La empresa ha respondido
Dzień dobry. Uważam, że to bardzo dobry pomysł, że można zadać pytanie chirurgowi plastycznemu. Nie dostałam jednak odpowiedzi od wszystkich lekarzy, którym zadałam pytania. Myślę, że jeżeli nie odp... Ver más
La empresa ha respondido
Dzięki estheticon udało mi się znaleźć to czego szukałam w internecie a nie mogłam znaleźć. Wszystko sprawnie idzie znaleźć, każdego lekarza , dużo przydatnych opinii na ich temat. Bardzo dobry porta... Ver más
La empresa ha respondido
Witam! Jestem po operacji powiększania piersi u dr Kuleszy. Bardzo polecam dr. Kuleszę. Dr Kulesza pełen profesjonalizmu, szczegółowo udzielił wszystkich informacji zarówno przed jak i po operacji. Ko... Ver más
La empresa ha respondido
Estheticon.pl – portal, na którym znajdziesz informacje o zabiegach i specjalistach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Estheticon.pl to zaufana platforma internetowa, gdzie znajdziesz sprawdzone informacje o zabiegach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, którymi jesteś zainteresowany/a. Naszą misją jest pomagać użytkownikom znaleźć najlepszego specjalistę i podejmować decyzje na podstawie wiarygodnych informacji. Na naszym portalu znajdziesz szeroką gamę zabiegów. Dzięki „Zapytaj specjalisty” użytkownicy mogą publikować pytania, a odpowiadają na nie wysoko wykwalifikowani specjaliści. Nasz portal umożliwia też kontakt z lekarzami medycyny estetycznej i chirurgami plastycznymi, co pozwoli Ci łatwo umówić się na konsultację. Na naszej platformie znajdziesz sprawdzone informacje i oparte na źródłach artykuły dotyczące medycyny estetycznej, anti-aging i regeneracyjnej, a także chirurgii plastycznej i innych pokrewnych dziedzin. Udostępniamy także opinie i historie byłych pacjentów oraz szczegółowe informacje o zabiegach. W Estheticon naszym celem jest oferowanie wysokiej jakości, obiektywnych treści i bezpiecznej przestrzeni. Weryfikujemy wszystkich lekarzy rejestrujących się na portalu, aby zagwarantować, że udostępniamy profile jedynie certyfikowanych specjalistów. Bezpieczeństwo i satysfakcja naszych użytkowników są dla nas priorytetem, dlatego zachęcamy byłych pacjentów do publikowania opinii na temat lekarzy i klinik, które pomagają naszym użytkownikom podejmować ważne decyzje. Wybierając Estheticon.pl, wybierasz godną zaufania platformę, umożliwiającą kontakt między pacjentami a specjalistami. Staramy się zaoferować najpełniejsze informacje, wysokiej jakości usługi i najlepsze doświadczenie użytkownika.
Alcalde Barnils 64-68, Modulo C Planta 1, 08190, Sant Cugat del Vallès, España
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jestem zadowolona z państwa strony estheticon ponieważ po wyborze kilku specjalistów z dziedziny która mnie interesuje .Od każdego dostałam odpowiedź i dla mnie jest to bardzo istotne że moje maile zostały potraktowane poważnie.Dlatego też polecam wszystkim którzy szukają specjalistów którzy mogą pomóc w problemach zdrowotnych.

Respuesta de Estheticon.pl
Bardzo się cieszę, że znalazłam lekarza, który odpowiedział na moje pytania.

Respuesta de Estheticon.pl
Bardzo dużo informacji na temat operacji plastycznych i super zdjęcia efektów.

Pomimo maila z zapytanie wysłanego Ok 2 tyg temu
Nie mam od Państwa żadnej odpowiedzi

Respuesta de Estheticon.pl
Najlepsza klinika medycyny estetycznej.
Bardzo polecam, cudowne miejsce, atmosfera ♥️
Efekt zabiegu korekty nosa kwasem hialuronowym wykonana została na najwyższym poziomie.

Respuesta de Estheticon.pl
Pani Doktor wyjątkowo uprzejma, bardzo rzeczowo rozrysowała mi działanie preparatu, z pewnością odwiedzę ja jeszcze.u

Respuesta de Estheticon.pl
Jestem niezadowolona z rozbieżności informacji jakie otrzymałam, ilość spamu jaka trafia na skrzynkę jest niezliczona, brak możliwości rezygnacji z subskrybci.

Respuesta de Estheticon.pl
Szybkia konkretną odpowiedź specjalistów..
Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim zainteresowanym.

Respuesta de Estheticon.pl
Nie jestem zadowolona ani z obsługi ani z efektów zabiegu

Respuesta de Estheticon.pl
Wszystko ok , uzyskałam wyczerpująca odpowiedz od wszyskich do których wysłałam zapytanie, dziękuje bardzo

Respuesta de Estheticon.pl
Chyba nie ma sensu istnienie takiego portalu. Problemy skomplikowane, a odpowiedzi ogólnikowe (bo co można stwierdzić na odległość?).
Artykuły nic niewnoszące.

Respuesta de Estheticon.pl
Pełen profesjonalizm w wykonaniu pani Agnieszki Ledniowskiej i tym samym pełne zadowolenie klienta. Cóż więcej dodać? Hmm.... Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)

Respuesta de Estheticon.pl
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.