Información sobre la empresa

2. Asesor en marketing
  3. Empresa de motores de búsqueda
  4. Servicio SEO

Escrito por la empresa

Fair Online Marketing drives med det formål at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at navigere ærligt og effektivt i den digitale jungle. FairOnlineMarketing er et lille, men dedikeret alternativ til det klassiske marketingbureau, der hjælper virksomheder med at få styr på deres Google Ads, SEO og digitale strategi. Her får du ikke en junior-konsulent, praktikant, en AI-robot eller en "growth hacker" med to ugers erfaring. Du får mig, Christian - og ja, jeg tager telefonen selv 😉

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god oplevelse!

Christian er virkelig en skarp og dygtig gut. Han har benene plantet på jorden og som kunde får man virkelig god sparring og mange faglige og gode forslag om muligheder og trends.
Løbende update på hvad der rører sig. Vi har været super trygge ved ham og vi vil helt klart anbefale ham. Der er ikke langt fra tanke til handling og båndet er meget mere personligt.

20 de noviembre de 2025

Hej Peter

Tusind tak for de pæne ord, det sætter jeg stor pris på.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og jeg er virkelig glad for tilliden og anbefalingen, det betyder meget.

Fantastisk samarbejdspartner

Christian er uden tvivl en af de dygtigste profiler, vi har til at styre Google-indsatsen på vores cases hos Converzion.

Han kombinerer en tårnhøj faglighed med en sjælden evne til altid at komme med skarpe indsigter og konstruktiv sparring, der rykker resultaterne hver eneste gang.
Man mærker tydeligt, at han har fuldstændig styr på sit håndværk, men det er hans evne til at omsætte kompleks data til konkrete vækstmuligheder, der virkelig gør ham unik.

Udover at være hammerdygtig rent professionelt, er Christian også et fantastisk menneske at arbejde sammen med. Han er altid løsningsorienteret, engageret og en fornøjelse at have på holdet. De varmeste anbefalinger herfra

10 de marzo de 2026

Respuesta de FairOnlineMarketing

Tusind tak for de flotte ord.

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med jer om jeres cases, og jeg er glad for tilliden undervejs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og personlig oplevelse hele vejen igennem!

Som selvstændig familievejleder, har jeg haft en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet med faironlinemarketing. Christian tog sig god tid til at være nysgerrig på mine behov og forsøgte at forstå min branche, hvilket var et kæmpe plus.
Christian har været enormt fleksibel og imødekommende i forhold til mine ønsker undervejs. Det har føltes som det rigtige valg med et mere personligt alternativ til et klassisk marketingbureau. Det blev professionelt, personligt og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet. Kæmpe anbefaling herfra.
Mette Bech, FamilieFrekvens

11 de marzo de 2026

Hejsa Mette

Tusind tak for de meget pæne ord. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Jeg er glad for, at du har oplevet forløbet som både personligt, fleksibelt og professionelt. Det betyder oprigtigt meget, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse :-)

Tak for tilliden og anbefalingen.

Mvh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endelig en leverandør der faktisk lytter

Jeg har efterhånden arbejdet med en del forskellige bureauer i forbindelse med min online synlighed på Google og Bing, både store og dyre bureauer og mindre leverandører.

Min oplevelse har ofte været, at man som kunde ikke rigtig bliver hørt, og at der er langt mellem det, der bliver lovet i salgsprocessen, og det man faktisk får leveret.

Her har oplevelsen været en helt anden.
Jeg oplever en leverandør, der faktisk lytter til mine inputs og tager dem seriøst. Dialogen er løbende, og jeg føler mig inddraget i processen i stedet for bare at få noget “leveret”.

En ting jeg især sætter pris på er, at den person jeg taler med, også er den der udfører arbejdet. Jeg har tidligere oplevet, at sælgeren lover en masse, hvorefter man bliver overdraget til en specialist. Her hænger tingene sammen, og det betyder også, at forventninger og leverance matcher.
Alt i alt føler jeg, at jeg har fået en samarbejdspartner, der faktisk gerne vil hjælpe min forretning fremad.

Thomas Mikkelsen - GØ Studio

7 de marzo de 2026

Hejsa Thomas

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder virkelig meget for mig at læse, især fordi du sætter ord på nogle af de ting, som også var en stor del af grunden til, at jeg valgte at gå selvstændig.

Tak for tilliden og fordi du tog dig tid til at skrive den :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FairOnlineMarketing er en fantastisk…

FairOnlineMarketing er en fantastisk oplevelse. Man bliver båret igennem hele processen med en hjælpsomhed fra firmaets side som er uovertruffen. Professionelt og smidigt og med en indsigt som var til kæmpehjælp i forbindelse med opsætning af hjemmeside og efterfølgende marketing.
Og ikke mindst til yderst fornuftige priser...
Piano Værkstedet
København

11 de febrero de 2026

Respuesta de FairOnlineMarketing

Hej Gorm. Tusind tak for anmeldelsen. Jeg er virkelig glad for, at i har være tilfredse med samarbejdet. Det betyder meget for mig, og jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen :-)

Helpful and knowledgeable

Helpful and knowledgeable. Great communication!

5 de marzo de 2026

Hi Good Ember,

Thank you for your trust. I’m really glad to hear you had a good experience working with me. It means a lot to me to read a review like this :-)

Professionelt SEO-samarbejde med FairOnlineMarketing

I forbindelse med mit arbejde som ejer af Fyrvaerkerne.dk har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christian fra FairOnlineMarketing omkring SEO og online synlighed.

Da vi startede samarbejdet, var mit fokus egentlig bare at få bedre overblik over vores synlighed og muligheder online. Men det viste sig hurtigt, at Christian arbejder meget struktureret og grundigt med tingene.

Det jeg især sætter pris på er, at han ikke går efter hurtige løsninger, men i stedet bygger et solidt fundament, så synligheden udvikler sig stabilt over tid. Man mærker tydeligt, at han har en stærk forståelse for både SEO og hvordan virksomheder bliver fundet på Google.

Christian følger løbende op med rapporter og data og kommer også selv med nye idéer til forbedringer. Vi har allerede kunne se en tydelig forbedring i vores synlighed, og samarbejdet har været både professionelt og meget behageligt hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale FairOnlineMarketing til virksomheder, der ønsker at arbejde seriøst og langsigtet med deres online synlighed.

– Peter, ejer af Fyrvaerkerne.dk

5 de marzo de 2026

Respuesta de FairOnlineMarketing

Tusind tak for anmeldelsen, Peter. Det betyder virkelig meget for mig at læse en anmeldelse som denne.

Tak for tilliden, tak for samarbejdet og rigtig go’ dag :-)

Lyhörd

Lyhörd, professionell, tillmötesgående. Christian är helt suverän!

25 de febrero de 2026

Hejsa

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for mig, at det er en god oplevelse for dig!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.