Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik i dag,den 25-02-2026 besøg af Mudi,som fik efter isoleret vores hulmur,alt blev udført præcist som på forhånd aftalt. Det blev kamera inspekteret,og vi fik vist videoer af optagelser. Efter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået hulmursisoleret, så nu kan vi klare os, og huset burde kunne holde på varmen. Desværre var den pågældende mand der var ude lige lidt for hurtig med at fylde hullerne og dermed var farv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

✅️Fantastisk God Oplevelse👍. ✅️Kom til den aftalte tid. ✅️Arbejdede meget intensivt. ✅️Er yderst tilfreds 100% iorden. ✅️Efter Arbejdet, blev der gjort rent, man kan ikke se de har været😃.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Albañil

Escrito por la empresa

Facademesteren ApS er et professionelt murer- og isoleringsfirma med base i Aarhus, der dækker hele Jylland. Vi udfører alt fra store til små mureropgaver – både indendørs og udendørs. Derudover tilbyder vi facaderenovering, vådsandblæsning, facadevask, algebehandling, fliserens, hulmursisolering og loftisolering. Hos os er kvalitet, god service og fair priser i fokus. Vi giver altid gratis og uforpligtende tilbud samt 5 års garanti på vores arbejde.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

virkelig dårlig kundeservice

Efter en masse skriv frem og tilbage med Facademesteren, har de så valgt total ignorer mig og mine henvendelser sendt direkte til dem på mail. Har den 18 Marts lavet en reklamation på deres "veludførte arbejde" men må nok bare konstatere, så snart det er lidt kritiske henvendelser man laver, lukker de ned for en. Så nu afventer jeg svar fra dem, hvad de vil gøre, men men men mon ikke bare der kommer en AI fremstillet retur besked tilbage til mig med deres standard svar. (har ikke bevis for det er AI genereret, men føles godt nok sådan)

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet hulmursisolering af facademesteren

Fik lavet hulmursisolering af Facademesteren. Kæmpe tak for det!

God mødetid, og de var nemme at få fat i hele vejen igennem. Svarede hurtigt på spørgsmål og var klare i deres svar, så man hele tiden vidste hvad der foregik.

Vi blev taget med i processen og fik lov til at godkende arbejdet undervejs, før de afsluttede, hvilket var fedt.

God pris og man kan allerede mærke forskel – det virker 👍

Alt i alt en rigtig god oplevelse

12 de marzo de 2026

Penge ud af vinduet.

Taget er stadig utæt, 10 års garanti min bare, selv malingen er begyndt at skalle af nu.

Det kan oplyses til offentligheden at der er godkendt retshjælp fra forsikringen, da facade'mesteren' desværre nægter enhvert form for kendskab, selv om alt kan dokumenteres, derfor er det delt flere steder, blads andet på Facebook og her på Trustpilot.

1 de agosto de 2025

Regning

Beløbet på regning havde fået tilbud på hulmursisolering 6500kr alt incl. fik regning på 8375 kr det tog 3 timer men på regning stod 9 timer

12 de marzo de 2026

Så fint et arbejde

Så søde, flinke og rare. Effektive og grundige, rydder pænt op efter sig.
Intet at klage over 🫶🏻

Så nu er jeg bare spændt på at mærke forskellen efter en god hulmursisolering 🤞🏠

27 de febrero de 2026

Mudi er faglig dygtig.

Desværre var den pågældende mand der var ude lige lidt for hurtig med at fylde hullerne og dermed var farven helt gal på fugerne.
Heldigvis kom Mudi efterfølgende forbi og blandende den rigtige farve, og fik boret hullerne ud, og fixede alle fugerne/hullerne. Hyggelig og meget behagelig mand, der er sætter en ære i sit arbejde!
Klar anbefaling af Mudi.

25 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik i dag,den 25-02-2026 besøg af…

Det blev kamera inspekteret,og vi fik vist videoer af optagelser.
Efter arbejdet blev der fint ryddet op og gjort rent.
Vi oplevede en meget professionel udførelse af opgaven,samt højt humør fra Mudi's side.
Kan kun give de bedste anbefalinger af Mudi og Co .
Michel og Helle du Prie
Vojens.

25 de febrero de 2026

Vi fik hulmursisolering den 17-2

Vi fik hulmursisolering den 17-2. Super godt arbejde af 2 unge fyre som var OBS på mange ting , vi siger tak til Mudi og co. For at komme her med et dejligt humør. Allerede samme aften kunne jeg skrue ned for varmen fra 3.5 til 2.5 . Der var ryddet pænt op efter jobbet var udført . Hilsen Flemming ( Hjørring)

17 de febrero de 2026

Kære Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejdere, og at du allerede kunne mærke en forskel samme dag. Det er præcis den effekt, vi ønsker at skabe for vores kunder. Vi giver naturligvis din ros videre til Mudi og hans kollega.

