Banner for EVR A/S

EVR A/S Opiniones 687

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brug EVR det seneste år til vask af mine vinduer og kan kun på de varmeste anbefale dem. Kvalitet af udført arbejde er altid i top. Altid bliver jeg informeret 1-2 dage før arbejdet udføres og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter 2 besøg kan jeg fortsat anbefale EVR. De kommer som aftalt efter abonnement og de skriver dagen før de kommer. Ingen problemer overhovedet og arbejdet er udført absolut godkendt. Jeg synes pris... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid professionelt arbejde. Vinduerne er pletfri, fordi vores faste vinduespudser er meget omhyggelig. Vi får en SMS et par dage før, han kommer, og hvis det ikke passer ind i vores aftaler, finde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige fået pudset mine vinduer for første gang af EVR (Robert), og i fortjener alle 1000 stjerner. 🤩 Dejlig kundeservice da jeg først ikke var helt tilfreds.. ☺️ Det viste sig dog at være du... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas
  2. Servicio de lavado a presión

Escrito por la empresa

EVR A/S blev etableret i 1976 og tæller i dag ca. 60 medarbejdere fordelt over Jylland og Fyn. Vores fokusområde er primært vinduespolering til private, erhverv og institutioner. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Vi tilbyder udelukkende faste aftaler på udvendig vinduespudsning, mens indvendig kan meldes på efter behov. Udover vinduespolering tilbyder vi også solcellevask, vask af orangerier ude og inde samt en lang række ekstra services til private. Til erhverv yder vi også højtryksrens og herunder facaderens, graffitirens, algerens og andre specialopgaver. Vi råder over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt, og er en foretrukken partner til udførelse af diverse rensningsopgaver. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. Sidst men ikke mindst tilbyder vi trappevask til kommuner, boligforeninger og ejendomsselskaber i Esbjerg-området, og vi har over 25-års erfaring på området. Alle vores medarbejdere er dansktalende og omfattet af gældende overenskomst på området. Derfor kan du trygt vælge EVR som leverandør af såvel vinduespolering som højtryksrens og trappevask.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vinduerne bliver pæne og rene

Vinduerne bliver pæne og rene. Ham der kommer er altid flink og venlig.

18 de octubre de 2024

Kære Annemette,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og dine rosende ord til vinduespudseren, det glæder os rigtig meget at høre.

Fantastisk, at du er tilfreds med vores arbejde, og at du har haft gode oplevelser med vinduespudserne, det udgør jo en stor del af servicen :)

Vi er glade for, at du er kunde her hos os og ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarig samarbejde.

Pris

En rigtig god pris

Kære Jonathan,

Du får stor tak, fordi du deler din mening med os her, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at du er tilfreds med vores service, og at prisen er fair.

Vi ser frem til et fortsat godt og langvarigt samarbejde med dig, Jonathan - på mange gange gensyn :)

Grundighed

17 de octubre de 2024

Kære kunde,

Mange tak fordi du deler din mening med os og tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

Det glæder os, at du er kunde hos os.

Altid tilfreds md vinduespudsningen

Altid tilfreds md vinduespudsningen, og de er punktlige

7 de octubre de 2024

Kære Willy,

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse og dine rosende ord, det er vi rigtig glade for at høre.

Fantastisk, at du er tilfreds med resultatet hver gang, og at din aftale overholdes - sådan skal dét være!

Tak, fordi du er kunde her hos os.

Hav en rigtig dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vinduerne ser fine rene ud

11 de octubre de 2024

Kære Mette,

Mange tak for din positive anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at du er tilfreds med vinduespoleringen, og dine vinduer bliver rene - det skulle de jo meget gerne :)

Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde med dig, Mette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid et flot stykke arbejde der bliver…

Altid et flot stykke arbejde der bliver lavet

Kære Jette,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og dine rosende ord om vores arbejde, det sætter vi stor pris på.

Dejligt at vide, at du er tilfreds med resultatet af vinduespudsningen - hver gang :)

Tak, fordi du er kunde her hos os - vi ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarigt samarbejde med dig, Jette.

Hav en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I overholder tiderne mellem vask af…

I overholder tiderne mellem vask af vinduer og udfører arbejde uden scene for os.

18 de octubre de 2024

Kære Georg,

Du får mange tak for din positive anmeldelse og rosende ord, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at aftalen overholdes og udføres uden det store bøvl for jer. Sådan skal det være! :)

Tak, fordi I er kunder her hos os og på mange gange gensyn.

Meget godt tilfreds.🌞🌞

14 de octubre de 2024

Kære Kjeld,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og de fine sole :)

Det glæder os, at du er tilfreds med vores arbejde - skulle du nogensinde opleve andet, så må du endelig kontakte os, så vi kan gøre vinduespudseren opmærksom på det.

Tak, fordi du er kunde her hos os.

Hav en rigtig god dag!

Effektiv og prisvenlig vinduespolering

Leder du efter en pålidelig og effektiv vinduespudsningsservice, så se her. Jeg får skinnende rene vinduer til en overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten hver 8. uge.
Deres service inkluderer også en praktisk betalingsordning.

