Consulta las opiniones de los clientes
Super oplevelse, god pris og hurtig levering. Sødt personligt kort og et lækkert stykke chokolade. Jeg kommer til at handle hos jer igen, flere kunne lære lidt af denne måde at drive forretning på!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Essenique.dk er skabt af to frisører med en passion for hårpleje og en kærlighed til god service. Hos os finder du et håndplukket udvalg af professionelle hårprodukter – fra plejende shampoo og nærende balsam til hårkure og stylingprodukter, der passer til alle hårtyper. Vi ved, hvor stor forskel de rigtige produkter kan gøre, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, der passer bedst til netop dit hår. Som fagfolk går vi op i kvalitet, ærlighed og personlig rådgivning – både før og efter dit køb. Hos Essenique får du mere end bare gode hårprodukter. Du får en webshop med faglighed, tryghed og ægte interesse for dit hår.
Información de contacto
Torvestræde 1, 7800, Skive, Dinamarca
- kundeservice@essenique.dk
- essenique.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Over alle forventninger
Super fin kommunikation. Jeg skrev med Thor fra Essenique over sms 2. påskedag om aftenen. De svarede med det samme. Meget grundige, fyldestgørende svar endda. Jeg kan godt være en lidt besværlig kunde. Jeg ville i dette tilfælde lave om på min ordre og havde en del spørgsmål — men det var slet ikke noget problem.
Servicen er over alle forventninger. Er meget imponeret.
Meget fin service både med levering og…
Meget fin service både med levering og generel behandling af ordre.

Super oplevelse

Respuesta de Essenique
Simpelthen så hurtig betjening og…
Simpelthen så hurtig betjening og hurtig levering 💖 så dejlig 🥰 og ofte rigtig gode tilbud 🤗

Fem store stjerner
Meget hurtig levering og et stort og godt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser. Fem store stjerner herfra!

Respuesta de Essenique
Ringede og snakkede med en super sød…
Ringede og snakkede med en super sød herre
Jeg havde først bestilt 1 olie men prisen på denne gjorde at jeg bare måtte bestille en mere. Der var ingen problemer i det og fik den sendt med første bestilling- så sparede fragt.
Pakken var meget mere end olie, jeg fik oveni shampoo og balsam, som jeg ser frem til at kunne nyde.
Lækre produkter
Mvh
Mette
Jeg handler helt klart igen på deres webshop.
Hurtig ekspedition og søde medarbejdere

Respuesta de Essenique
Great First Experience!! (Super Fast Delivery)
I ordered the Epres starter kit (after finding them by Googling) and was pleasantly surprised when it arrived the very next day. On top of that, it came packaged in such a thoughtful way. As a customer, it really stands out when a business goes the extra mile with the small details, even when they don’t have to. They’ve definitely gained a new loyal customer! I will definitely be shopping here again.

Respuesta de Essenique
Bestilte et produkt og det var billigst…
Bestilte et produkt og det var billigst på nettet og en julegave- Leveringe var hvad man kunne forvent efter Black friday. Der er fin folder med til produktet. Har ikke bestilt her før men det ikke sidste gang jeg bestiller.

Respuesta de Essenique
Serum til øjenbryn der bare virker!
Jeg har købt serum til øjenbryn og den er bare virkelig god og jeg kan se kæmpe forskel! Derfor skal jeg nu købe endnu en da jeg ikke kan undvære den. Tak!

Respuesta de Essenique
Skarpe priser og god kundeservice!✨
Købte et produkt til en mega skarp pris, men oplevede desværre en allergisk reaktion. Essenique var med det samme klar på en løsning, og jeg fik det fulde beløb retur, selvom det naturligvis var hamrende ærgerligt, når nu produktet var fundet til den skarpe pris.
Meget søde og imødekommende✨

Respuesta de Essenique
En ekstra gave og hurtig levering
Havde bestilt 2 produkter, og i min pakke lå der 2 ekstra produkter - en lækker shampoo og en balsam :o) Oveni det var der hurtig og effektiv levering. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen :o)

SUPER SERVICE!
SUPER SERVICE!! Der skete en lille fejl i min bestilling, jeg hørte fra dem med det samme med flere løsningsforslag. Simpelthen super service, Bliver mit fremtidige handels sted 💪🏻🌸

Respuesta de Essenique
Hurtig levering og en kundeservice der…
Hurtig levering og en kundeservice der er hurtig på aftrækkeren! Fandt en rigtig god gave til min kæreste via Essenique :-)

Fantastisk kundeservice
Helt klart min nye foretrukne online shop, når det gælder hårprodukter. Unikke produkter, og super god kundeservice. Kan virkelig anbefales.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.