3,3

Medio

Flinke når de vil have kunder

Flinke når de vil have kunder, men knap så venlige når man ikke længere vil betale til dem. Har tidligere haft skrevet til dem flere gange, hvor de ikke har svaret. Når man ønsker at stoppe, så får man ikke lov til at fortsætte hele den måned man har betalt for, hvilket er langt ude.
Jeg er ikke imponeret over deres service. Og det virker amatøragtigt deres hjemmeside, som er dårligt opstillet i forhold kategorier. Kommer ikke tilbage.

31 de mayo de 2024

Eventguru.dk...

Eventguru.dk...
Mage til opførsel og sprog man bliver mødt med, spørger pænt om deres side er nede siden vi ikke har fået nogen svar på vores henvendelser. Et flabet svar retur om at jeg bare kan sætte mig ind i deres hjemmeside, da de intet havde med det at gøre, det var bare deres side og så behøvede jeg ikke ringe til dem.... jeg spurgte derefter om hvorfor deres og ydermere det eneste kontaktnr. der står på siden så ikke kan bruges til noget, svar retur, jeg skulle bare tie stille og høre efter..... så blev jeg lidt sur og bandede og derefter var svaret jeg gider ikke snakke med dig.....og røret blev lagt på...
Mage til opførsel skal man lede længe efter.
Eventguru er respektløs og ikke til nogen hjælp eller støtte, hvis man ellersvil bruge deres standardformat til at finde musik til sin fest. Ingen hjælp at hente der.
Mvh. Brian.

22 de marzo de 2023