Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilt 3 pokemon ETB'er Utrolig god pris (150 kr. under billigste jeg har set). En smule langsom levering (bestilt onsdag kom mandag) + mindre hul i folio på en af boksene trækker en smule ned, men... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har flere gange handlet hos ER Games og de sender altid hurtigt. Jeg har også gået super service de få gange jeg har haft brug for det. Kun gode ord, og de er gode til at hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fortjener 5 stjerner. ⭐️ Bedste pris online på Riftbound release. PostNord fuckede lidt op i levering, men har intet med ER Games at gøre. Kommer helt klart til at handle her igen! ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik min vare (Magic the gathering, commander deck) til en god pris og det blev sendt afsted med det samme. Virker til at være en fin biks med søde mennesker. Det eneste kritik jeg kan komme med,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

ER-Games er en hobby butik i Nykøbing Falster, butikken åbnet i 2019, det er et sted hvor man kan mødes og spille de spil som vi sælger i butikken. vi har over 200m2 hvor der er 2 rum kun indrettet som spille lokaler. I 2021 har vi fået tilknyttet en webshop. i webshoppen har vi valgt at starte med Warhammer, Magic the gathering og pokemon, løbene sil vi tilføre flere vare og varegrupper så hjemmesiden, vil have alt det samme som den fysiske butik.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Billig, nem og hurtig!

Skøn oplevelse! Flot pris (billigste i DK med den specifikke vare) og hurtig sending (3/4 dage fra bestilling til levering). Kan helt klart anbefale dem og vil klart gøre brug af dem i fremtiden!
Hjemmesiden trænger lidt til en opfriskning men ellers helt fantastisk.

2 de enero de 2026

Bestilt 3 pokemon ETB'er

Bestilt 3 pokemon ETB'er
Utrolig god pris (150 kr. under billigste jeg har set). En smule langsom levering (bestilt onsdag kom mandag) + mindre hul i folio på en af boksene trækker en smule ned, men ikke unormalt på produkterne, da plastikken ikke altid er god.

3 de noviembre de 2025

Fortjener 5 stjerner

Fortjener 5 stjerner. ⭐️

Kommer helt klart til at handle her igen! ☺️

1 de noviembre de 2025

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Fik mine varer uden problemer. Bestilte i en ferieperiode og fik mulighed for at annullere min ordre, hvis jeg ikke kunne vente et par dage med den blev sendt, alligevel blev den sendt før tid. Ikke sidste gang vi handler her

7 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig forsendelse

Virker til at være en fin biks med søde mennesker. Det eneste kritik jeg kan komme med, er at hjemmesiden godt kunne trænge til en lille opgradering ;-) men ikke noget der skal koste en stjerne ved mig.

22 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Herlig hobbybutik m. hurtig levering og gode priser

Skulle bruge en guide til D&D som var udsolgt samtlige steder, men var tilgængelig på ER Games. Der var super hurtig levering og med et lille print som tak for handle her. Priserne kan også sagtens konkurrere med større etablerede hobbybutikker.

Der er også gode priser på maling til Warhammer osv, så jeg skal helt sikkert handle her igen!

Den stjerne der mangler er pga hjemmesiden, som godt kunne bruge en kærlig hånd. Den øverste tekst gled ned over produkterne selvom jeg forsøgte med 2 forskellige browsers, og det gjorde det lidt svært at trykke på de enkelte produkter.

18 de febrero de 2025

Super!

Really amazing store with a great online selection, I would highly recommend!

18 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.