Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reklamacja. Dzisiaj otrzymałem przesyłkę której nie zamawiałem. Zamówienie 51289 dotyczyło Cenforce 200 w ilości 25 szt i cenie 300 zł. Do tego doliczyliście 19 zł za przesyłkę kurierską która trwał... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kupowałem od nich kilka lat i tabletki, które kupowałem działały idealnie. Zawsze otrzymywałem przesyłkę w 2 dni. Płaciłem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. Myślę, że to konkurencja ro... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Reklamacja.

Reklamacja.
Dzisiaj otrzymałem przesyłkę której nie zamawiałem. Zamówienie 51289 dotyczyło Cenforce 200 w ilości 25 szt i cenie 300 zł. Do tego doliczyliście 19 zł za przesyłkę kurierską która trwała 7 dni, chociaż w reklamie piszecie, że powyżej 300 zł zamówienia przesyłka gratis. Otrzymałem Super Kamagrę w ilości 16 szt. oraz gratis Videalista 40 w ilości 18 tabletek. To są jakieś kpiny. Nikt się ze mną nie konsultował. Proszę o zwrot gotówki 319 zł, ja zwracam niepotrzebne mi tabletki. Proszę o kontakt. K.C.
Oszuści których nie polecam.

10 de junio de 2022

Facet

Byłem klientem facet365 od lipca ubiegłego roku.Zamawiałem głównie środek modafinil, tudzież armodafinil.Dla mnie również strona, ceny, dostawa na naprawdę świetnym poziomie.Pojawiają się pytania -" co się dzieję ? -" dlaczego nie działa " Strona była bardzo długi czas z końcówką .pl co ułatwiało monitoring służbom pożądkowym.Później zmieniono z końcówki .pl na końcówkę .com, by sądzę uniemożliwić monitoring polskim służbom.Aktualnie strona jest niedostępna.Jest informacja -" Strona w przygotowaniu " przypuszczam, że facet365 ma możliwe problemy prawne.Oczywiście to tylko przypuszczenia, bo strona nie zajęła jak dotąd stanowiska, przy użyciu np właśnie trustpilot.

16 de febrero de 2022

100% zadowolenia

ja też zamawiałem ponad rok systematycznie co miesiąc i było wszystko ok i gratisy były zadowolony 100% nie mogę wejść na stronę czy ktoś wie dlaczego?

8 de febrero de 2022

Zaskoczony

Kupowałem od nich kilka lat i tabletki, które kupowałem
działały idealnie. Zawsze otrzymywałem przesyłkę w 2 dni. Płaciłem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. Myślę, że to konkurencja robi aferę żeby się ich pozbyć.
Marek

12 de enero de 2022

Oszuści

Oszuści. Sprzedają gips czy jakieś inne ścierwo zamiast leków na potencję. Tak sobie myślę, że dobrze że się nie zatrułem. A kto wie co tam jest. Atestu brak, paragonu brak i jakieś badziewo w opakowaniu. A kasa niemała. Masakra.

15 de diciembre de 2021

Uwaga oszustwo!!

Uwaga oszustwo!!! modafinil to jakaś słodka witaminka. Nawet koło prawdziwego nie leżał. Omijać szerokim łukiem.

28 de octubre de 2021

Omijać dużym łukiem !

Omijać dużym łukiem. Oszuści. Produkty podrobione. Talk z mąką ziemniaczaną w pozornie oryginalnym opakowaniu. Tabletki na potencję bez charakterystycznego smaku leków (ostry, piekący, powinien lekko drętwieć język po rozgryzieniu). Działanie raczej podobne do bromu niż Viagry.

28 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówiłem 07.09, paczka była u mnie 09.09 - wszystko jak zamówiłem do tego darmowe tabletki

8 de septiembre de 2021

Wszystko ok

Przesyłka była w drodze do paczkomatu następnego dnia po zamówieniu, dotarła dzień później. Wszystko zgodnie z zamówieniem + dodatkowe gratisy

8 de septiembre de 2021

Dno oszustwo i kłamstwo

Dno oszustwo i kłamstwo zamówiłem leki 7 opakowań zapłaciłem a w paczce 1 opakowanie o wartości 140 zł włożone puste pomyślałem że przez przypadek choć bardzo dziwny więc napisałem emaila by wyjaśnić sprawę w odpowiedzi otrzymałem informację że zapakowano 7 opakowań no tak tylko jedno puste 100%NIE POLECAM UWAGA!!!

28 de julio de 2021

Uwaga Oszustwo

mogę tylko potwierdzić
poprzednie wpisy otrzymałem produkty niezgodne z zamówieniem !!!
skład preparatów również niezgodny z opisem !!!
Uwaga oszustwo nic więcej
brak odpowiedzi na moje reklamacje
sprawę przekazałem na policję

21 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszystko szybko i sprawnie.

Wszystko szybko i sprawnie.

Martwiłem się trochę ze względu na parę złych opinii na trustpilot ale wszystko doszło tak szybko ja mogło i wszystko było tak jak powinno być, od siebie polecam stronkę.

28 de abril de 2021

1NIE POLECAM

1. Produkty nieskuteczne, brak kontaktu
2. Rozsyłają spam na telefony podane w zamówieniu, nie da się z tego wypisać ani zablokować bo za każdym razem przychodzi z innego numeru.

Ciekawe czy są zarejetrowani w Sanepidzie i US... Sprawdzi się....

23 de noviembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.