TO AVOID 100% = EXCLUSIVE SCAMMING !
Fake jobs postings
Notified salaries are to good to be true !
Be careful.
Fake jobs postings
Notified salaries are to good to be true !
Be careful.
Pure Scam
They just collecting your data for lead generation, then promoting their platform to squeeze your money. They are promising unreal rates not even checking your professional background. Be careful.
To send you a suggestion of gambling is pretty far from an exclusive job.. that is called an addiction..
des fausse annonces c'est une collecte d'info d'une manière indirecte
AVOID. Once they got your data for statistics such as your sex, your email, the targeted salary you would like, you get an error message afterward. Salaries are too good to be true
Scam! There is no real job opening they try to promote gambling, surveys, and such by making an ad designed to provide you with an income. Totally fake.
Scam all the way. they try to make you think they can offer you a job that's "too good to be true" and in the end, they try to trick you to open a casino account and deposit money through their affiliate link.