Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der reklameres med gratis fragt. Men der lægges da lige 12 kr på i forsendelse, samt 19 kr i håndteringsgebyr! For at hive varen ned fra hylden, som vel er deres job.. Amatører

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres telefon beskyttelse er meget dårlig kvalitet, som desværre sket ikke lever op til det beskrevne. Kundeservice s kan ikke hjælpe. Det er billigere men handler ikke her mere

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte produktet om formiddagen og modtog det ved hoveddøren samme aften … Desværre levede produktet ikke op til forventningen, da lynlåsen gik i stykker. Jeg skrev en mail lørdag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestil lørdag morgen kl. 06.09, få leveret til døren søndag morgen ved halvnitiden – så bliver det da vist ikke bedre?! Eneste lillebitte rids i lakken: Evermart tilbyder gratis fragt selv for småor... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der reklameres med gratis fragt.

Der reklameres med gratis fragt.
Men der lægges da lige 12 kr på i forsendelse, samt 19 kr i håndteringsgebyr!
For at hive varen ned fra hylden, som vel er deres job..
Amatører

20 de abril de 2026

så imponeret

Må sige jeg flere gange har TÆNKT det må være scam fordi det er så billigt .
Men seriøst er GANG PÅ GANG så imponeret! Og dag til dag levering !!!!
Bestilte lørdag kl 11.00
Ankom søndag morgen 04.30!!

12 de abril de 2026

FØLER MIG SNYDT

FØLER MIG SNYDT

Jeg køber et cover til min telefon, hvor der står ægte læder. Da jeg får det hjem kan jeg se det ikke er ægte. Længere nede i beskrivelsen på coveret står der så også PU læder. Man kan da ikke skrive begge.

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte støvsugerposer sidst på…

Jeg bestilte støvsugerposer sidst på eftermiddagen i går lørdag. Jeg tænkte, at de først kom mandag - måske tirsdag. Men nej, de kom søndag morgen kl. 7 med Dao (som jeg havde betalt 12 kr for). Det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Så kan det næppe være mere effektivt. Tak til Evermart og Dao

15 de marzo de 2026

Super god service

Jeg har handlet med Evermart flere gange. Her sidste gang fik jeg noget forkert leveret. Hurtigt svar retur fra Kenneth, at han har sendt nye til erstatning for det forkerte. Jeg kan kun sige, at jeg er tilfreds med hurtig ekspedition og super god service

12 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nu har vi 2 gange bestilt en vare fra…

Nu har vi 2 gange bestilt en vare fra deres hjemmeside og begge gange sender de. De forkerte ikke det vi har bestilt men samme vare bare en større model skulle tro de har styr på tingene hvordan kan man have en størrelse på hjemme side og sende en der er større kigger de ikke på vare inden de sender en gang kan gå men hele2 gange det er sjusk

9 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I strid med markedsføringsloven og Dårlig kvalitet

Jeg købte to iPhone covers fra denne webshop. Ordren blev ekspederet meget hurtigt, men kvaliteten er lavest tænkelig, jeg kan ikke bruge nogle af dem.
Virksomheden reklamerer med “gratis fragt på alle ordrer”. På min ordre var der både “levering “ og "handling fee". Så slet ikke gratis.

Aldrig igen.

8 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig kundeservice i…

Virkelig dårlig kundeservice i forbindelse med returnering af vare. Køb af returlabel/QR-kode virker ikke via deres hjemmeside. Da det endelig lykkedes mig efter talrige forsøg at købe returlabel/QR-kode med betaling via MobilePay modtager jeg ikke en mail med returlabel/QR-kode. Ved telefonisk henvendelse ca. 20 min. før ophør af tlf. tid i firmaet, er telefonen lukket. Virkelig dårlig kundeservice.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte beskyttelses film til mit…

Jeg bestilte beskyttelses film til mit nye Garmin vivoactive 6 - da jeg modtog kassen var der ingen vejledning vedlagt om hvordan jeg skulle sætte på, og på deres hjemmeside under vare står man skal følge den vedlagte vejledning. Så nu har jeg spildt 1, og nr 2 som er på nu, ligner l….. grunden til 2 stjerner, er den hurtige levering :(

10 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.