Jotenkin liian epäselvä kun koko ajan tulee lisää ja lisää tietoa sivuille. Itse kokisin paremmaksi että keskustelut hoituis sähköpostilla ei sovelluksella. Sovelluksessa olis vain ruokaohjeet, sali o... Ver más
La empresa ha respondido
Lataa sivuja aika kauan. Jos klikkaa treenin alkaneeksi ja haluais välillä uudestaan selata ohjetta, olisi kiva, jos treenikellon saisi siksi aikaa paussille. Minulla oli sellainen käsitys, kun ohjel... Ver más
La empresa ha respondido
Pitkään mukana valmennuksessa olleena on pakko kehua ja korostaa tätä valmennusta kokonaisvaltaiseksi ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEKSI; rakastan Even positiivisuutta, treenivideoita (jotka saa tehdä Even mukana)... Ver más
Liityin joukkoon 14.2. ja kävin inbodymittauksessa 26.2. Lihasmassa minulla oli jo ns yli normien joten tarkoituksena on ylläpitää lihas ja polttaa rasvaa jotta kiinteytyy. Menin uudelleen 26.... Ver más
Hyvinvointi ei ole kuuri – se on elämäntapa. Tavoitteesi ei tarvitse odottaa. Ewellness tarjoaa valmennuksen, joka mukautuu kiireiseen arkeesi ja auttaa sinua saavuttamaan pysyviä tuloksia – ilman kitudieettejä tai syyllisyyttä. Löydä tasapaino, energia ja ilo omalla tavallasi.
Finlandia
Olen ollut todella tyytyväinen valmennukseen ja kaikkeen mukana tulleeseen ohjeistukseen :) Valmennusta on ollut rento tehdä, eikä se ole asettanut liikaa paineita - asioita saa tehdä omalla tahdilla. Eve on todella välittävä valmentaja, ja pidän todella paljon siitä miten aktiivisesti hän kommunikoi ja viestii meidän kaikkien valmennettavien kanssa :) Kiitos!
Valmennus on ollut ihan huippu. Itsellä ollut useita vuosia haasteita painonpudotuksen kanssa. Tässä valmennuksessa voin edetä järkevästi itselle sopivin askelin. Treeni videot auttaa ja motivoi tällaista kotijumpparia ja jumpata voi kun itselle on sopiva aika, sali ei ole itseä kiinnostanut, mutta sinnekin löytyy ohjeet. Erityiskiitos myös monipuolisista ruokaohjeista ja videoista. 😍 Ei tule ongelma mitä syötävää keksiä. Even tapa ottaa jokainen asiakas huomioon on ihailtavaa. Hänen panostus on huippua, näkee että tekee työtä sydämellä.❤️ Aina saa apua ja vastauksia kun niitä tarvii. Ryhmästä saa myös paljon vertaistukea. Kiva lukea myös muiden mukana olevien palautteita. Olen onnellinen, että liityin mukaan. Jokainen meistä kulkee omaa matkaansa, ei kannata sortua vertaamaan omia tuloksia kun vain omaan aiempaan tilanteeseen. Sen olen itsekkin jo sisäistänyt vuosien aikana kun olen yrittänyt laihduttaa ja saada muutoksia. Askel askeleelta hyvä tulee. Armollisuutta itselle.❤️
Eve on niin ihana, että hänen positiivinen elämänasenne oli se mitä halusin itselle! Hänestä näkee, että terveellinen ruoka ja liikunta saa hänet hehkumaan! Valmennus on muuttanut elämäni jo nyt enkä halua enää palata entiseen! Upeaa työtä! Upeita reseptejä! Minäkin olen oppinut kokkaamaan! Olen 100% mukana ja tyytyväinen!
Sovellus on sovelluksena ihan ok, joskin keskustelupalsta on liian sekava kun ei ole useampia ketjuja vaan kaikki tulee muutaman ketjun alle. Myöskään ei voi hakea aikaisempia keskusteluja.
Sisältönä taas kalorien (ja makrojen) laskenta on jo todella vanhan aikaista eikä mielestäni tähtää siihen mentaalipuolen muutokseen mitä pitäisi olla, jotta pysyvä elämäntapamuutos olisi mahdollinen. Tässä ei mielestäni ole mitään erilaista mitä muissakin valmenuksissa.. Harmi että tähän piti sitoutua kolmeksi kuukaudeksi, ilman että oli oikeesti mitään tietoa koko sovelluksesta.
Loistava sovellus joka päivittyy aktiivisesti asiakkaiden toiveiden mukaan! Oon todella tyytyväinen valmennukseen, resepteihin ja treeneihin. Olo on jo energisempi kuukauden jälkeen! Eve on aivan ihana, avulias, ja lämmin persoona
Kokonaisuudessaan loistava apu terveempiin elämäntapoihin. Tosi hyvä työkirja, joka herätti ajatuksia omista ruokailu/liikkumis/nukkumistavoista. Ihanan energisiä jumppavideoita. Hyviä ruokaohjeita. Kannustava Eve, joka tsemppaa ja kyselee kuulumisia, sekä vastailee kaikkiin kysymyksiin🙂. Jopa tälläinen kaavoihin kangistunut keski-ikäinen ylipainoinen on saanut uutta inspiraatiota liikkumiseen ja kokeillut ihan uusia ruokajuttuja .
Äppi on mielestäni hyvä ja siihen tehdään kokoajan parannuksia toiveiden mukaan! Eve on ihana ja tsemppaava. Ehkä keskustelu kansiot vielä vähän epäselviä ja äppi tarvitsee vähän fiksausta. Ruokaohjeita on paljon ja ne on hyviä! Myös treenit monipuolisia. Toivoisin vielä omiin treeneihin jotain miten ne pystyisi erilailla kirjaamaan
Hyvät kotitreenit, runsaasti todella hyviä ja monipuolisia ruokia, joissa kerrottu selvästi kalorimäärät. Eve vastaa kysymyksiin nopeasti ja ryhmän tuki on kiva lisä. Siellä jaetaan rehellisesti niin onnistumiset kuin pienet polulta hairahduksetkin. Täysin erilainen painonpudotus kokemus kuin ennen. Ei hullua rääkkiä eikä kuivaa ruokaa. 👌
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.