Eriksson Advokater Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige, professionelle & søde. Tusind tak for al hjælpen med vores nye lejlighed - I gav os både ro i maven og sikkerhed i beslutningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders og Camilla har været opmærksomme, grundige og meget hjælpsomme i forbindelse med vores boligkøb. Mails er blevet besvaret hurtigt både morgen og aften, og vi har i hele forløbet følt os i meget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik anbefalet Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig, efter ejendomsmægleren gjorde os opmærksomme på, at vi kunne kontakte dem. Vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Anders hjalp... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

62 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Verdensklasse

Hold da op hvor er det dejligt at møde så behageligt og samtidig dygtigt menneske. Tak for hurtig og super god behandling kan kun sige til alle at de finder ikke beder bum basta

25 de octubre de 2023

Kære Ronnie,

Tusind tak for at du tager dig tiden til at anmelde mig her på Trustpilot og særligt for de fine stjerner samt de pæne ord med på vejen.

Det har været en fornøjelse - bum basta :)

Giv Anders et ring!

Anders yder en fantastisk service, har fornuftige priser og vi havde en høflig, stabil og god kommunikation under hele vores forløb. Giv ham et ring!

19 de octubre de 2023

Kære Martin,

Tak fordi du gider at tage dig tiden til at anmelde mig her - det er værdsat.

Og tak også, til jer begge, for et rigtig behageligt sagsforløb. Det var en fornøjelse.

I giver bare et ring hvis behovet for lidt juridisk rådgivning opstår igen ;-) I er altid velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig kommunikation

Super god og hurtig kommunikation hele vejen igennem, og hjalp med selv de mindste spørgsmål. Det hele til en super pris.

1 de octubre de 2023

Kære Jacob,

Tak for et nemt og behageligt samarbejde - det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål her.

Og stor tak for de fine stjerner og fordi du tager tiden til at anmelde mig her på Trustpilot, det er værdsat.

Alt held og lykke i det nye og jeg håber vi høres ved igen ved lejlighed.

Du er ihverfald altid velkommen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og positiv rådgivning i hele…

God og positiv rådgivning i hele forløbet ved køb af vort hus. Vi følte os i trygge hænder i hele processen og er
kommet godt i mål takket være behagelig og professionel behandling.
Vil til enhver tid gøre brug af Anders expertice en anden gang.

3 de octubre de 2023

Kære Jeanette og Kim,

Tak for ros og fine stjerner !

Stort tillykke med jeres nye bolig og alt held og lykke med salget, jeg er sikker på det nok skal flaske sig snarest!

I er velkomne og jeg håber at høre fra jer snart igen - hvis/når vi lige skal drøfte de resterende "ting" vi også har talt om.

De bedste hilsner herfra - Anders

Boligkøb

Jeg brugte Anders ifm et boligkøb og har været meget tilfreds med den service som Anders gav gennem hele processen. Meget responsiv og altid hjælpsom. Fast pris som holdt hele vejen. Kan klart anbefale Anders!! mvh Oluf

26 de septiembre de 2023

Kære Oluf,

Tak for din pæne anmeldelse og hele 5 stjerner - det er værdsat!

Tak også for at rigtig behageligt samarbejde. Det har været en fornøjelse at "hjælpe jer i hus" og du har bestemt bidraget til at gøre mit arbejde nemmere undervejs.

I er altid velkommen og jeg håber vi høres vi igen ved lejlighed.

Bedste hilsner - Anders

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great communication & Guidance throughout the process.

Great communication. Very transparent and provided guidance throughout the process. Absolutely recommend.

1 de agosto de 2023

Dear Prashob,

Thank you so much for your kind words, and thank you also for what was an easy going and very pleasent case.

Hope to hear from you again in a near future and I wish you the very best going foreward.

Kind regards - Anders

Kompetent og behagelig advokat

Vi brugte Anders ifm. et boligkøb, og var ovenud tilfredse med hans kompetente hjælp. Han udførte sit arbejde hurtigt, var nem at få fat, og svarede altid hurtigt tilbage på mails. Derudover er han et behageligt menneske at snakke med, og prismæssigt lå han også meget fair. Efter ejendomshandlen var afsluttet havde vi et par ekstra spørgsmål, som han ligeledes besvarede beredvilligt.

1 de agosto de 2023

Kære Stine (og Simon),

Tak for fordi I har taget jer tid til at anmelde mig her og stor tak for de flotte stjerner.

