Wij zijn als uitgeverij al jaren bij Esmero. We worden altijd snel en zeer correct geholpen. Het zijn allemaal stuk voor stuk zeer vriendelijke en behulpzame personen!
Consulta las opiniones de los clientes
Aan de vooravond van Kerst bleek ineens onze Wordpress-website gehacked! Dit blijkt makkelijker mogelijk als plugins niet up to date zijn. Na een hulpverzoek van ons per e-mail, heeft Henr... Ver más
La empresa ha respondido
M'n website bleek ineens vervangen door een kale Pleskpagina. Kennelijk iets misgegaan bij een servermigratie, beetje slordig. Ik ben al sinds 2009 klant, oorspronkelijk bij watsnel (nu overgenomen... Ver más
Wij hadden flinke problemen met onze website. Website wilde niet of nauwelijks mee laden. Helpdesk Esmero ingeschakeld (Henri) Super hulp. Mee gedacht in oplossingen. Hebben tips en advies gekregen w... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información de contacto
Hoofdstraat 3D, 5683 AA, Best, Holanda
- 0858200750
- support@esmero.nl
- esmero.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snel en goed
Bestaande hosting liep terug in kwaliteit en ging omhoog in prijs. Via googlen kwam ik bij Esmero terecht. Zij regelden het overzetten, snel en gratis, zelfs in het weekend reactie op mails. Betaalbare klasse!

Al jaren ontzettend tevreden
Al jaren ontzettend tevreden. Als er iets is krijg ik altijd direct contact met Henri en wordt alles (en meer) snel naar tevredenheid opgelost. 💯👌🏻

Respuesta de Esmero
Voor ons de beste hosting provider!
Zo kundig, behulpzaam en snel diverse verhuizingen voor ons geregeld, ons inziens de beste partij die er is.
Gewoon klasse.

Respuesta de Esmero
Opnieuw een snelle en adequate reactie…
Opnieuw een snelle en adequate reactie van Henri. Enorm tevreden!

Top helpdesk!
Top helpdesk!
Super snel telefonisch geholpen! Erg blij met esmero. ze hebben kosteloos wordpress voor mij geinstalleerd!

beste hosting partij van Europa
Ik had in het begin wat argwaan, maar wat snel weg.
Zijn zeer snel in reacties, support en dat 7/7.
Betaalbaar, perfecte service topbedrijf.
Nooit nog iemand anders dan esmero

Respuesta de Esmero
Erg fijn dat ze via Whatsapp bereikbaar…
Erg fijn dat ze via Whatsapp bereikbaar zijn en het lijkt wel alsof ze hier 24/7 aan het werk zijn. Ik krijg altijd direct antwoord op mijn vragen, zo ook weer afgelopen weekend.

Respuesta de Esmero
Dit was fijn wakker worden!
Dit was fijn wakker worden. Na de nodige error problemen met de website van bankhoezen.nl en om 8 uur in de ochtend ontdekken dat alles is opgelost!
Zoals altijd weer een super service, enorm bedankt!

Respuesta de Esmero
De servers zijn gewoon goed
De servers zijn gewoon goed. De support is exceptioneel goed. Altijd snel en terzake. Geen standaard antwoorden (knip/plak dooddoeners).

Ook tijdens Kerst fantastische hulp gekregen van Esmero
Aan de vooravond van Kerst bleek ineens onze Wordpress-website gehacked!
Dit blijkt makkelijker mogelijk als plugins niet up to date zijn.
Na een hulpverzoek van ons per e-mail, heeft Henri van Esmero op 1e Kerstdag:
- een werkende backup terug geplaatst van onze website.
- als extra service meteen ook alle plugins en Wordpress bijgewerkt.
- na de restore alle bestanden gescand op malware, waardoor onze hele website weer schoon is.
Fantastische service, heel blij mee. Veel dank!
En niet onbelangrijk: We hebben alsnog een fijne Kerst kunnen vieren.

downgraden hosting pakket
Daar ik al een tijdje AOW'er ben en minder inkomsten heb, wilde ik graag mijn pakket downgraden naar een goedkoper versie. Geen enkel probleem. Binnen drie dagen was alles geregeld. Henri en Iris bedankt. Zo kan ik mijn website nog wel enkele jaren in de lucht houden.

Uitstekende service
Uitstekende service. Staan altijd klaar via Whatsapp om je direct te helpen. Geen gedoe met tickets zoals andere partijen. Hier wordt je niet als een nummer gezien.

Uitstekende hosting provider
Na extreme prijsverhogingen bij en onbereikbaarheid van mijn vorige provider Argeweb ben ik gaan zoeken naar een geschikt alternatief. In eerste instantie spraken vooral de tarieven van Esmero me aan. Maar ik zag ook dat ze in reviews prima scoren op service. Nu ik eenmaal over ben, met 9 domeinen, kan ik alleen maar positief zijn. De servicedesk is professioneel, persoonlijk, uiterst behulpzaam en bovendien goed bereikbaar. De migratie werd door mijn vorige provider gefrustreerd met handelsbeperkingen en quarantaines. Esmero was geduldig maar ook pro-actief en heeft ervoor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht is gekomen. Dank daarvoor en hopelijk op naar veel nieuwe en tevreden klanten!

Top prijs/kwaliteit/service
In deze tijd van woeker verhogingen bij andere partijen zijn ze hier nog erg scherp! Maar daarentegen ook heel erg snel!
Ze hebben de complete migratie verzocht van alle klanten, compleet vlekkenloos!

Overgestapt naar Esmero
Overgestapt naar Esmero. Ik was op zoek naar overzicht, toegankelijkheid en service. Dit alles heeft Esmero mij tot op heden 100% bewezen.

Respuesta de Esmero
Als trouwe klant van Esmero kan ik…
Als trouwe klant van Esmero kan ik zeggen dat hun klantenservice altijd goed bereikbaar is. Het gemak waarmee ik hulp krijg, maakt mijn ervaring met hen erg positief. Ze weten echt hoe ze hun klanten moeten behandelen!

Esmero gewoon goed
Contact met Esmero is persoonlijk en altijd goed geregeld. Makkelijk bereikbaar daar houden we van.

Fantastisch!
Als nieuwe klant in goed en duidelijk overleg een pakket aangeschaft, veel contact gehad over de opties en wat handig was, hierbij super geholpen!
Alles opgestart en aangemaakt en het werkte perfect, loopt soepel en is overzichtelijk!
Toen ik vervolgens toch tegen een probleem aanliep op een dinsdagavond, het liep allemaal wat trager en ging niet meer soepel, heb ik een appje gestuurd naar de beheerders, met in het achterhoofd dat het de volgende dag wel worden verholpen. Ik had na een half uur een reactie dat het verholpen zou moeten zijn, dit had ik nooit verwacht, wat een service!!