Vi var 5 personer, alle var super tilfredse med maden. Forret,Rejecocktail ,Capacio super lækre Hoved ret fik vi fisk og kalvefilet ligeledes lækkert. Til dessert,tiramisu og dagens is der blev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde bestilt en treretters menu sweetdeal Vi valgte en rejecocktail til forret. Den var virkelig en skuffelse. LIdt salatblade i bunden af glasset og derover lidt små rejer med citronbåd. Ingen... Ver más
Havde en deal for 179 kr. for 3 retter. Set i bakspejlet, så ville jeg faktisk helst have været foruden. Rejecocktailen var OK, lammet var elendigt (skosål) og tiramisu var ret ligegyldig. Min anbefal... Ver más
Vi var for anden gang på en Spotdeal hos Eros. Godt koncept med en valgfri treretters menu. Græskarsuppen var velsmagende, vores Gordon Bleu saftig og mør, men der var for meget flødeskum i vores Ti... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk dejlig mad
Fantastisk dejlig mad, god betjening og hyggelig atmosfære. kommer helt sikkert igen :-)
Fantastisk lækkert spisested
Fantastisk lækkert spisested, super dejlig stemning og maden er helt i top, det smager vidunderligt. Service er også helt i top man bliver forkælet af et super kompetent personale.
Tak for en dejlig oplevelse vi kommer helt sikkert igen.
kan ihvertfald anbefale det her sted
kan ihvertfald anbefale det her sted, det er så fremragende et sted alt er fantastisk ved det tjenerne, maden og "det græske hus" kan man næsten kalde det, skal ihvertfald komme her igen.
Tak for alt vi ses en anden gang :)
Absolut ikke specielt godt
Absolut ikke specielt godt. Ærgrer mig over, at jeg ikke havde tjekket den på trustpilot inden jeg bestilte bord - Kommer der ikke igen.
Maden var uinspirerende og kedelig, og det var som om, at gæsterne ikke interesserede tjenerne.
Skyndte os ud så hurtigt som muligt.....
Besøgte Restuarent Eros
Besøgte Restaurent
Eros, hyggeligt sted, lokalitet 3 stjerner, maden et kapitel for sig
Bestilte 2 x dagens ret, begge med rejecocktail, samt 1 x kalvefilet samt 1 x mixed fisk
Rejecocktailen var med små rejer uden smag, dødsyg trist omgang, brød til var fint, kalvefileten, var så udbanket at den virkede som den havde være igennem en vridemaskine, den blev serveret, med skamkogte grønsager og kartofler, og en underlig ubeskrivelig sovs, fiskeretten, skulle være sværdfisk, smørfisk og krebsehaler, blev også serveret med skamkogte kartofler og grøntsager,
Fiskestykkerne var så små, svampede og kedelige, at det kunne have været hvad som helst der var vendt på panden,
Det værste uspiselige sundhedsskadelige…
Det værste uspiselige sundhedsskadelige vi nogensinde har fået. Afleverede Sweetdeal og gik uden at spise selvfølgelig. Undrer mig det kan forekomme i København/Danmark.
Kontakter levenedsmiddelkontrollen. Gl.mad lunken opvarmet i mikroovnen. Chok.
Jeg sætter aldrig mine ben i denne…
Jeg sætter aldrig mine ben i denne "restaurant" igen. Jeg havde bestilt noget vegetarmad, men fik desværre serveret er ordentlig fedtkant bacon i mine svampe. Mine butterdejspakke var tydeligvis blevet varmet i mikroovnen - denne var slet ikke sprød, men jeg kunne slet ikke tygge den seje dej : (
På trods af hvad jeg mener er en kæmpe fejl, at servere bacon til en livslang vegetar, skulle de have fuld pris for den dårlige oplevelse.
Meget uprofessionel håndtering.
Ganske enkelt det dårligste måltid
Ganske enkelt det dårligste måltid, jeg nogensinde har fået serveret på en restaurant.
