Eureka kiropraktik Opiniones 859

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig personal och trevligt bemötande. De lyssnar när man redogör för sina problem. Gör sedan en genomgång av kroppen som jag aldrig varit med om på något annat ställe. Gör sedan en behandling... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryggt och professionellt bemötande. Jessika är både noggrann och effektiv och jag märkte en tydlig förbättring redan efter första besöket. Det märks att hon brinner för sitt arbete och vill sin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit hos Oskar Lundegren på Eureka Kiropraktik i Båstad och är väldigt nöjd. Han är både kunnig och trevlig och man märker att han verkligen bryr sig om att hitta orsaken till problemen, inte bar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej Behandlingen var jättebra Kroppen reagerade bra Jag fick fina råd Vi saknar komplettering med röntgen bilder Väntar på MR undersökning från VC att få riktigt svar Under tiden jag ska fort... Ver más

1. Quiropráctico
  2. Practicante de medicina alternativa
  3. Clínica de medicina deportiva

Escrito por la empresa

Eureka kiropraktik är ett samarbete mellan de bästa kiropraktorklinikerna i Norge och Sverige. Synsätt inom Eureka kiropraktik: - Friskhet är ett resultat av att kroppen är i balans fysiskt, mentalt och kemiskt - Kiropraktik är en helhetsinriktad undersökning och behandling av kroppens funktion - Våra behandlingar optimerar nervsystemet/rörelseapparaten och skapar förutsättningar för hälsa och välmående Vårt huvudfokus är de fyra grundpelarna i Eureka kiropraktik: - Kroppen är självreglerande och självläkande Nervsystemet är kroppens överordnade system - Nedsatt funktion i rörelseapparaten orsakar nedsatt funktion i nervsystemet och vice versa - Vårt huvudfokus är att optimera funktion Eureka kiropraktik skapar ett paradigmskifte för en friskare befolkning: - Vi ska förändra människors syn på hälsa och ta hand om sig själv - Vi ska bidra till att ge folk nya strategier för att förbättra sin hälsa och välbefinnande - Vi ska hjälpa människor till att fatta rätt beslut gällande livsstil - Vi ska flytta fokus från smärtbehandling till optimera funktion och hälsa Vårt mål för dig som patient hos Eureka kiropraktik är att skapa en kroppsmedveten patient, som har kunskap om sin egen hälsa och vad som krävs för att få nervsystemet i balans. Vilka områden satsar Eureka kiropraktik på?: - Förbättrad hälsa o välbefinnande för Sveriges befolkning - Ökad livskvalitet - Hjälpa företag med sin personals hälsovård - Förbättrade prestationer för idrottare

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig personal och trevligt…

Trevlig personal och trevligt bemötande.
något annat ställe.
Gör sedan en behandling efter det som hjälper.

8 de abril de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att du upplevde vår personal som trevlig och att du kände dig väl bemött. Det betyder mycket för oss att du uppskattade vår noggranna genomgång och att behandlingen hjälpte dig. Tack för din återkoppling!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Respuesta de Eureka kiropraktik

Tack för din återkoppling! Vi är dock lite osäkra på vad du menar med din recension. Hör gärna av dig till quality@physicalmedicine.se så vi kan reda ut vad som gjort dig missnöjd.

Lyhörda och kunniga

2 de abril de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och är glada att du är nöjd med vår lyhördhet och kunskap. Tack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt fick jag tid hos professionell…

Snabbt fick jag tid hos professionell kiropraktiker Oscar och min ischias har blivit mindre plågsam efter 3 behanlingar

20 de marzo de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp och att dina ischiasbesvär har minskat efter behandlingarna. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Bra bemötande

Fått hjälp med smärta rygg och ben

16 de marzo de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din smärta. Tack för din återkoppling!

Tryggt och professionellt bemötande

Tryggt och professionellt bemötande.

Jessika är både noggrann och effektiv och jag märkte en tydlig förbättring redan efter första besöket. Det märks att hon brinner för sitt arbete och vill sina patienter deras bästa. Hon överdriver inte heller med tidsbokningar som andra kliniker jag varit på.

Kan absolut rekommendera henne!

16 de marzo de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att du upplevde ett tryggt och professionellt bemötande. Tack för din återkoppling om noggrannhet, effektivitet och att du märkte en förbättring efter ditt besök. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Stor kunskap

Stor kunskap, bra öppettider, fint bemötande

12 de marzo de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att du uppskattade vår kunskap, öppettider och bemötande. Tack för din återkoppling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Känner mig viktig som kund och igenkänd…

Känner mig viktig som kund och igenkänd när jag kommer. Bra behandlingar o dessutom bra bemötande.

17 de marzo de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att du känner dig viktig och uppskattad hos oss. Tack för din återkoppling om våra behandlingar och vårt bemötande, det betyder mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anette har inte givit upp utan kämpat…

Anette har inte givit upp utan kämpat med mina skador och bättre har jag blivit 👍🏻😍

17 de marzo de 2026

Respuesta de Eureka kiropraktik

Vi är glada att höra om dina framsteg och att du upplever förbättring tack vare engagemanget. Tack för din positiva återkoppling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.