Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

⭐️ 1 stjerne – ren afvisningsfabrik

eSkader ApS virker ikke som et firma, der behandler skader – men som et firma, der leder efter undskyldninger for at afvise dem.

Sagsbehandlingen består i at vente på det mindste fejltrin, det mindste ord eller den mindste detalje, der kan bruges imod dig. Når først noget kan vrides forkert, bliver sagen lukket – uden reel dialog, uden fairness og uden ansvar.

Samme person spiller både sagsbehandler, vurderingsmand og dommer, og afgørelserne fremstår ensidige og forudindtagede. Man føler sig ikke hørt – man føler sig udset.

Derudover sidder man tilbage med en stærkt ubehagelig fornemmelse af forskelsbehandling. Jeg kan ikke bevise noget, men oplevelsen efterlader et indtryk, som ingen kunde burde gå derfra med.

Alt ved dette firma signalerer: afvis først – forklar bagefter (hvis overhovedet).
Jeg kan kun anbefale én ting: hold jer langt væk.

4 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

woow

dr mf dennis er manden der
hælder,
bælder
og tæller

shid the fucc UP en bartender altså!

14 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende ansvarstagen

På deres hjemmeside står der "Et sted for ALLE...ALLE er velkommen og vi huser folk helt op til 60år"
Min mand og jeg vil gå forbi og hilse på en bekendtskabskreds hvor vores voksne børn bla. er med i, da jeg ved indgangen møder en adfærdsafvigende vagt, der temmelig aggressivt siger; "Det er unge mennesker her. Du passer ikke herind. Du skal finde et andet sted!”. Først tror jeg det er for sjovt - ironi... men vagt bliver mere og mere aggressiv. Situationen tages yderst professionelt af Vagtselskabet, hvorimod Eskes, der ejes af Rekom DK Invest ApS slet ikke kan håndtere situationen. De vil ikke tage ansvar og bliver ved med at sige, at de ikke har noget med vagterne at gøre - det skal jeg sige til vagtselskabet. Hvilket vil svarer til at et andet firma ikke vil tage ansvar for en dårlig varer, men vi skulle henvende os til producenten af den enkelte varer. Dette er IKKE en forbruger opgave.

10 de diciembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.