Elendig forret bestående af 23 stegte dåsemuslinger, med pommes fristes.
Hovedret (blev ikke spurgt om hvordan jeg ønskede kødet stegt)
Boeuf bearnaise, hvor bøffen iflg menukortet skulle veje 210 g., bestod af et stykke sejt (nyoptøet?) kød, der maks vejede 125 g. og dertil stegte kartofler og gulerødder, der havde stået i lang tid, og var alt for overtilberedte, og en stegt gummiagtig substans, der skulle forestille champignon. Bearnaisen var frisk fra bøtten. Orker ikke at berette om desserten, men kan da lige nævne det hjemmebagte brød, der fremstod "autentisk".....som ubagt snobrødsdej til sommerfesten i børnehaven.
Ren turist- og dealfælde, hvor gæsterne umuligt kan være gengangere...... Puha!
Derudover uengageret personale.
Den ene stjerne er for pommes fristes.
Perfekt
Et hyggelig sted.Virkelig valuta for pengene.Forret ,hovedret ,dessert,drikkevarer,prisniveau betjening,lokalers tilstand,lokalitet og atmosfære helt top.Jeg kan varmt anbefale Eros.
Hyggelig restaurant
Eros er en hyggelig restaurant centralt i København . De serverer en god irisk kaffe og har venlig betjening . De store fadøl er gode
Desværre måtte vi denne gang ned på 1…
Desværre måtte vi denne gang ned på 1 stjerne.
Årsag tjener der absolut ikke var professionel, ikke et ord Dansk nå men værre var det da min forlovede bad om et glas hvidvin som var sødlig, hun fik serveret et men hun fandt det Bitter, stjernerne blev desværre ved 4 gange med at fastslå den er god please indtil jeg måtte fortælle ham, det nytter ikke du bliver ved. Du må respektere hun ikke kan li den hvorefter hun fik et ny som var ok. Maden en i små portioner og kartoflerne halvrå. Dernæst blev maden serveret så hurtigt at vi slet ikke nåede at trække vejret. Første gang vi var her perfekt med tjenere der kunne bare lidt dansk, bedre mad og god oplevelse idag ren nedtur og kommer her ikke igen.
Veltiberedt og velsmagende mad
Veltiberedt og velsmagende mad og god betjening.Restaurant belliggende central i København og et rigtigt hyggeligt sted.
ABSOLUT vanvittigt dårligt sted!!!!
ABSOLUT vanvittigt dårligt sted!!!!. Servicen er totalt i bund dog forsøgte den søde lyshåret servitrice sit bedste men den mørkhåret var dybt uforskammet og provokerende. Flirtede med kunderne og kiggede kunder henover hovedet og læste med på deres telefoner og koder ved betaling/servering. Den mørkhårede svarede igen og forstod ikke helt hvornår hun skulle trække sig. ALDRIG har nogen servitrice gjort mig så vanvittig arrig så jeg var tæt på at rejse mig og gå på den mest uforskammet måde og ikke betale for vores drikkevare. MADEN er totalt klam og intet sigende. Bestilte calamari til forret og ja tror ikke de var helt friske. Manden min fik tzatsiki med koldt kedeligt brød skåret på den mest kedelige måde. Hovedretten var henholdsvis kalvekød a la chef....hmmm tror selv den dårligste kok ville kunne lave det bedre. På tallerken lå der 2 stk tynd skåret kalvekød/halvkoldt, et par døde kartoffelbåde skåret midt over/genopvarmet. 1 stk meget tørt genopvarmet Tærteting/grønt og noget rødligt sovs/dyppelse samt noget der skulle forstille at være kantarelsauce. Manden fik lammekølle som bestod af lidt af det samme....2 stk tyndt skåret kød/halvkoldt, tærtetingen og et par halve kartoffelbåde ja og så ej forglemme den kolde rødvinssovs. Desserten blev til nøddekage med lidt is og flødeskum. Ok isen var ganske god....den lignede og smagte af vanillie. Inden desserten kom bad vi om at få 2 stk irish coffee til desserten/ ja det var jo noget som restauranten selv tilbød på deres regning fordi de i denne måned fejre 22 års fødselsdag. Men vi fik besked om at hun lige skulle lave kaffen....fint nok sagde vi så venter vi lidt igen. Men nej vores dessert blev så serveret uden kaffen. Og da kaffen/irish coffee kom ja så var vi færdige med vores dessert. Servicen er i bund. Maden er i bund. Drinksen er i bund. (Man kan vel dårlig ødelægge en irish coffee eller en pina colada....troede jeg men ork jo intet problem med at ødelægge det her. Ikke engang kaffe kan de lave uden det smager dårligt!
