Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles Op 5 februari 2 stoelen besteld en betaald. Helaas nog steeds niet ontvangen. Op mail de standaard antwoorden die ik in andere reviews ook lees. Krijg een antwoord staat in de wachtrij moe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel me pakketje binnengekregen, ben er blij mee!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 1februari 6 stoelen besteld en betaald t is nu 26 maart en al diverse malen een bericht gestuurd iedere keer hebben ze weer een andere smoes . HET ZIJN GROTE OPLICHTERS,BESTEL DAAR NIETS .... Ver más

1,8

2 estrellas
1 estrella

Alles

Alles
Op 5 februari 2 stoelen besteld en betaald.
Helaas nog steeds niet ontvangen.
Op mail de standaard antwoorden die ik in andere reviews ook lees.
Krijg een antwoord staat in de wachtrij moeten de bestelling nog uitzoeken.
Er wordt daar zeer langzaam gewerkt en waarom zouden ze het geld is binnen.

5 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 1februari 6 stoelen besteld en…

HET ZIJN GROTE OPLICHTERS,BESTEL DAAR NIETS .
ik ga hier aangifte van doen

26 de marzo de 2026

Werkelijk alles gaat mis

Werkelijk alles gaat mis. Ik heb een stoel besteld en betaald. Deze wordt niet geleverd. Helaas stuur ik iedere week een mail, en krijg ik ook iedere week het zelfde antwoord. Er wordt niet naar de inhoud van mijn mail gekeken alleen een standaard antwoord krijg ik.
Je kunt geen klacht indienen. Je kunt ze niet bereiken via telefoon.
Nu zit ik dus nog steeds met een niet geleverde bestelling die wel betaald is.
Dit heb ik niet eerder meegemaakt.

22 de marzo de 2026

Evora House oplichters

Evora House gewoon een bende oplichters , ik betaalde correct en de levering zou Max 12 dagen duren , maar na 32 dagen nog steeds geen levering , ik stuurde al 7 mails en telkens het antwoord ze hebben vertraging in China,
Echt oplichters en nog professioneel erbij

2 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zoals alle andere reviews 8 februari…

Zoals alle andere reviews 8 februari iets besteld en niets ontvangen. Meerdere keren gemaild. 1x reactie gehad met het excuus dat het Chinese nieuwjaar de levering vertraagd. Ga aangifte doen van oplichting. Inmiddels aangifte gedaan bij Fraudehelpdesk, Consuwijzer en de Politie. Tip doe aangifte. Hoe meer aangiftes hoe beter.

13 de marzo de 2026

Geen reactie

Na de bestelling en betaling kreeg ik enkel een bestelbevestiging. Wanneer ik mijn bestelling zal ontvangen, weet ik niet. Op mails wordt niet geantwoord.

2 de marzo de 2026

Oplichting

Besteld en betaald…. 3 februari. Gemaild: geen reactie.
Whatsapp gestuurd. Na 1 dag gelezen. Geen reactie gehad.
22-02-2026 niets vernomen. Niets ontvangen.

22 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gisteren 17 februari 6 stoelen besteld…

Gisteren 17 februari 6 stoelen besteld via EVORA Amsterdam. Kan mails sturen maar geen reactie. Ben er al op geblokkeerd. Heb klacht in gediend bij de politie. Is allemaal oplichting. Pff hopen dat men geld toch terug komt. Waarom trap ik er altijd in!!

18 de febrero de 2026

NIKS ONTVANGEN GELD WEG

NIKS ONTVANGEN GELD WEG! Bestelling geplaatst en met iDeal betaald, 3 weken later nog steeds niks geleverd. Contract leggen is niet mogelijk. Adres zonder huisnummer en geen telefoonnummer. Op emails wordt niet gereageerd. Pure oplichting!

12 de enero de 2026

Ik heb 2 februari 6 stoelen besteld

Ik heb 2 februari 6 stoelen besteld. Maar als ik men bestelling volg zijn ze nog steeds niet verzonden. Heb al 2 mails gestuurd maar krijg geen reactie en ook al geappt ook geen reactie bellen kan je dit bedrijf niet dus. Zou graag reactie van dit bedrijf hebben.

17 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij het plaatsen van de bestelling…

Bij het plaatsen van de bestelling staat 7 tot 10 dagen lvertijd.
Deze zijn al ruim verstreken, mar echter wordt er nergens op rereageerd. Tel staat uit, mails worden niet beantwoord. Nu mail gestuurd dat ze tot maandag dr tijd hebben anders aangifte. Dit raadt ik iedereen aa, anders gaan er misschien nog heel veel mensen producten kopen die ze niet zullen ontvangen!

11 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.