Euromaster Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij mijn garage zat ik vaak heel lang te wachten voor ze uberhaupt begonnen aan de bandenwissel vervolgens duurde het nog heel lang. Bij Euromasters beginnen ze gelijk op het afgesproken tijdstip. Vie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na goed advies de juiste banden aangekocht. Ik ben hier erg blij mee. Mijn winterbanden moet ik ook vervangen voor nieuwe. Maar ook die gaan deze mannen vervangen bij Euromaster.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle bandenwissel bij Euromaster Hoorn. Ook de aandacht punten na de controle welke gratis was. Handig om te weten met mijn komende APK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via website banden uitgekozen. Goede prijs. Gemakkelijk om een afspraak te maken. Dag en tijdskeuze, 10 minuten voor tijdschema aanwezig zijn en snel en efficient geholpen. Prima ervaring.

Información sobre la empresa

1. Tienda de neumáticos
  2. también en la categoría
  3. Servicio de automóvil

Escrito por la empresa

Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

304 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit tegen scherpe prijs en goede service

Euromaster kwam uit de bus voor mij als een bedrijf met scherpe prijzen die ook banden leveren waarbij montage niet verplicht is.
Bestellen ging zeer gemakkelijk. Banden stonden klaar bij James in Venray en konden volgens afspraak opgehaald worden. Ben vriendelijk ontvangen, banden stonden klaar en ja… service zonder meerprijs bestaat nog. De banden werden netjes bij mijn auto neergezet en een collega wilde ze zelfs wel even in de auto leggen.
Met deze service heb ik meteen een nieuw adres voor eventueel onderhoud in de toekomst want alles straalde kwaliteit uit.
Het bedrijf was ook zeer positief over Euromaster, altijd verse banden en geen banden met gele of rode stip op de bandwang. Mijn banden waren van dot 1326 dus inderdaad vers uit de fabriek.
Ik ga Eurimaster zeker aanbevelen, ook omdat je zelf kunt kiezen om de banden door het bedrijf waar je ze heen laat sturen kunt laten monteren.

26 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

al jaren tevreden over de service van…

al jaren tevreden over de service van Euromaster Nieuwegein. Het personeel is erg klantvriendelijk maar denkt ook in oplossingen. Altijd goed advies welk product ik moet aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs (beter dan van mijn autodealer).

20 de mayo de 2026

Alleen maar positieve punten

Alleen maar positieve punten:
- afspraak op gewenste moment mogelijk
- nette prijs
- vriendelijke ontvangst
- werk direct en vlot gedaan
- keurige werkplaats

19 de mayo de 2026

Perfecte service

Banden online besteld en afspraak voor montage en uitlijning gepland. De monteur kwam naar mij toe dat de uitlijning niet nodig was omdat deze al in orde was. Aangezien er garages zijn die geld rekenen voor werkzaamheden die niet nodig zijn, vond ik dit dus zeer netjes.

12 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangename klandizie, prima service.

Met een behoorlijk wensenlijstje ben ik naar Euromaster Zaandam gegaan. Nieuwe velgen en winterbanden besteld. Oude banden om de nieuwe velgen (incl. TPMS sensoren) en de nieuwe banden om de oude velgen. Niet alles zat daadwerkelijk in één keer mee, maar is toch op een voortreffelijke wijze opgelost. En dat ik er paar keer voor extra heen en weer moest rijden was geen enkel probleem, zeer vriendelijk personeel en de koffie was heerlijk!

7 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.