regelen. Professionele uitleg gekregen en een erg fijne correcte man over de vloer gekregen.
Bedankt

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Snelle service en een duidelijke uitleg over wat er in het attest staat en waarom. Op donderdagnamiddag langs geweest en vrijdagochtend zat het attest al in mijn mailbox.

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Vriendelijke, snelle service. Attest was reeds de dag na keuring beschikbaar.

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Had snel een afspraak. Is persoon die zijn job kent. Je kreeg heel veel bijkomende informatie. EPC attest na 1 dag in mijn mailbox. Echt een aanrader.

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Er werd zeer grondig en correct gewerkt. Hij nam zijn tijd en we kregen het rapport ook zeer snel.

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Controleur was correct, stipt en vriendelijk. Zeer snelle afhandeling dosier.

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Correcte werkwijze en stipte naleving van afspraken! Correcte prijs zoals afgesproken !

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Mohammed is stipt, correct, zeer snelle responstijden en een man van zijn woord. Zeker aan te bevelen

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Heel blij met aanpak van deze keurder. Er werd snel gereageerd op mijn online aanvraag, in de kerstvakantie. De keuring verliep helemaal volgens afspraak, kreeg ook bijkomende info. Rustig en efficiënt verloop. Het attest werd de avond zelf nog afgeleverd!

Topman
Wat we nodig hadden: inlichtingen over wat EPC inhoudt welke werken best eerst doen enz.zijn ons duidelijk uitgelegd.En een goede 200Euro voor 3uur woning onderzoek en attest van 14 pagina’s is eigenlijk veel te weinig!!!

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Ikzelf als klant kan enkel zeggen dat als ik iemand tegenkom die ook een EPC onderzoek wil doen ik hen zeker zal aanraden.
Mvg.
Gianni & Nina

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Korte wachttijd-goede communicatie-vriendelijke en beleefde contact persoon

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Supportive and knowledgeable service combined with a pleasant interaction.

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Volgende dag een afspraak kunnen maken! Alles duidelijke en concreet uitgelegd!
Ik weet wie te bellen voor mijn volgende Keuringen!

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Snelle afspraak, duidelijke uitleg en attest zeer snel afgeleverd. Top!

Respuesta de EPC Keuring Antwerpen
Vlotte communicatie, vriendelijk in omgang. Rapport snel beschikbaar