Tak fordi du valgte Facademesteren, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen.

Totalt useriøst

Kolde vægge?? Så synes jeg i lade VÆRE at brug Facademesteren!!

Fik et godt tilbud på hulmursisolering, og jeg spurgte om de brugte termografering før og efter.. ja, det gjorde de, samt et kamera i hulmuren.. det er helt fint, men da de kommer frem kommer de også flere timer for sent, jeg var ellers blevet hjemme fra arbejde for at se de billeder. Alle kan blive forsinket, det ved jeg, men de havde ikke engang kameraet med.. Min kone var hjemme på det gældende todspunkt, men ved absolut ingenting om det og kan kun fortælle viderefortælle til mig når jeg engang fik fri. De siger “den var tom” og sendte efterregning, og de sagde at man ville kunne mærke en forskel måske allerede samme aften.. Nej, jeg fraråder på det groveste at benytte dem til noget som helst med isolering, kan fortælle at mine vægge STADIG er iskolde indvendige og det har absolut intet hjulpet, udover udseendet på bygningen har fået enkelte ekstra pletter :-(

Nu kommer der så en kommentar fra dem, og den glæder jeg mig rigtigt til.. de er gode til at finde på undskyldninger!

21 de enero de 2026

Kære anmelder,

Vi stiller os meget undrende over for denne anmeldelse og dens indhold.

Anmeldelsen er skrevet anonymt og indeholder alvorlige påstande, men vi har efter en grundig gennemgang af vores kundesystem ikke kunnet finde nogen kunde eller opgave, der matcher det beskrevne. Vi har ligeledes været i dialog med vores medarbejdere, som på ingen måde kan genkende den beskrevne situation.

Det undrer os også, at der ikke er rettet nogen form for henvendelse til os direkte. Hvis der reelt havde været problemer, fejl eller skader, ville det være helt naturligt at kontakte os først, især da vi yder op til 5 års garanti på vores arbejde. Vi har ikke modtaget nogen reklamation, dokumentation eller henvendelse, som understøtter de fremsatte påstande.

Anmeldelsen indeholder desuden flere uoverensstemmelser, herunder modstridende oplysninger om, hvem der var til stede under arbejdet. Hulmursisolering er en fysisk proces, hvor der anvendes synligt udstyr og isoleringsmateriale på stedet, og arbejdet kan ikke udføres uden brug af maskine og materialer under udførelsen.

Vi finder det stærkt kritisabelt, at der fremsættes alvorlige og potentielt skadelige påstande anonymt uden nogen form for dokumentation eller forudgående dialog. Det skaber unødig tvivl om et arbejde, som vi hver dag udfører professionelt for vores mange kunder.

Hvis anmelderen rent faktisk har fået udført arbejde af os, opfordrer vi til, at der tages direkte kontakt på info@facademesteren.dk med navn, adresse og dokumentation, så sagen kan undersøges konkret.

✅️Fantastisk God Oplevelse👍.

✅️Fantastisk God Oplevelse👍.
✅️Kom til den aftalte tid.
✅️Arbejdede meget intensivt.
✅️Er yderst tilfreds 100% iorden.
✅️Efter Arbejdet, blev der gjort rent, man kan ikke se de har været😃.
✅️Vi fik lavet hulmursisolering, hullerne man laver i huset til indblæsning kan man ikke se. De er virkelig tætnet flot igen.
👍 Kan kun varmt anbefale FACADEMESTEREN ApS.
OBS: Vi har en opgave mere de skal komme og udføre til sommer.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Facademesteren ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord.

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem – fra ankomst til udførelse og oprydning. Det er vigtigt for os, at arbejdet udføres korrekt og efterlades pænt, så man ikke kan se, vi har været der.

Det betyder også meget, at du allerede har valgt os til endnu en opgave til sommer. Det ser vi frem til.

Tak fordi du anbefaler Facademesteren ApS.

Hulmursisolering

Kom i den aftalte tidsramme 🤗
Udførte et godt arbejde samt fin oprydning, venter spændt på tilbud for at efterisolerer loftet med 300 mm.
Mine bedste anbefalinger 🤗

3 de febrero de 2026

Respuesta de Facademesteren ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at arbejdet blev udført tilfredsstillende med pæn oprydning efterfølgende. Det betyder meget for os.

Vi gennemgår billederne fra loftet og sender dig et tilbud på efterisolering med 300 mm hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med opgaven.

Tak for din anbefaling og tillid til Facademesteren ApS.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God dialog, kom til tiden og udførte rigtig godt arbejde og afsluttede med fin oprydning!

Stor anbefaling af Facademesteren ApS, og det er der flere grunde til.

