Eerlijke prijzen en snelle verzending. al met al enorm tevreden met de service.
Consulta las opiniones de los clientes
Na de website hier te hebben opgezocht durfde ik het aan om de sneakers te bestellen. Toch een beetje nerveus toen ik paar dagen later nog niets had gekregen van een track & trace. Ik heb toen een mai... Ver más
Zocht schoenen die overal al op waren (behalve op die doorverkoop sites met achterlijk hoge prijzen), maar deze winkel had ze nog voor een prima prijs! Daarnaast snelle verzending en klantenservice, k... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Eerlijke prijzen en snelle verzending!
Eerlijke prijzen en snelle verzending. al met al enorm tevreden met de service.
Wil heel graag schoenen bestellen maar…
Wil heel graag schoenen bestellen maar je kunt alleen met Union Pay betalen en er wordt niet gereageerd op de mail.. wacht al weken

Respuesta de everysolenl.com
Fijne website om schoenen te bestellen
De schoenen zijn heel mooi en voor een redelijke prijs. Ze zijn netjes geleverd met een track en trace code. Ik had het wel fijn gevonden als het van te voren en ook na het bestellen duidelijk was binnen wat voor termijn de schoenen bezorgd zouden worden.
Great shopping experience
Easy deals and fast payouts
Have done several deals with them and everything was fine
De klacht is perfect afgehandeld
De klacht is perfect afgehandeld. Geld ook weer snel teruggestort.
Easy deal
Easy deal. Sold multiple pairs to him and got payment next businees day
Nice shop with a lot of choice !
Nice shop with a lot of choice !
everything was alright no doubt
Great experience, I recommend it
Vriendelijk
Nike dunk low
Vandaag mijn nieuwe Nike Dunks ontvangen vlak voordat ik op vakantie ga, super blij mee!
Fijn contact en snelle verzending!
Snel verzonden en goede communicatie
Snel verzonden en goede communicatie. Schoenen besteld en volgende dag al binnen gekregen!
Fijne communicatie en snelle reactie
Fijne communicatie en snelle reactie. Erg blij met mijn adidas campus!
Prima schoenen maar trage levering
Blij met de schoenen maar levering is wel
traag. Werd ook geleverd in een doos van een ander bedrijf. Komt niet zo professioneel over. Tevens is retour beleid ( ik had twee maten besteld) ook onhandig.
Als je geduld hebt prima bedrijf.
Vriendelijke klantenservice!
Snelle levering, product zoals verwacht en goede communicatie met verkoper.
Más información sobre otros tipos de reseñas.