La empresa ha respondido
Bästa klockbutiken! Har köpt ett flertal klockor hos Erikson Urhandel. Senast en Sinn 556 som jag är oerhört nöjd med. Man känner sig alltid välkommen med ett trevligt bemötande. Man får svar på alla... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk bra service och väldigt tillmötesgående! Richard och Catrine är bland de trevligaste människorna jag har träffat i klockbranschen. Ser fram emot att göra en trevlig affär med er i framtiden... Ver más
La empresa ha respondido
Min erfarenhet av att handla i denna onlinebutik var smidig och problemfri. Webbplatsens navigering var intuitiv och kassaprocessen var enkel. Produkterna jag köpte anlände snabbt och var av utmärkt k... Ver más
La empresa ha respondido
På samma plats sedan 1923. Varmt välkommen att besöka vår hemsida, www.eriksonurhandel.se Våra varumärken är Breitling, Baume & Mercier, Graham, Longines, Tissot, Sinn, Oris, Qlocktwo, Sjöö Sandström m.fl
Sturegatan 37, 172 31, Sundbyberg, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Varit kund hos dom i över 30 år och är supernöjd!! Toppklass hela vägen👍

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Åkte hela vägen i onödan. Hade samma problem tidigare och fått det fixat på andra klockbutiker snabbt och smidigt men nu var det omöjligt och ni ska kunna Omega.? Konstigt bemötande direkt i dörren fattade ingenting! Butikens svar säger allt

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Otroligt bra bemötande och snabb service

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Kunnig och trevlig personal.
Får mig alltid att känna mig välkommen oavsett om jag bara går i köptankar eller om jag köper något.
Butiken är dessutom väldigt fin.

Respuesta de Erikson Urhandel AB
De sendte en klokke raskt og effektivt etter bestilling. Svarte også raskt og effektivt på mailhenvendelser. Alt sto til forventningene ☺️

Mycket bra och prisvärd ehandelsbutik, samt snabb leverans Mvh Jonas

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Snabbt och smidigt affär. Blixtsnabbt leverans. Super nöjd!

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Jag köpte en Sinn 104 och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Jag fick precis den input och vägledning jag behövde, samtidigt som jag fick gott om tid att tänka över mitt beslut utan någon stress. Det uppskattade jag verkligen.
Butiken i sig var fin och trevlig att besöka, och bemötandet kändes både professionellt och personligt på samma gång. Framför allt var stämningen varm och tillmötesgående.
Kan varmt rekommendera Erikson Urhandel, både för utbudet och för servicen!

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Har haft en god relation med Rickard under många år.

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Blixtsnabb leverans och trevlig kontakt.

Respuesta de Erikson Urhandel AB
Very good reception , good explanation about the product and after service communication