Snel je medicijnen hebben? Ga naar euroclinix. Bij de huisarts lang in de wachtrij voor een recept of zelfs moeten langskomen en moeilijk doen? Bij euroclinix niet!!!!! Sommige medicijnen hebben een... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij wilden bij onze apotheek Malerone bestellen, maar werden er op geattendeerd dat dit niet kon zonder recept. We moesten een afspraak maken voor een consult bij de huisarts (wat al gedoe op zich... Ver más
eindelijk de mogelijkheid om zelf met de hulp van een arts je eigen geneesmiddelen te regelen. UPS daarentegen totaal onduidelijk wanneer pakket wordt bezorgd! 'Voor de avond bezorgd' is wel erg r... Ver más
Op zondag 13april besteld, maar hiervan geen bevestiging gekregen. Uiteindelijk de donderdag erop een mailtje gestuurd naar de klantenservice, en ik had binnen de 2 uur een vriendelijke en duidelijke... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
3rd Floor, 207 Regent Street, W1B 3HH, London, Reino Unido
- +31 085 888 0251
- info@euroclinix.co.nl
- euroclinix.co.nl
Alles behalve goed
Het zou fijn zij als ik mijn geld terug zou krijgen aangezien ik nooit iets ontvangen heb
Uitstekend zegt genoeg
Wat ik boven schreef geldt voor dit hetzelfde, uitstekend
Prima service, snelle levering
Ik ben zeer tevreden over de service en snelle levering van de medicijnen
Wat ik bestel komt altijd aan en op tijd. Dit is een betrouwbare leverancier.
Een aanrader
Mijn eerste bestelling: heel vlot en correct, gewoon perfect!
Bestelling is vlot en correct afgehandeld.
Betrouwbare snelle levering
De bestelling is correct en snel afgeleverd !
Geweldig!
's Middags besteld en een dag later in huis. Keurig verpakt. Diverse mails over de status van het pakket. Echt keurige service! Bedankt!
prima website en service
Ik heb hier met gemak het juiste artikel uitgezocht en besteld, en het is prompt geleverd.
Echt aan te raden
Goede service, de bestelling keurig en netjes was binnen 2 dagen bezorgd.
ik zou dit aanbvelen bij iedereen
mijn beoordeling is uitstekend
Generally satisfied
Ik heb momenteel vaker een bestelling gedaan en over het algemeen ben ik heel erg tevreden over de snelheid van de bestellingen en de service. Het enige dat me opviel is dat ik voor hetzelfde product nu ineens 5euro meer moest betalen, omdat het duurder is geworden wat ik niet helemaal begreep aangezien het medicatie betreft. Desalniettemin ben ik heel erg te spreken over euroclinix
Ik zou aanraden aan iedereen!
Snelle, goedkope, efficiënte service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.