Expresso Fashion Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toch nog een supergoede afhandeling van de klacht 🙂 In november een vest voor mijn 80 jarige moeder gekocht. Begin deze week zegt mijn moeder het vest zit niet zo fijn als mijn rode vest ook van... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service. Broek retour gestuurd via DHL (maten niet conform maattabel). Zelf de retourkosten (6,95) betaald. Er werd echter ook 3,95 retourkosten in rekening gebracht door Expresso. Dit mochten... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een broek gekocht bij thuis komst het alarm label er nog aan En toen ik daar kontakt voor op nam niet erg netjes behandeld Slechte service Gelukkig een winkel in mijn eigen buurt die me wel go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag een prachtig rood pak (met blouses etc) gekocht bij Expresso op de Oude Gracht in Utrecht. Prachtige kleding, goede kwaliteit, hele fijne service van beide dames. Geven graag advies als je daa... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dankbare klant

Ik doe mijn inkopen voor het grootste deel bij expresso in Groningen.
Ze zijn daar erg klantvriendelijk en klantgericht.
Ze zijn behulpzaam en niets is ze teveel.
Als mijn man zit te wachten wordt hem vaak een kopje koffie aangeboden.
Alle lof voor de bedrijfleidster en haar team.

26 de marzo de 2022

slechte service

online broek besteld, was geen goed model wilde omruilen in het winkel maar dat gaat niet, teruggestuurd maar duurt 14 dagen voordat ik mijn geld terug hebt, beetje belachelijk omdat je betaalt direct als je online wat besteld maar geld teruggeven Ho maar

22 de marzo de 2022

Broek besteld, betaald,niet geleverd

Broek besteld. Verzendbevestiging gekregen maar na 14 dagen staat er bij post nl dat het nog steeds niet is ontvangen. Expresso geeft aan dat het probleem bij post nl ligt.
Mijn vertrouwen is weg in het bedrijf wat voordat het werd overgenomen prima was.

25 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Broek besteld en retour gedaan

Broek besteld en voldaan. Begin augustus ontvangen en retour gedaan met track en trace. Eind augustus nog geen geld retour. Klantenservice niet bereikbaar of een ander bedrijf neemt op. Uiteindelijk bij Claimsagent terecht gekomen om een claim in te dienen. Weg geld dus en consument weer de dupe.

28 de octubre de 2020

Geld terug

Ja, retour gedaan en nix nada centen terug ...heb nog telefonisch contact gehad , heel vreemd iemand andere naam , geprobeerd te bellen niets

29 de agosto de 2020

Slecht

5 weken geleden retour gedaan , geen geld gezien! Winkels nog open en mijn retour hangt daar waarschijnlijk weer.
#consument de dupe

29 de agosto de 2020

slechte service

ik heb een blouse gekocht in de uitverkoop die na afprijzing €40, kostte. Na 1 keer wassen was er een naad helemaal gekerfd. Ik ben hier mee terug gegaan naar de expressoshop in eindhoven en kreeg maar de helft van het geld terug omdat ik het via de webshop had gekocht. Ik koop 75% van mijn kleding bij Expresso dus ik vind dit een hele slechte service!!

5 de diciembre de 2019

Waardeloze service

Wat een slechte service! Nooit wat bestellen hier! Mooie set voor een feestje besteld, het zou binnen een dag verstuurd worden. Bevestiging binnen, maar geen track en trace. Niks binnen gekregen... Klantenservice weet van niks en kan niks zeggen over levertijd... ik moet wachten tot mijn bestelling binnen is...

1 de noviembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leuke kleding maar ik koop NIETS meer…

Leuke kleding maar ik koop NIETS meer bij expresso. De retourprocedure trekt nergens op. Ondanks het bewijs dat mijn retourpakje weer bij expresso werd afgeleverd geen terugbetaling omdat het niet ontvangen zou zijn...allesbehalve correct en klantvriendelijk. Voor mij dus nooit meer...

22 de junio de 2019

Expresso stuurt klanten GEDRAGEN kleding

3 jaar geleden bestelde ik bij Expresso online kleding en kreeg tot twee keer toe gedragen stukken toegestuurd, dat was goed te ruiken. Na excuses had ik toch geen bestellingen meer geplaatst. Tot verleden week, en wat schetst mijn verbazing? Ik ontving weer GEDRAGEN kleding kon dat ruiken, en een gekreukelde blouse! Deze keer wel in nieuwe plastics en papiertjes, dat was namelijk de eerste keer ook niet het geval. Nu misleidt Expresso zijn klanten: gedragen kleding sturen en doen alsof het ongedragen is. Nu nooit meer een bestelling plaatsen bij Expresso Online.

8 de julio de 2018
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.