European Hunter Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Etter et tap sender de melding om match up med bonus for å bringe meg tilbake. Utnytter tap-følelsen for å drive spilling. Ren og skjær rovdyr-mentalitet mot sårbare kunder. Alvorlig etisk problem som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Chcieli po raz kolejny te same dokumenty ktore wysylalem juz cztery razy, prosze o rozmowe z managerem a oni mowia ze taka mozliwoosc nie istnieje. Nigdy wiecej ich strona nie zobaczy mojego depozytu

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Troede at jeg havde købt det jeg så på billede en halsedisse med kasket. Så det var skuffende at pakke et lille stykke stof ud af pakken 🥺

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de caza

Escrito por la empresa

En lille virksomhed som kæmper for at få super fedt jagttøj ud på markedet til helt fair priser!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling, super kvalitet på varen, samt hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Et sted jeg helt sikker vil følge i fremtiden, samt kan anbefale til andre.

5 de enero de 2022

Respuesta de European Hunter

Hej Frank, Tusind tak for din anmeldelse. Knæk og bræk til dig :)

God kvalitet

Hurtig levering, god kvalitet

26 de diciembre de 2021

Respuesta de European Hunter

Hej Lena, Tak for de fine ord :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Troede at jeg havde købt det jeg så på…

15 de diciembre de 2021

Hej Palle,

Jeg er ked af at høre du ikke er tilfreds, jeg kan se på din ordre at du kun har bestilt en halsedisse.

På billede nr 2 i vores produkter viser jeg hvordan at produktet ser ud sammen med resten af collectionen. Jeg er ked af du har forstået det som om du fik det andet med også.

Jeg beklager

Frederik - European Hunter

Top service

Top service. Kan varmt anbefales 👍👍💪💪🏆🥇🏅

10 de diciembre de 2021

Respuesta de European Hunter

Hej Randi, jeg er glad for at du kan lide servicen. Knæk og bræk - Frederik :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. De passer perfekt.

13 de noviembre de 2021

Super fede ting🤗

Super fede ting🤗 Lavet af, til og med feed back af jægere, så kan jo kun være super😉

10 de noviembre de 2021

Respuesta de European Hunter

Hej Casper, Tak for de fine ord. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service :)

Super produkt

10 de noviembre de 2021

Respuesta de European Hunter

Hej Carsten, Tak for de fine ord. Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkt. :)

Super god service

Super god service, og god behandling. Skrev til ham, at mine var gået op i en syning, pg dagen efter modtog jeg et nyt par handsker.

God kvalitet og god til prisen, godt produkt.

4 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de European Hunter

Hej Søren, Tak for de fine ord. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og produkter. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og god service

Fine produkter til en lige så fin pris. Servicen er i top og man får virkelig noget for ens penge når man handler her, så jeg kan klart anbefale andre at handle her også

Opinión espontánea

Respuesta de European Hunter

Tusind tak for anmeldelsen :)

Dejligt du kan lige produkterne, Knæk og Bræk :)

Super og hurtig service

Super og hurtig service. Genistreg med den håndskrevne hilsen til kunden, det er kundefokus på topplan.

Respuesta de European Hunter

Tak Lars! Vi er glade for at du er tilfreds! Vi fortsætter det høje service niveau :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

You need more color to adapt differet…

You need more color to adapt differet ground situation, weather condition.
And you need some big stickers for cars for showing our proudness to be hunter in europe..

Respuesta de European Hunter

Hey Louis, Yeah great feedback. Right now im working on different color, for driven hunt and other types of huntingground. So stay tuned its coming up :)

Super Ware

Super Ware, schnell verschickt. Würde ich jederzeit wieder kaufen.

Respuesta de European Hunter

Danke, freut mich, dass dir der Artikel gefallen hat

Frederik

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.