Virkelig en hyggelig og sjov aktivitet
Virkelig en hyggelig og sjov aktivitet. Vi var 4 personer på holdet og det gik fint med at forstå spørgsmålene selvom de selvfølgelig krævede lidt at løse. Bestemt noget jeg har tænkt mig at prøve igen:)
Hos EscapeTour har vi fokus på sjov, spænding og hjernegymnastik – det er de faktorer, som vi mener, skaber en god escape oplevelse. Vi forener escape rooms med turisme, natur og kultur, hvilket giver grundlag for en aktiv og god oplevelse. Vores ture foregår udendørs og er således noget anderledes end de traditionelle indendørs escape-rooms.
Lundbyesgade 19, 6400, Sønderborg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gode gåder, og også lidt svære selvom det var medium sværhedsgrad. Vi var to voksne, det gik fint. Vi kunne nok med fordel have været tre.
Super smuk tur rundt i Sønderborgs havnemiljø med gode opgaver med afsæt i forskellige historiske monumenter. Opgaverne i Tidsrejsen er af blandet sværhedsgrad, så alle kan være med og bidrage til løsningerne . Skønt at aktiviteten er ude i den friske luft fremfor i et klaustrofobisk rum.
Informativt og lærerigt. Dog var der et enkelt spørgsmål vi ikke forstod forklaringen på.

Respuesta de EscapeTour
En sjov og udfordrende oplevelse, hvor fællesskabet er vigtigt. Teknikken bag fungerer bare og afvikles helt problemfrit.

Respuesta de EscapeTour
Fed og udfordrende escapetour, der tog os rundt i Botanisk Have. Genialt som et firmaarrangement, hvor man kan konkurrere indbyrdes i hold. Det tog 2,5-3 timer for de forskellige hold, så det var en billig timepris. Det blev en lillesmule langtrukkent til sidst, men det gjaldt primært hos dem, der havde svært ved at knække den sidste kode. Hørte dog fra folk, at hintsene ikke var til megen hjælp, så der er måske noget at arbejde på. Derfor 4 ud af 5 stjerner! Men har allerede anbefalet det til andre.

Respuesta de EscapeTour
Herlig udendørs oplevelse hvor du skal krølle hjernecellerne en del. Heldigvis er der gode ledetråde undervejs, så alle kan være med 😊Vi fik grint en del og kan helt klart anbefale den oplevelse til andre.

Respuesta de EscapeTour
Super oplevelse med ØLKUSKENS FORBANDELSE i Sønderborg. Kan varmt anbefales til jer der søger en sjov oplevelse!