4,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vakkundigheid en gastvrijheid op het hoogste niveau

Wat een geweldige ervaring bij Juwelier Eugene van Baal. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je de gastvrijheid. Ik ben fantastisch geholpen bij de zoektocht naar een nieuw horloge. Het personeel nam echt de tijd voor me, luisterde goed naar mijn wensen en gaf eerlijk advies zonder opdringerig te zijn.

Je merkt aan alles dat hier mensen werken met passie voor hun vak. De collectie is prachtig en de service rondom de aankoop (op maat maken, uitleg) was tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en persoonlijke aandacht in Nijmegen!

6 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijne ervaring bij juwelier…

Wat een fijne ervaring bij juwelier Eugeneverbaal in Nijmegen. Ik heb hier een horloge gekocht en werd geholpen met veel vakkennis en aandacht. De service was top en ben super tevreden. Kan deze juwelier van harte aanbevelen.

4 de febrero de 2026

Fijne zaak

Vakkundig, professioneel en vriendelijk personeel dat met je mee denkt! Kom hier graag nog eens terug.

P.s. Daniël, je bent een topper

24 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hoge kosten graveren en wachttijd van 3-4 weken

Mooi horloge gekocht, 450 euro korting gekregen omdat horloge enkele maanden oud is
Geschrokken van prijs laser graveren, 200 euro.is niet te bespreken de hoge prijs.
Andere juweliers in Nijmegen prijs tussen 25 en 75 euro laser graveren klaar binnen een week.

28 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zaterdag een mooi horloge gekocht voor…

Zaterdag een mooi horloge gekocht voor mijn vrouw.
Maakt niet uit door wie je geholpen wordt
Hebben allemaal verstand van horloges en liefde voor het vak. En niks opdringerig vinden het heel normaal als je er nog een nachtje over wil denken. Nemen alle tijd voor je ook als je alleen maar voor een horloge bandje komt.
Als vaste klant hoef ik niet verder te kijken.

4 de noviembre de 2022

prima offline en online

Ik heb zowel online als offline ervaring met deze zaak. Online liep gewoon prima. Geen bijzonderheden, gewoon prima. Offline ervaring: Ik heb een tweedehands Tag Heuer laten nakijken omdat het problemen had met een stilstaande wijzer. Ze hebben er meteen naar gekeken, zelfs gratis een nieuwe batterij erin gestopt. Het probleem was niet verholpen, maar dat lag verder niet aan hen, mijn horloge had groot onderhoud nodig en dat kon niet ter plekke. Aanrader wat mij betreft.

4 de mayo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.