Events & Co Opiniones 15

4,5

Información sobre la empresa

1. Empresa de administración de eventos

Escrito por la empresa

Een BIG PARTY, een BIG EVENT. Goed idee! Maar waar te beginnen? Wat heeft u nodig en welke locatie is daarvoor geschikt? Gaat u het buiten of binnen organiseren en wie doet de catering? Heeft u groepsvervoer nodig, audiovisuele middelen of live entertainment? Er zijn tal van afwegingen die komen kijken bij het organiseren van een evenement, feest, congres of productpresentatie. Events & Co helpt u vakkundig met het kiezen van een origineel thema en een geschikte locatie, met het op een rij zetten van alle facetten die voor uw evenement van belang zijn. Wij beschikken over een landelijk dekkende organisatie die in elke regio actief is.

Events & Co Support

Escrito por la empresa

Waar staan wij voor?
Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden en uniek feest. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Dikke, dikke aanrader!

Ik kan Events & Co aan iedereen aanraden!

We zijn echt meer dan tevreden met hoe het event was geregeld, alles was tot in de puntjes verzorgd, iedereen die aan het werk was tijdens het event was super professioneel, erg hartelijk en open om mee te denken. Als je een bedrijf wilt die jouw evenement organiseert waar je alles met een gerust hart uit handen kan geven dan is het Events & Co. Nogmaals ontzettend bedankt voor het fantastisch event en dit is zeker niet de laatste keer dat wij jullie hebben ingehuurd voor een van onze evenementen!

19 de enero de 2026

Evenement IJmuiden

Goede en heldere communicatie voor en tijdens het evenement. Voorstel vanuit Events & Co voor het dagprogramma viel zeer in de smaak bij al het personeel. Zelf was ik niet aanwezig bij het avond gedeelte maar hoorde alleen maar goede verhalen.
Voor het tweede jaar op rij een samenwerking met Event & Co waar ik alleen maar zeer positief over kan zijn!

19 de septiembre de 2025

René is wonderful

René and his team were conderful in helping create the best Oscar themed Xmas staff party. Decoration went super well and packing down was quick and efficient. I will definetely use their services again !

12 de diciembre de 2024

Top verzorgd feest dankzij Events&Co

Wij hebben een topfeest gehad dankzij events&Co. Vanaf het eerste contactmoment werd er met ons meegedacht en de uitwerking van alle plannen was super gaaf! alle zorg voor een geslaagd feestje heeft events &co ons uit handen genomen.

18 de octubre de 2024

Fantastische Casino-avond!

We hebben een fantastische Casino-avond gehad met het personeel. Vooraf werd goed overlegd wat we wilden en Rene heeft alle onderdelen van de avond bij elkaar gezocht. De communicatie verliep erg goed en de avond liep op rolletjes, waardoor we zelf heerlijk mee konden feesten.
Het Casino, de photobooth, de DJ en de cocktailbar vielen allemaal goed in de smaak bij de collega's!

23 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Events & Co is een aanrader voor een zorgeloos event (feest)

Events & Co is een betrokken partij die luistert naar de wensen en dit vervolgens vertaald naar mogelijkheden en ideeën om er een zo passend en mooi mogelijk event (feest) van te maken. De medewerkers van Events & Co reageren snel, zijn vriendelijk, behulpzaam, werken netjes, komen afspraken na en zijn dus professioneel.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Events & Co. Dus wilt u een (bedrijfs)event / -feest organiseren? Laat u ontzorgen door Events & Co!

25 de enero de 2024

Ontzorgd Oktoberfest

Wij waren op zoek naar een volledig georganiseerd Oktoberfest en dat is gelukt! Kundige mensen die weten hoe ze een feestje op moeten bouwen, moeten begeleiden en vieren! Vakkundig, feestelijk personeel. Goede en duidelijke communicatie, meedenken en de uitvoering meer dan perfect!

6 de octubre de 2023

TOP geregeld

Wij hebben genoten van een fantastisch 80's & 90's zomerfeest/BBQ voor ruim 300 personen. Dit feest hebben we binnen 5 weken moeten organiseren en Events & Co hebben alle zorgen uit handen genomen. Ze denken goed mee, hebben leuke ideeën en regelen alles! Van arcadegames/gamehal tot de aankleding in stijl, niets is te gek! Dit maakte het tot een zeer geslaagd event.

15 de junio de 2023

Geslaagd Festival personeelsfeest

In korte tijd heeft Events&Co onze wensen voor een personeelsfeest vertaald naar een leuk en bovenal haalbaar concept. Een festival voor jong en oud; compleet met springkussens, kermisattracties, foodtrucks en een illusie-act. En dat allemaal in onze eigen magazijnhal. Dit feest blijft ons nog lang bij!

18 de febrero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kerstborrel 2022

Heel fijn samengewerkt met EventsEnCo!!! Wij hadden op onze eigen locatie een kerstborrel laten organiseren.
Rene dacht mee met ons en alles is verlopen volgens afspraak. Aankleding van de locatie was boven verwachting. Aanpassingen en/of vragen nav de offerte waren geen probleem. Bedankt EventEnCo voor de geslaagde kerstborrel.

Mvg, Edgar, Linda en Sabine van Cocensus.

14 de diciembre de 2022

Year end party

Wij hebben vrij last minute onze Year end party georganiseerd en alles werd snel en goed geregeld. Een top locatie, aankleding op maat, goed eten, leuke DJ en lokaal werden we goed begeleid door partymanger Rick. Ondanks dat Oranje speelde en verloor was de sfeer geweldig, iedereen heeft genoten!

8 de diciembre de 2022

Review Events & Co

Wij hebben Events & Co ingeschakeld voor de organisatie van ons bedrijfs-jubileumweekend. Vooraf hebben we diverse keren contact gehad met Jeroen en dit contact hebben wij als prettig ervaren. Alles werd snel en duidelijk beantwoord. Het weekend zelf zijn we begeleid door Robin en hij was er de hele dag voor ons en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het programma was gevarieerd en voor iedereen geschikt. Onze complimenten en wij zijn erg tevreden.

24 de septiembre de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.