Fairfume Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb hier nu 3 keer besteld. De sterkte van de verschillende geuren wisselen soms. Maar over het algemeen erg tevreden. Leveringen gaan echt snel, eind van de middag begin van de avond besteld d... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geurtje gekocht voor mijn zoon. Als eerst zelf natuurlijk getest. Maarrr geurtje vervliegt heel snel. Jammer. Geur wel redelijk lekker. Wat enkele geur accenten die in de buurt komen in de inspirati... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm so impressed with this vegan perfume shop! The quality of their imitation scents is amazing — they smell just like the high-end brands but at a fraction of the price. Plus, knowing everything is c... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bij de levering van mijn bestelling van samples was iets misgegaan. Eén sample bleek lek te zijn en twee andere waren uit hun kartonnen verpakking geraakt waardoor ik niet meer kon zien welke geuren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Perfumería

Escrito por la empresa

Luxe Parfums Geinspireerd op je favoriete merken!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

89 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering .goeie parfum.

Snelle levering .goeie parfum.. jammer dat no 112 en 115. Uitverkocht zijn . Hoop dat deze weer gauw in jullie assortiment komen.. top parfum

27 de junio de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Jellie! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle Parfumes Ruiken bijna als de…

Alle Parfumes Ruiken bijna als de designer merken, En blijven langer hangen en je ruikt ze best wel goed en ook heel aardige klantenservice :)

16 de junio de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Kevin! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede klantenservice en goede producten

Zeer goede klantenservice ik kreeg een nieuwe parfum na een defecte spraykop op mijn parfumfles en kreeg een ander lekkere geur voor in de plaats en ruikt exact als origineel en blijft veel langer hangen echt top

17 de junio de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! :)

Snelle levering , goed produckt

2 de junio de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Peter! :)

Super heerlijke geur

Super heerlijke geur! Precies zoals de echte originele parfum!

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Louise! :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg absoluut geen geur in mijn…

Ik krijg absoluut geen geur in mijn auto,kan dan beter zo,n geurboompje gebruiken.Maar wou wel een keer wat leuks/lekker gebruiken.

Hi Ciska,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de autoparfum. We zien dat je hebt gekozen voor de variant die je op het ventilatierooster plaatst. Deze geur komt het beste tot zijn recht wanneer de ventilatie of airco van de auto aan staat. Heb je dat al geprobeerd?

Mocht je vragen hebben, advies willen of ergens niet uitkomen, stuur ons gerust een berichtje. We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring met ons hebt en geen 1-sterrenervaring meer! 😊

Maak er een fantastisch weekend van!

Groetjes,
Team Fairfume

Prima!

Produkt is goed. Ruikt lekker.

Respuesta de Fairfume

Bedankt voo de mooie review Jasper! Daar doen we het voor :).

Aanrader!

Parfum is zoals beloofd: echt geïnspireerd op Dior Sauvage. Ik zal zelfs meer zeggen: ik vind hem nog beter ruiken :)
Ik had ook gemist bij mijn bestelling ivm de 1+1 actie, maar ze hebben me meteen goed geholpen met een oplossing.
Aanrader!

24 de mayo de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor de mooie review Anneke! :)

Goede producten

Goede producten, gaan lang mee en lekkere geur

2 de mayo de 2025

Respuesta de Fairfume

Bedankt voor de mooie review Erwin! :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nog steeds niks ontvangen en geen…

Nog steeds niks ontvangen en geen reactie op mail.
Uiteindelijk bestelling toch nog mogen ontvangen.

28 de abril de 2025

Goedemiddag Charl,

Dankjewel voor je review!

Fijn dat je jouw pakketje alsnog hebt ontvangen. Wij hebben je 5 dagen geleden een mailtje gestuurd. Daarin hebben we aangegeven dat we jouw pakketje opnieuw zouden gaan naar sturen, omdat jouw huidige pakketje is kwijtgeraakt door de bezorgdienst. Gelukkig is hierbij onze 2e levering wel goed bij je aangekomen. Geniet van de heerlijke geuren :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.