1. Boutique de alta costura
  2. Fabricante de ropa y tejidos
  3. Tienda de ropa
  4. Tienda de ropa para hombres
  5. Tienda de ropa para mujeres

EQ Clothing ontwerpt en produceert haar eigen dames -en heren kledinglijn. Zij gebruiken alleen ecologisch verantwoorde materialen, hebben Fair Trade partnerships en bovenal hebben ze geen winstoogmerk. De winst wordt gedoneerd aan partners die helpen de kledingindustrie slaafvrij te maken.

4,5

Go buy it

Goede kwaliteit t-shirt. Stof zit erg prettig. Blijft mooi, ook na wassen!
De visie van het merk, samen met de kwaliteit, zorgt er voor dat ik dit product zeker zal aanraden!

Snelle levering..

Snelle levering... kwaliteit is erg goed mijn zoon en dochter zijn er blij mee..

Dankjewel Aynur,

We wensen jou en je kids veel liefdevolle momenten toe! Dankjewel voor je support ♡

Happy with my new shirt!

Happy with my new shirt!
It's hard for me to find a shirt like this, since I don't really like shopping. I'm happy that this shirt meets all my needs. It is exactly the way I wanted it!

Ruben,

Thank you so much for your positive feedback. We wish you all the best and many happy moments in our clothing ♡

Een prachtige filosofie

De filosofie achter dit merk is ijzersterk, en ook de kwaliteit is vergelijkbaar met de grote bekende merken. De combinatie hiervan is ook de reden dat ik hier mijn hemden bestel!

Wees als Ricardo, draag EQ ♡

Happy with my new shirt

Happy with my new shirt. It’s hard to find good quality clothes for me, since I do not like shopping at all. I am glad the shirt from EQ Clothing fits like it’s made for me!

De toekomst

Geweldig bedrijf met een mooie visie. Kleding is kwalitatief uitstekend en duurzaam. Doe mee en maak de stap weg uit de fast fashion en al haar nadelige gevolgen. Door bij dit bedrijf je kleding te bestellen draag je uit dat je geeft om de toekomst van de wereld en steun je direct goede doelen. Het bedrijf is namelijk een non-profit organisatie.

10 de marzo de 2021

Bram,

Dankjewel voor je prachtige woorden. Mooi om te zien hoe je onze filosofie in een review hebt weten te verwoorden. All the best en heel veel plezier van je items ♡

Prachtig initiatief

Prachtig initiatief