Pas op mensen! Zojuist aangifte gedaan bij de politie. Een horloge besteld van ruim €500. Bijna 2 weken geleden. Ze zijn ondertussen ook van adres en telefoonnummer veranderd en zijn niet meer t... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Great price for the vacuum cleaner I bought (Philips fc9745/09). With a smooth process to order. What I didn't expect was an ideal option where I needed to copy the payment details into my bank app. B... Ver más
Met toeval op deze site gekomen. Op deze site is alles goed overzichtelijk en vooral zeer goede prijzen. Ik zocht een Party box van JBL en die was zeer goedkoop. En daarom gelijk besteld. Ik wordt ov... Ver más
SCAMMERS/OPLICHTERS Naïef om te denken dat mij dit nooit zou overkomen maar ik ben er vol ingetrapt. Wat een geraffineerde lui! De combinatie van zeer uitgebreide en professioneel ogende webs... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Epic-builds.nl zijn we gepassioneerd over gaming en streven we ernaar om gamers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige gaming pc's. Onze missie is om de ultieme game-ervaring te bieden, of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën of een beginner die een solide start wil maken. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij EpicBuilds gebruiken we alleen de beste componenten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze gaming pc's topprestaties leveren en betrouwbaar zijn. Of je nu een gaming pc met een Intel of AMD CPU wilt, een NVIDIA GeForce of AMD Radeon grafische kaart, wij hebben de perfecte configuratie voor jou. We geloven in transparantie en eerlijkheid in al onze interacties met klanten. Daarom streven we naar uitmuntendheid in klantenservice en zijn we trots op onze positieve reputatie op platforms zoals Trustpilot. Ons team van experts staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen. Bij EpicBuilds gaat het niet alleen om het verkopen van gaming pc's; het gaat erom dat elke klant een geweldige ervaring heeft en met vertrouwen kan gamen. We zijn er trots op om deel uit te maken van de gaming community en kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte gaming pc te vinden bij EpicBuilds
Información de contacto
De boelelaan 1114, 1081HZ, Amsterdam, Holanda
- 085 004 6662
- info@epic-builds.nl
- epic-builds.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Pas op mensen!
Pas op mensen!
Zojuist aangifte gedaan bij de politie.
Een horloge besteld van ruim €500.
Bijna 2 weken geleden.
Ze zijn ondertussen ook van adres en telefoonnummer veranderd en zijn niet meer te bereiken via whatsapp en mail.
Pure oplichterij .
Inmiddels staat het ook op de site van politie.nl als malafide organisatie
⭐☆☆☆☆
⭐☆☆☆☆
Zeer teleurstellende ervaring met Epicbuilds.
Mij werd verteld dat mijn bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden zou worden. Inmiddels zijn we 8 werkdagen verder (exclusief feestdagen) en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Wat het nog erger maakt, is dat ik meerdere keren geprobeerd heb contact op te nemen voor een update. In plaats van een reactie of oplossing ben ik op alle kanalen geblokkeerd.
Vertragingen kunnen gebeuren, maar klanten negeren en blokkeren is absoluut geen professionele manier van omgaan met klanten.
Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.
SCAM
SCAM - Not able to get with customer care, nothing delivered.
Fake website
Fake website. Telephone number is not in use ( you can try before you order ) , whatsApp-line is also fake. It is never online. I even got an email from them to review their website the next day after i placed the order, and will get 20 euro discount directly. How could you give a review before you receive your product? I didn’t do. That’s exactly how i was scammed due to the unhonest reviews Don’t buy.
FRAUDE
FRAUDE! Niet bestellen, wordt niet geleverd en inmiddels geen contact meer mee te krijgen!
Scam Site
I bought a monitor, it has been almost 5 days no tracking data the customer support number has been disconnected, dont trust this site at all this is one big scam scheme.
Ruim assortiment
Ruim assortiment en adequate afhandeling mbt mijn order
Gewoon goed allemaal
Philips Hue set binnengekregen en de klantenservice waren vriendelijke dames
26/06/26 een lego set besteld
26/06/26 een lego set besteld , voor dat ik het geld had overgemaakt kreeg ik netjes de mail en ik had de reviews al gelezen wat achteraf gewoon neppe revieuws zijn. Puntje bij paaltje , geen bevestigings mailtje meer gekregen = oplichting
nog niets ontvangen helaas
tot op hede nog niets ontvangen.geen reactie meer gehad en ineens een ander whatsapp nummer.ook ligt de telefoon eruit.
vraag me af of dit wel goed is.
Ik wacht het af anders maar aangiste doen of de tv inschakelen bij opgelicht
⚠️Pas op⚠️
⚠️Pas op⚠️
Bijna zeker een scam site, ben hier dan €100 door verloren. Bieden €20,- aan voor het schrijven van een goede review, je krijgt geen track&trace, fysieke adres staat geen bedrijf, site is pas 19 dagen online, op social media nep volgers en AI posts. Ik was te gehaast en dacht een leuke aanbieding te scoren, en de reviews op trustpilot zagen er goed uit (nep dus). Niet bestellen!!
The lego is very cheap priced
Scam
Scam! ING bank heeft de betaalrekening van deze webshop geblokkeerd! Trap er niet in!!!
Review tegen valse beloftes. Geen contact
Opgelicht? Ik ben bang dat ik door hen ben opgelicht. Ik kan mijn bestelling niet volgen, het telefoonnr werkt niet. Ze antwoorden niet op mail en apps. Ik heb een account aangemaakt maar daar staat mijn bestelling niet in. Lijkt geloofwaardig. Ze hebben een vriendelijke mail gestuurd met het verzoek tegen beloning een aardig review te schrijven. Hoe krijg ik mijn geld terug?
Deze winkel is één grote oplichting
Deze winkel is één grote oplichting; ik heb elektronica besteld die nooit is aangekomen. De site zal waarschijnlijk snel verdwijnen – koop er niets.
NEP SITE
NEP SITE! ZE VRAGEN OM GELD OVER TE MAKEN HANDMATIG, DIT KAN NIET TERUG WORDEN GEHAALD DOOR JE BANK! WEES ALERT!!!🚨…
Pas op !
Ben er toch zeker bang voor dat het oplichting is.
Met klantenservice en alles aangemaakt.ze maken er wel werk van
Complete scam guys
Complete scam guys. We ordered a box of Lego, which never came! Only excuses from their side. Once again people, be award of this scam site!
Más información sobre otros tipos de reseñas.