Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tali ER en entertainer. Det kan overhovedet ikke drøftes eller diskuteres. Ingen sceneskræk, masser af rutine på den gode måde og empatisk og indlevende som konferencier på en svær opgave for REAL Mæg... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde booket Kisser til vores søns 18 års fødselsdag. En dag vi sent vi glemme og sikken en fed oplevelse for vores søn. Hun var sjov og helt vild god til at indtage alle og især alle de unge menne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tali var konferencier til RealMæglernes Generalforsamling, og hun var helt genial. Hun skabte fantastisk stemning og tilpassede programmet super godt. Hende kan vi varmt anbefale til alle, der ønsker... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg deltog i et julearrangement sammen med min familie, hvor drillenissen Julle skulle komme og underholde børnene. Det blev en meget ubehagelig oplevelse, fordi Tali kom med racistiske kommentar... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de entretenimientos
  2. Servicio de fiestas infantiles
  3. Animador
  4. Empresa de administración de eventos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Eventkompagniet Tali Piontek leverer underholdning og events for børn, voksne og firmaer til alle typer arrangementer som julefrokoster, fester, børnefødselsdage, firmafester, festivaler.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Til en Dobbelt 30-års...

Jeg er til en Dobbelt 30-års, hvor Sisse netop har optrådt...
Det var kun et lykkeligt tilfælde, at pigen overfor ikke var blevet våd af øllen i min mund! Jeg kæmpede for, at holde det inde!

Detaljerne i kostume og rekvisitter kan en dilettant-skuespiller, der selv går op i detaljer, jo kun elske!

Ad. børnene har der muligvis været et forklaringsarbejde bagefter, men Sisse klarede den flot (da hun opdagede dem), - og iøvrigt må forældre da selv kunne finde ud af, at skærme deres unger, hvis de finder noget stødende!!!

Tak for et virkelig godt show, Tali :) !!!

28 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse, gæsterne hylede af grin.

Tusind tak til Tali for en helt fantastisk oplevelse ved min søn og svigerdatters bryllup. Tårerne trillede af grin under hele seancen hos alle gæsterne. Hun var helt fantastisk og jeg kan varmt anbefale hende til enhver lejlighed og ikke mindst rolle. Hos os spillede hun fake kæreste til gommen.

18 de agosto de 2021

Fantastisk show

Vi havde den fornøjelse at få besøg af fantastiske Cowboy Conni til min mands 50 års fødselsdag - kan varmt anbefales! Hun kunne virkelig få liv i festen. Tusind tak for et fremragende show!

2 de agosto de 2021

Sjov Kombineret sommerfest og bryllup

Kombineret sommerfest og bryllup, der gik lidt tid før det gik op for gæsterne hvad der skete, men så gik det stærkt og latteren rullede i teltet.
Overraskende, sjov og underholdende, vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Hilsen Lotte og Bo Frederiksværk

28 de junio de 2021

Online konsulent/julearrangement

Vi hyrede Tali/Eventkompagniet til at stå for et undercover online julehygge arrangement om motivation og arbejdsglæde. Det gik over al forventning. Konsulenten fremstod professionel i starten med gode og saglige tips og så gik det ellers "galt", der blev slukket tørst i et vinglas, fortalelser og tips der blev mere og mere outrerede på den sjove måde. Vi var ca. 100 til arrangementet og latteren lød op og ned ad gangene fra kontorerne og alle havde moret sig. Inden afsløringen lavede vi tryl-selv show og til sidst fik vi besøg af julemanden, der tog de artige og uartige under kærlig behandling. Det var et kæmpe hit, så STOR ros til Tali og julemanden og en kæmpe anbefaling herfra.

16 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde besøg af Klovnen Tu Tu.

Vi havde besøg af Klovnen Tu Tu.

Klovnen Tu Tu var en fornøjelse at have på besøg på Krisecenteret Frederiksværk, hvor klovnen underholdte både børn og kvinder. Alle hyggede sig med trylleri og ballonshow. Fantastisk arrangement !

28 de octubre de 2020

Grineren

Grineren. Top underholdning latter musklerne blev flittigt brugt og enkelte fik god rød kulør i ansigtet. Jeg skal helt klart opleve det igen

14 de septiembre de 2020

Genialt!

Genialt!
Havde "inviteret" fotografen Kisser Markussen til min søns konfirmation. Hun gør det bare så godt. Lidt "lummer", men aldrig så meget at det bliver pinligt. Hun er super til at opsnappe hvad der foregår ved bordet. Vi griner stadig....

8 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kisser Marcussen gennemført sjov…

Kisser Marcussen gennemført sjov underholdning til vores søns konfirmation. Lige fra de små børn til de gamle bedsteforældre var med hele vejen og uden nogen blev udsat over grænsen. Professionelt udført og super god finale med fællessang for konfirmanden 👍😉. Bedste anbefalinger med herfra

25 de agosto de 2020

Respuesta de Event Kompagniet

IHH TAK ALTSÅ! Det var dejligt at mød jer alle og være fælles om grin, latter og improviseret leg :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk besøg af “Kisser” til vores…

Fantastisk besøg af “Kisser” til vores datters konfirmationsfest🎉.
Skønne replikker, lige til kanten ,men for alle aldre.
God indlevelse og nærvær overfor selskabet.
Kan absolut anbefales, hvis der skal være humør og grin i festlighederne😅.

22 de agosto de 2020

Respuesta de Event Kompagniet

De var en fornøjelse at underhold jer, specielt med så mange forrskellige alders grupper
En skøn dag - Tak fordi jeg måtte komme - huuuuraaaaaa

Så festligt

Sjovt, overraskende, hurtige replikker, fræk lige til grænsen. Bare god underholdning til personalefesten.

11 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kisser er en alletiders (tvilsom)…

Kisser er en alletiders (tvivlsomme) karakter. Fantastisk underholdning til min 40 års fødselsdag! Bedste anbefalinger her fra.

5 de agosto de 2020

Respuesta de Event Kompagniet

Kære Søren ALTSÅ! Det er så dejligt med ros fra så ung en herre - Vi ses måske igen - de er jo shows nok at vælge imellem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til min 50 års fødselsdag havde jeg…

Til min 50 års fødselsdag havde jeg tali ude som stripper Sisse, det var godt nok festens højdepunkt og alle pengene værd
Jeg takker mange gange for det super humoristiske show, hvor vi virkelig fik rørt lattermusklerne
Hilsen Torben

23 de julio de 2020

Hej Torben!
Tak! Mange tak! I var et skønt publikum og dejligt at alle gæsterne var med på leg og selv byde ind med sjove kommentarer osv - håber vi ses en anden god gang - evt. med et af de andre shows vi har på hylderne . Kh Tali

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.