Excentriekclothing Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via een vriend van mij bij jullie site terecht gekomen, ik houd van streetwear met een luxe uitstraling ik ben erg specifiek in mijn kleding keuze Vanaf het moment van pakket ontvangst tot eers... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze zoon (18 jaar) is helemaal weg van Excentriek. De kleding is van mooie kwaliteit. Bij een vest was de rits helaas kapot gegaan, maar dit heeft Excentriek super netjes opgelost door middel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2x hetzelfde item besteld. Eerste keer in maat m, tweede keer maatje s. Kreeg echter bij de tweede levering een verkeerde maat opgestuurd. Zodra ik dit aangaf, meteen goed opgepakt en voorstel om alsn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Sastrería a medida

Escrito por la empresa

Excentriek is a leading company specializing in high-quality streetwear. We are dedicated to providing customers with unique, stylish pieces that not only make a fashion statement but also reflect individuality and self-expression. Our carefully curated collection embraces a lifestyle beyond conventions, offering diverse, meticulously crafted garments made from premium materials for both durability and comfort. At Excentriek, we prioritize excellence in customer service, recognizing that satisfied customers are the foundation of our success. We are committed to ensuring a seamless and enjoyable shopping experience. With a focus on quality and customer satisfaction, Excentriek has become a trusted name in the world of streetwear, continually inspiring our customers with the latest trends and timeless styles.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

57 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hele goeie service!

Hele goeie service!! En shirt fit precies goed zoals ik hem wil. Ik hou wel van oversized dus ben je hier bij het goede adres

6 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Returns

Unfortunately, the shirts didn’t fit me, although the pants are great. The issue I have is with the return process. You have to pay €7.50 for returns, and this wasn’t clear to me in the first place, especially since the shipping was free.

15 de abril de 2026

Echt een top service

Echt een top service! Snel geleverd, en bij problemen schakelen ze direct klantvriendelijk!

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en snelle levering zo waardeert. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen. Hopelijk tot snel bij Excentriek

Top kwaliteit!

Top kwaliteit kleding met een origineel design! Krijg altijd veel complimenten over mijn cardigan en vest!😃

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Excentriekclothing

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review. Mooi dat je zoveel complimenten krijgt op je cardigan en vest, daar doen we het voor. Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel weer bij Excentriek.

Heel goed

Hele snelle verzending en een goede kwaliteit helemaal top

28 de enero de 2026

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Top!!

Initial lounge set gekocht door iemand die het erg vaak droeg en mij deze aanraadde, hoorde dat het super fijn zat en er ook nog eens leuk uit zag. Nu al super blij mee!

27 de enero de 2026

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Mooi om te horen dat je de Initial Lounge Set op aanraden hebt gekocht en dat hij zo fijn zit en er goed uitziet. Fijn dat je er nu al zo blij mee bent en veel draagplezier gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via een vriend van mij bij jullie site…

Vanaf het moment van pakket ontvangst tot eerste keer dragen merkte ik gelijk een ding luxe ik ga geregeld naar de gym dus zoek ik vaak kleding dat goed valt over de schouder alsof het op maat gemaakt was.

Kortom twijfel niet langer om bij excentriek clothing je kleding te kopen!

19 de septiembre de 2025

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review. Wat goed om te horen dat je via een vriend bij ons terecht bent gekomen en dat de luxe uitstraling en pasvorm direct opvielen. Fijn dat de fit precies aansluit bij wat je zoekt, zeker als je veel sport en daar kritisch op bent. Bedankt voor je vertrouwen en voor het aanraden van Excentriek Clothing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en levering duurde niet…

Goede kwaliteit en levering duurde niet te lang.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de levertijd. Hopelijk tot snel weer bij Excentriek.

Top winkel

Ik heb zelf 2 longsleeves besteld en het is een goeie kwaliteit het is dus echt he geld waard ook was de levering snel en alles verliep soepel zeker een rede om nog een keer te bestellen

15 de agosto de 2025

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de longsleeves en dat de levering snel en soepel verliep. Mooi dat je het de prijs waard vindt en we hopen je snel weer terug te zien bij Excentriek.

Perfect!

De kwaliteit is geweldig! De print blijft mooi en goed zitten. Ook voelt het als een duurzame stof aan wat altijd lekker zit!

23 de enero de 2026

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de print mooi blijft. Mooi ook dat de stof duurzaam aanvoelt en comfortabel zit. Veel draagplezier gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laatst een bestelling geplaatst die ik…

Laatst een bestelling geplaatst die ik last minute deed, voor dat ik op date ging en hij kwam de volgende dag al binnen. Kan alleen maar zeggen top service!

23 de enero de 2026

Respuesta de Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je last minute bestelling zo snel binnen was en dat je tevreden bent over de service. Hopelijk is de date ook goed gegaan en graag tot een volgende keer bij Excentriek.

8 consejos para escribir buenas reseñas.