Fairfume Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb hier nu 3 keer besteld. De sterkte van de verschillende geuren wisselen soms. Maar over het algemeen erg tevreden. Leveringen gaan echt snel, eind van de middag begin van de avond besteld d... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geurtje gekocht voor mijn zoon. Als eerst zelf natuurlijk getest. Maarrr geurtje vervliegt heel snel. Jammer. Geur wel redelijk lekker. Wat enkele geur accenten die in de buurt komen in de inspirati... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm so impressed with this vegan perfume shop! The quality of their imitation scents is amazing — they smell just like the high-end brands but at a fraction of the price. Plus, knowing everything is c... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bij de levering van mijn bestelling van samples was iets misgegaan. Eén sample bleek lek te zijn en twee andere waren uit hun kartonnen verpakking geraakt waardoor ik niet meer kon zien welke geuren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Perfumería

Escrito por la empresa

Luxe Parfums Geinspireerd op je favoriete merken!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

89 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Perfecte geuren

Perfecte geuren, en een super prijs. Geur houd hele dag

12 de enero de 2026

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Hans :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb vier parfums besteld voor een…

Ik heb vier parfums besteld voor een geweldige prijs en ben supertevreden. De geuren ruiken echt heerlijk en als verrassing zaten er zelfs twee reisparfums gratis bij. Dat vond ik erg leuk en attent. Snelle levering en alles netjes verpakt. Dank je wel Fairfume, ik bestel hier zeker opnieuw!

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Simone :)

Franchement super parfum bonne tenue,

Franchement super parfum bonne tenue,
Comme l original, petit retard de livraison et pour compenser petit cadeau de l équipe fairfume

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Geoffrey :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I haven’t received it

I haven’t received it

Hi Mike,

Dank je wel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen, dat begrijpen we heel goed.

We hebben je inmiddels per e-mail benaderd om dit samen uit te zoeken. Volgens de trackinggegevens is het pakket op 1 december afgeleverd, maar we willen uiteraard graag met je meedenken als dit niet het geval is. Zou je onze e-mail willen bekijken en hierop willen reageren? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

We helpen je graag verder.

Zeer tevreden

Ik heb in totaal 6 geuren besteld in nog geen half jaar. 3 als cadeautjes en 3 voor mezelf. Zeer tevreden. Geuren blijven lang hangen. kwaliteit voor een mooi prijs. Helaas zijn er bepaalde geuren uit het assortiment. Ik hoop dat ze nog een keer aangeboden worden. Overall: Zeker waar voor je geld.

26 de diciembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je mooie review Rafael! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst 2 flesjes besteld bij jullie,en…

Eerst 2 flesjes besteld bij jullie,en ik moet eerlijk zeggen dat ze echt heerlijk ruiken,de lost Cherry is echt een aanrader!!
Ik heb er 3 bij gekocht,waarvan weer de lost cherry ,ook leuk om als kerstkadootje onder de boom te leggen, sukses gegarandeerd denk ik

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je mooie review Bianca! :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geuren zijn goed maar...

Geuren zijn goed, maar de prijzen wisselen meer dan het weer, zo ook met de collectie, vaak uitverkocht of je ziet geuren niet meer terugkomen na net te zijn toegevoegd.

Hi Peter,

Bedankt voor het delen van je review, soms hebben we inderdaad een leuke actie dit kan van periode tot periode verschillen qua prijs. We vinden het leuk om onze klanten te blijven verassen met leuke aanbiedingen zodat parfum ten alle tijden betaalbaar blijft :).

Bedankt

Bedankt. Tot volgende keer.

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je mooie review :)

Perfect!!!

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je mooie review Ronald! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijna identiek aan origineel en lang geurend

De luchtjes zijn bijna identiek aan de echte luchtjes en ruiken ontzettend lang. Geen verdunde, slappe luchtjes, maar kwaliteit voor een betaalbare prijs.

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je mooie review Twan! :)

Blijft niet lang

Goed en snel maar vind jammer dat het niet lang mee gaat deze x gaat het iets minder lang mee 1e besteling geur ging 3 max 4 uur mee vond ik redelijk 2e bestelling 1 van de 3 parfums ging 1 max max 2 uur mee .. 3e besteling heb ik weer 2 er tussen zitten die niet lang meegaat waar van 1 weer 6 uur lang meegaat

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je ervaring Arman, we zullen dit intern onderzoeken om onze kwaliteit continue te kunnen blijven verbeteren. Er komen in ieder geval sterkere geuren aan (to be continued).

Bij vragen mag je ons altijd mailen / whatsappen.

Top service en goed product

Heb hier nu 3 keer besteld.
De sterkte van de verschillende geuren wisselen soms.
Maar over het algemeen erg tevreden.
Leveringen gaan echt snel, eind van de middag begin van de avond besteld de volgende dag in huis.
Laatste bestelling duurde een paar dagen langer door een fout bij de pakketdienst.
Na dit gemeld te hebben via het contact formulier binnen 5 minuten reactie gehad
Pakketje werd dezelfde dag opnieuw verstuurd en kwam de volgende dag binnen.
Top service en goed product

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je mooie review Harald! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon goede geurtjes voor een goede…

Gewoon goede geurtjes voor een goede prijs. Geur houdt lang aan. Top product

29 de noviembre de 2025

Hi Joost,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, daar doen we het voor! :)

^^Fairfume

8 consejos para escribir buenas reseñas.