Kære Anette,

Tusinde tak for din enormt flotte og ærlige anmeldelse af os, det er vi superglade for!

Det er en anbefaling, der vil noget, og det får du kæmpe tak for. Det glæder os, at du er så tilfreds hele vejen rundt - så lever vi op til vores ambitioner :)

Vi er glade for at have en så tilfreds og loyal kunde som dig. På mange gange gensyn!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er bare godt tilfreds

29 de octubre de 2024

Kære Anders,

Du får stor tak for de 5 stjerner og din positive udtalelse, det er vi rigtig glade for at høre :)

Fantastisk, at I bare er tilfredse - kort og godt!

Vi er glade for at have jer som kunder og ser frem til et fortsat rigtig godt og langt samarbejde, Anders :)

Hav en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er rigtig dygtige det ser rigtigt godt ud når de har været der

De er rigtig dygtige det ser rigtig godt ud

Kære Holger,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og dine rosende ord, det sætter vi meget stor pris på.

Det glæder os, at du oplever et godt resultat, når vinduerne er blevet pudset - sådan skal det jo gerne være :)

Tak, fordi du deler din mening med os her.

Nemt

Nemt og uden bøvl
Fint resultat kan absolut anbefales

Kære Ebbe,

Du får mange tak for din positive anmeldelse og ærlige udtalelse, det sætter vi kæmpestor pris på!

Det glæder os, at din aftale forløber upåklageligt, uden bøvl og med et godt resultat - det er jo det vigtigste :)

Tusind tak for din anbefaling af os!

Vi er glade for, at du er kunde her hos os og ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarigt samarbejde med dig, Ebbe.

flink vinduespudser

Kære Eva,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og rosende ord til vinduespudseren :)

Vi sætter stor pris på, at du deler din mening med os her, og vi giver din ros videre til din vinduespudser.

Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde med dig, Eva.

Rigtig god dag.

Overholder aftalt aftaler

Overholder aftalt aftaler, som tid og aftalte pris.
Udfører meget fint arbejde.

Altid

Kære Merete,

Tusind tak for din ærlige udtalelse og rosende ord om vores service.

Vi er rigtig glade for, at din aftale kører, som den skal, og at prisen er fair og afspejler det arbejde, du får lavet.

Det glæder os at have dig som kunde! :)

Vi ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarigt samarbejde med dig, Merete.

Rigtig god dag.

Alt perfekt

Alt perfekt

24 de octubre de 2024

Kære Hanne,

Du får stor tak for din 5-stjernede anmeldelse og dine rosende ord - det kan vi kun være rigtig glade for og stolte over, at du oplever din aftale som perfekt! :)

Vi er glade for, at du er kunde her hos os, og vi ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarigt samarbejde med dig, Hanne.

Ønsker dig en dejlig dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kære Ellen,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os, at det kører stabilt - dog fornemmer vi, at der kan ske forbedringer på vinduesvasken, så hvis du vil uddybe din oplevelse, så kigger vi meget gerne ind i det.

Vi skal jo have din oplevelse med os helt op på 5 stjerner :)

Du kan kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 8.00 - 15.30 mandag til torsdag og kl. 8.00 - 13.00 fredag.

Telefon: 70232728
Mail: info@evr.dk
Kontaktformular på evr.dk: https://www.evr.dk/information/#Form_PageForm

Vi ser frem til at høre fra dig, Ellen.

Meget venlig medarbejdere

Meget venlig medarbejdere. Og så fint at vi får besked når der er vasket vinduer.

29 de octubre de 2024

Kære Inge,

Tusind tak for din positive anmeldelse og rosende ord til vinduespudserne, det er vi meget glade for at høre :)

Dejligt, at du også er glad for SMS efter besøget.

Tak, fordi du deler din mening med os her.

Vi ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarigt samarbejde med dig, Inge.

Hav en dejlig dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid meget høflig og meget hurtige

Altid meget høflig og meget hurtige, og kommer hver måned som aftalt

16 de octubre de 2024

Kære Ulla,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og rosende ord, det sætter vi stor pris på :)

Det glæder os, at du har gode oplevelser med vinduespudseren, og at din aftale overholdes.

Vi er glade for at have dig som kunde og ser frem til et fortsat rigtig godt og langt samarbejde!

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være

23 de octubre de 2024

Kære Bjørn,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og dine positive ord, det er vi rigtig glade for at høre :)

Tak fordi du deler din mening om os her.

Vi ser frem til et fortsat godt og langvarigt samarbejde med dig, Bjørn.

Hav en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De klarer sig selv og passer vores…

De klarer sig selv og passer vores vinduer 😁😁

Kære Michael,

Mange tak for din positive anmeldelse og rosende ord, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at det bare kører af sig selv hos dig, og at du ikke skal tænke for meget over det - det er lige præcis, hvad vi ønsker! :)

Vi er glade for, at du er kunde hos os.

Tak fordi du deler din mening med os her.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.