I skal også have tak for et dejligt og nemt samarbejde, det var en fornøjelse at hjælpe jer ifm. jeres køb af jeres nye hjem. Jeg er sikker på at I bliver glade for det og I ønskes alt held og lykke fremadrettet.

I er naturligvis altid velkommen tilbage hvis der er det mindste.

Rådgivning for førstegangskøber

Grundig og rettidig rådgivning i forbindelse med førstegangsboligkøb. Absolut intet at sætte på forløbet, andet end et behagelig og tilstedeværende forløb fra start til slut.

1 de septiembre de 2023

Kære Mikkel,

Først tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner - det er værdsat !

Dernæst tak for et rigtig god og behageligt samarbejde, det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål med din første bolig.

Tillykke med den og du er altid velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel og effektiv…

Super professionel og effektiv rådgivning og behandling ved køb af ejendom. Kan kun anbefales herfra

12 de septiembre de 2023

Kære Søren,

Tak for de 5 stjerner, de er meget værdsat.

Og tak for et rigtigt godt samarbejde - det er jo nemt at være effektiv når man har så gode klienter !

Bedste hilsner og på genhør.

Anders

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders Hjalp mig i en samværs sag

Anders Hjalp mig i en samværs sag med min datter ❤️

Han klarede jobbet til perfektion ! Jeg kan varmt Anbefale Eriksson Advokater. Super dygtig og meget professionel. Han giver sig god tid til at lytte til dig, men er samtidig også ærlig omkring hvor man står. Han er en vinder der vil frem. Alle burde bruge Eriksson Advokater !

6 de septiembre de 2023

Kære Jeff,

Tak for den fine anmeldelse og de pæne ord!

Tak også for et rigtig godt samarbejde og det glæder mig virkeligt at sagen, for nu, kan afsluttes med et resultat som du er glad for.

Du er altid velkommen og jeg står til rådighed hvis behovet herfor opstår igen.

På genhør.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.

Anders Eriksson, den mest hjælpsomme advokat. Dygtig og klog på sit fag.

Brugte ham i forbindelse med boligkøb.

5 stjerner herfra.

1 de julio de 2023

Kære Lucas,

Tak for din anmeldelse og ros - det værdsættes meget !

Og stort tillykke med din nye bolig. Det har været en fornøjelse at få lov at assistere dig ifm. med dit køb.

Du er altid velkommen og jeg håber vi høres ved igen ved lejlighed.

På gensyn - Anders Eriksson.

Superdygtig, professionel & fleksibel

Her får du virkelig professionel behandling, oprigtig rådgivning og fantastisk handlekraft.

Advokaten var fleksibel, hurtig & kvik, uden at sjuske. Alt behandles efter ønske, og du får den bedste service. På alle måder anbefalelsesværdig.

Min mand og jeg har benyttet os af Eriksson Advokater, og én ting er sikkert:
Får vi nogensinde brug for en advokat igen, bliver det uden tvivl Anders Eriksson!

7 de agosto de 2023

Kære Beatrice,

Mange tak for dine flotte ord og de 5 stjerner - de er meget værdsat!

Og tak for et rigtigt behageligt samarbejde, det var en fornøjelse.

Opstår behovet igen er I, naturligvis, altid velkommen.

Bedste hilsner - Anders.

Hurtig og altid tilgængelig

Hurtig og altid tilgængelig! Selv når du tænker det er forsent at forstyrre!

27 de julio de 2023

Kære Jacob,

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner !!!

Og også tak for et rigtigt behageligt samarbejde - Det var en fornøjelse at få lov at hjælpe jer.

I er altid velkommen hvis der er det mindste og I ønskes begge en skøn sommer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig respons ved første henvendelse

Hurtig respons ved første henvendelse.
Følte dig i centrum og lyttet til.
Fik god rådgivning/orientering om hvordan sagen kunne udvikle sig både i god og dårlig retning, så du vidste, hvad du evt. stod overfor.
Prisen er ikke i den dyre ende af skalaen.

Klar anbefaling herfra.

18 de julio de 2023

Kære Jannie,

Mange tak for de fine stjerner og den pæne anmeldelse.

Jeg er glad for I har følt jer godt behandlet - og sagens resultat kan vi jo ikke klage over!

I ønskes begge en skøn sommer og jeg håber vores veje krydses igen ved lejlighed. I er altid velkommen.

