1. Servicio de manufactura
  2. Fabricante de partes para maquinaria
  3. Fabricante

cwmk GmbH, based in Berlin, operates under the brand name FACTUREE as the first Online Manufacturer. FACTUREE has an extensive production network of over 2000 manufacturing partners from the fields of CNC machining, sheet metal production, 3D printing, casting, forging, and surface technology. More than 15000 machines are constantly available for projects. All partners are subject to a continuous data-driven quality management system certified according to ISO 9001. FACTUREE can realize prototyping projects as well as small and large series production. Leading industrial companies like Siemens and Parker Hannifin, SMEs, research institutes such as CERN and universities are among the customers. FACTUREE is active throughout Europe.

3,2

Medio

1 opinión

Ein durchweg miserables…

Ein durchweg miserables Leistungsangebot.
Leider kamen zwei Angebotsanfragen und eine schriftliche Beauftragung bez. des 3D-Druck-Services nicht zum Abschluß.
Zuständigkeiten änderten sich, telefonische Anfragen wurde von den Mitarbeitenden entgegengenommen, doch es passierte nichts.
Selbst auf die bitte den Auftrag mit dem Gruppenleiter abzuwickeln, kam keine Reaktion.
Es scheint als ob da eine Firma etabliert wurde die nur aus Home-Offices besteht und nichts anders macht als Angebote von verschiedenen Dienstleistern einholt. Auf Facfragen konnte keiner der befragten kompetent antworten.

17 de marzo de 2026