Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

S C A M !!! Først og fremst dem trakk dobbel betaling, den 10 november . Har sendt mail til dem angående det , det er jo 10 dager siden og har ikke fått noe svar . Eneste som har kommet det er bare or... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte antifreeze instrument, denne var skadet løs ladekontakt. Sendte klage men får ingen kontakt. "Svindel"

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt i noen måneder nå, og jeg synes den er perfekt. Prisene er svært konkurransedyktige sammenlignet med andre nettbutikker, og nettsiden fungerer utmerket og er trygg å bruke. De har flotte... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt i noen måneder.

Jeg har brukt i noen måneder nå, og jeg synes den er perfekt. Prisene er svært konkurransedyktige sammenlignet med andre nettbutikker, og nettsiden fungerer utmerket og er trygg å bruke. De har flotte plagg.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hei...

Hei, jeg kjøper noe, og jeg har ikke levd opp og legger merke til at jeg handler i to måneder.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vel....

Vel, jeg bestilte en genser, og den kom etter 8 dager, men når den først kom, var kvaliteten nesten som et billig kostyme for en festby, og det ser fryktelig ut!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nettsiden fungerer utmerket.

Nettsiden fungerer utmerket. Utmerket service. Fantastiske produkter. Uslåelig verdi. Jeg vil anbefale dette selskapet til alle jeg kjenner. Takk for alt. Din lojale kunde.

Styr unna

Holder over hodet ikke hva de lover.
Kjøp heller hundeleker på Biltema til en tredje del av prisen og få noe som holder dobbelt så lenge...

14 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Hold unna!

Svindel! Fått tilsendt en greia som ikke kan brukes til noe. Prøvd å fa tak i kundeservice mange ganger i løpet av 1,5 måned, men de svarer bare ikke. Kunne betale via klarna, så trodde at det kunne være ordentlig butikk… Klarna kunne ikke hjelpe her, måtte betale…

25 de agosto de 2023
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.