Dialogen op til bookingen var super god, hurtige svar på mine mange spørgsmål, gennemsigtig indhold af både tilbud og pris, og den oplyste pris var ALT inkl., også kørsel fra Aarhus til MidtFyn.

Booking aftalen blev overholdt, de kom kl. 8 som de skrev, de gav faktisk lige en besked på sms 30min før de kom, de gik igang med at bore huller i muren hele vej rundt om huset, og forklarede hvad de så med hulmurs kameraet, viste mig billeder og video af tom hulmur flere steder på mit hus, prisen blev justeret i forhold til, at der nu var tale om en total hulmurs isolering, og ikke som første tilbud, som blot efterisolering/opfyldning af eksisterende hulmursisolering, og den justerede pris var virkelig fair.

De var effektive under hele processen, og afslutningsvis ryddede de pænt op efter sig.

Så alt i alt en virkelig god oplevelse, og jeg glæder mig meget til, at se forskellen på kwh forbruget på varmepumpen, fra et gammelt hus fra 1877, med total tomme hulmure til nu, at have fået fyldt hulmuren helt op fra sokel til loft hele vejen rundt, synes faktisk allerede jeg kan mærke en forskel på væggenes temperatur her 4 dage efter de var her.

Tak for godt arbejde, måske ses vi en anden gang, når jeg skal have blæst isolering ind på loftet, efter vi får lavet tag til sommer.

30 de enero de 2026

Respuesta de Facademesteren ApS

Tusind tak for din meget flotte og detaljerede anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at du fremhæver både dialogen før opgaven, gennemsigtigheden i tilbuddet og den løbende information under udførelsen. Vi lægger stor vægt på at vise dokumentation fra hulmurskameraet og sikre, at vores kunder er fuldt informeret om hulmurens tilstand og arbejdets omfang.

Vi er også glade for at høre, at du allerede kan mærke en forskel på væggenes temperatur. På ældre huse med tomme hulmure kan korrekt udført hulmursisolering gøre en markant forskel for både komfort og energiforbrug.

Tak for din tillid, din anbefaling og for at du valgte Facademesteren ApS. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med loftisolering, når taget er færdigt til sommer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kommer som aftalt og gør deres job👍

30 de enero de 2026

Respuesta de Facademesteren ApS

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at vi levede op til aftalen, og at du er tilfreds med arbejdet.

Tak fordi du valgte Facademesteren ApS.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode, ordentlige og smilende håndværkere.

Firmaet består af rigtig flinke og dygtig håndværker. Håndværkere man kan regne med!!!
Er utrolig glad for det færdige resultat.

7 de noviembre de 2025

Tusind tak, Rasmus, for din flotte anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores håndværkere, og at du er glad for det færdige resultat.
Vi sætter stor pris på din tillid og håber, vi må hjælpe dig igen en anden gang!

De bedste hilsner,
Teamet hos Facademesteren ApS

Svindler firma

Svindler firma
Vi har utæt tag efter dette firma har renses og malet vores tag.
De har knækket flere plader og ødelagt skurer på vores tag
Garantien dækker ikke at taget er blevet utæt 😲 utrolig dårlig firma
Jeg er ikke gift og det er facademesteren der har lavet arbejdet og fået penge for det

13 de octubre de 2025

Respuesta de Facademesteren ApS

Vi tager stærkt afstand fra denne anmeldelse.
Anmeldelsen indeholder urigtige oplysninger og forveksler os med et andet firma, som vi ikke har nogen som helst forbindelse til.

Vi vil desuden gøre opmærksom på, at Else og Kenny er et ægtepar, og dermed én og samme husstand – ikke to forskellige kunder, som de forsøger at fremstille det.

Facademesteren ApS er en selvstændig, registreret virksomhed (CVR 45480496), og vi står inde for vores arbejde, kvalitet og kundetilfredshed.
Vi har ingen relation til andre virksomheder med lignende navne, og det er vigtigt for os at præcisere dette offentligt.

Vi opfordrer Trustpilot til at undersøge sagen nærmere og fjerne anmeldelsen, da den er vildledende, usand og skadelig for vores forretning.

Hos Facademesteren går vi op i ærlighed, kvalitet og god kundeservice, og vi tager altid dialogen direkte med vores kunder, hvis der skulle opstå uoverensstemmelser.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefale at bruge facademesteren!
Virkelig flot stykke arbejde !
De kommer som aftalt og er nogle behagelig kutter der ved hvad de laver.

29 de octubre de 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Sine 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og oplevede et godt samarbejde. Vi sætter stor pris på din tid og tillid til Facademesteren ApS – det betyder meget for os.

De bedste hilsner,
Teamet hos Facademesteren ApS
www.facademesteren.dk | info@facademesteren.dk | 📞 25 10 02 43

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.