Super professionelt

Super professionelt fra start til slut. Vi havde et utroligt behageligt samarbejde ved køb af lejlighed. Uundværlig og effektiv gennemgang af dokumenter der for os ville være uoverskuelige og tidskrævende. Tusind tak indtil næste gang ;-)

1 de julio de 2023

Kære Cathrine og Mujib,

Mange tak for jeres pæne anmeldelse og ligeledes tak for et rigtig behageligt samarbejde. Det har været en fornøjelse at assistere jer ifm. købet af jeres lækre lejlighed!

I er altid velkommen og med ønsket om en fantastisk sommer til jer.

Indtil næste gang :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5/5, dem bruger vi fremover!

Imødekommende, grundig og yderst professionel!

Vi gjorde brug af Eriksson Advokater som vores boligrådgivere, og vi oplevede en service og rådgivning af allerhøjeste kvalitet.
Alle aspekter blev forklaret og gennemgået på et niveau, der var forståeligt for alle, og vi oplevede virkelig at der blev brugt tid på vores sag.
Vi blev kyndigt vejledt, og processen var ekstremt effektiv, og vigtigst af alt skabte de en følelse af tryghed for os.

Mange spørger sikkert sig selv: "Har vi virkelig behov for en boligrådgiver?"
Det gjorde vi i hvert fald, og vi er meget glade for, at vi valgte det alligevel.

Eriksson Advokater gennemgik samtlige dokumenter og fandt flere punkter, der førte til, at vi gjorde brug af advokatforbeholdet og annullerede handlen - selvom det var en meget svær beslutning.

Vi vil gerne sige STOR tak til Anders, som virkelig gav os den hjælp, vi havde brug for!

22 de mayo de 2023

Kære begge,

Det er skam mig der takker for et yderst behageligt samarbejde - desværre lidt for kort, men det gør vi noget ved næste gang!

Og stort tak jeres pæne ord, de er meget værdsat.

Jeg glæder mig til at høre fra jer igen og ser frem imod at hjælpe jer når drømmeboligen er fundet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent og god advokat.

At han altid var til at få fat i. Det var han både på hverdage, weekend og endda helligdage. Han gav altid kompetent rådgivning, og man kunne altid tale med ham om hvordan og hvor ledes man skulle gøre i forbindelse med min bodeling.

15 de mayo de 2023

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse og de fine stjerner !

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med din sag og det glæder mig, at du har været tilfreds med mit arbejde.

Du er altid velkommen og du ønskes en fantastisk sommer.

Super tilfreds.

Super tilfreds.

God vejledning til en fornuftig pris.

Vil helt sikkert benytte Anders igen, hvis der skulle blive brug for en advokat en anden gang.

8 de mayo de 2023

Kære Nicolai,

Tak for anmeldelsen og dine pæne ord.

Det glæder mig du(I) har været tilfredse med mit arbejde og I er altid velkommen hvis behovet opstår.

Rigtig god sommer til jer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders er den skarpeste advokat

Anders er den skarpeste advokat indenfor fast ejendom. Med en skarp gennemgang og procesbehandling, så bliver man aldrig i tvivl om det juridiske. Fedt, at han har taget skridtet som selvstændig - det bærer han godt. ;-)

2 de mayo de 2023

Kære Sebastian,

Med skarpe klienter er det jo en nem sag ;)

Tak for tilliden, de flotte kommentarer og ikke mindst det gode samarbejde, jeg ser frem imod mange gode år med jer i stalden.

BH.
Anders

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skarphed og service udover det sædvanlige

Jeg lærte Anders at kende gennem hans gamle virke i Invictus advokater og har sidenhen fulgt ham til Eriksson advokater. Efter 3 bolighandler med Anders’ advokatbistand kan jeg konstatere, at Anders er yderst kompetent og professionel samt har et servicegen udover det sædvanlige. Vi havde problemer med finansieringen i vores bank, hvorefter Anders på eget initiativ satte gang i sit netværk, for at hjælpe os i mål med handlen.
Derudover har Anders stor viden og erfaring inden for ejendomsjura, hvilket giver en enorm tryghed fra start til slut. Der er altid ekstra opmærksomhed på detaljer, så der ikke er nogen uoverenstemmelser eller skjulte faldgruber.

Endnu en gang tusinde tak for hjælpen Anders - vi glæder os allerede til næste gang !

1 de mayo de 2023

Kære Kasper,

Skønt du fandt frem til mig i mine nye omgivelser og det er en fornøjelse at arbejde med dig.

Selv tak :) og du er altid velkommen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.