ALT i ALT et sted som jeg på ingen måder kan anbefale med mindre ens smagsløg er ødelagt i forvejen og man hverken kan se eller høre.
Var det mit sted ville jeg være fuldstændig ødelagt over at læse alle disse dårlige anmeldelser og jeg ville fyrer mit personale på stedet. Ansætte nogle de var mit navn værdig og lytte til mine kunders vurderinger. Det er jo trods alt dem der skal komme igen og igen. Betale for noget godt og skaffe mig flere kunder så på sigt at min forretning forbliver og ikke går ned. Håber snart de får uanmeldt besøg af levnedsmiddel styrrelsen/kontrol så dette vanvid kan stoppes. Sørgeligt for det kunne være et dejligt sted.
God betjening og dejling mad
Ville faktisk slet ikke give Eros nogen…
Ville faktisk slet ikke give Eros nogen stjerner! Det var det klammeste mad jeg nogensinde har smagt! Det var dårlig betjening og den mørkhårede tjener havde den værste attitude overfor hendes kunder! Det eneste gode ved restauranten var da jeg forlod den..
Havde købt en "Deal" til 4
Havde købt en "Deal" til 4, var der en fredag aften.I øvrigt var der stuvende fuldt ved syvtiden.
Vi bestilte forret: rejer i hvidløg, blæksprutter, rejer med avocado, alt smagte godt.
Hovedret: Oksemørbrad med bacon og kartofler, og kalvekød.Til desert: is, og is med nødekage.
Alt sammen udmærket og fint til prisen. 2 søde piger en mørk en lys med udenlandsk baggrund, talte glimrende dansk, venlig betjening.
A.Rasmussen
Medarbejderne trænger til et kursus i …
Medarbejderne trænger til et kursus i service. Især hvordan der tales til kunderne. Det er ikke muligt at anmelde maden, da vi aldrig nåede dertil, men valgte et andet sted, hvor servicen var i top og man ikke blev grint lige ind i hovedet.
DEN VÆRESTE OPLEVELSE NOGENSINDE!
DEN VÆRESTE OPLEVELSE NOGENSINDE!! I er de mest inkompetente tabere, jeg nogensinde har mødt- Betjeningen var elendig, jeres skod servitricer stod uden for og røg, hende som betjente mig snakkede ned til os, og i bød os ikke engang velkommen.
Maden var noget af det værste jeg har smagt, men servicen var helt igennem forfærdelig. Længe skal man lede efter noget så forfærdeligt som restaurant eros, klart det værste spise sted til dato. De behandlede en som om man lige er ankommet med en flygtning båd. Skal aldrig nogensinde derind og vil aldrig anbefale nogen hertil. Tror endda de har spyttet i maden. føj nogle mennesker
Lækker mad som altid og fantastisk …
Lækker mad som altid og fantastisk betjening af meget smilende og imødekommende tjenere! :)
Zigzag Slagelse
Dårlig service
Lækker mad, dog lidt kedelig sovs. Der var to tjenere på arbejde, den ene var virkelig så uimødekomne som overhovedet tænkeligt. Snærrede og var uhøflig overfor os. Dog var den anden (mørkhårede) tjener sød og dygtig til sit arbejde.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.