Faky Flowers Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij deden voor onze proclamaties beroep op Faky Flowers voor de bloemendecoratie en zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De samenwerking verliep van begin tot einde vlot en profession... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig en netjes bezorgd in prachtige doos. Kwaliteit prima en personeel erg vriendelijk. Duidelijk beschrijving erbij hoe je kunt opzetten op vaas of schaal, mand etc. Lijkt net echt en heb zijde he... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle verzending en een persoonlijk kaartje bij het door mij uitgekozen boeket.

Información sobre la empresa

1. Tienda de plantas de seda
  2. Florería mayorista

Escrito por la empresa

Wij zijn een importeur, groothandel en (online) winkel in zijden en kunstbloemen, -planten en -bomen. Bij ons kun je terecht voor losse stelen, standaard en maatwerk boeketten, maar ook voor de voorraad van jouw (interieur)winkel of inrichting van restaurant, wachtkamers en vergaderzaken.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

60 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg snelle service en mooie bloemen…

Erg snelle service en mooie bloemen gekregen. Ook een persoonlijke kaart gekregen met een bedankje. Fakyflower is een echte aanrader!

25 de junio de 2025

Hoi Calvin,

Bedankt voor jouw mooie reactie! Heel fijn om te lezen en als we nog een keer wat voor je kunnen betekenen, horen we dat graag!

Prachtige bloemen

Eerst het verkeerde pakket ontvangen, maar dat werd snel en netjes opgelost: het pakket wat ik had gekregen mocht ik houden en 2 dagen later werd mijn pakket bezorgd. Prachtige bloemen, goede kwaliteit en snelle service! En een persoonlijk geschreven kaartje in het pakket, dat maakt het helemaal af!

26 de mayo de 2025

Hoi A.,

Het staat me nog bij. In de drukte een verzendlabel verwisseld. Blij dat we het op deze manier recht hebben mogen zetten en we hopen dat je er nog veel plezier van hebt!

Prachtig boeket

Prachtig boeket! Mooi verzorgd opgestuurd! Snelle levering.

30 de mayo de 2025

Hoi B.,

Goed te horen! Wij zetten graag een stapje extra om het de klanten naar de zin te maken. Heel veel plezier ervan gewenst nog!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faky bloemen voor redelijke prijs

Simpele web pagina, maar toch aardig keuze aan betaalbare kunstbloemen.
Makkelijk bestellen, veel betaalmogelijkheden +punt, snelle levering ++punt, goede verpakking, mooi en met liefde ingepakt.
Nog een keer bestellen? Dat is zeker een aanbeveling en betrouwbare webwinkel
Op en top

27 de mayo de 2025

Hoi Arturo,

Wat een fijne reactie zeg! Daar worden wij dan weer blij van! Als we je nog eens van dienst kunnen zijn, doen we dat met alle plezier! App, mail of bel en we staan voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service kreeg nl eerst berichtje dat…

De service kreeg nl eerst berichtje dat de kleur combinatie anders uitviel en of ik dit wilde veranderen. Dat is meedenken en een heel goede service. Ook was het goed en leuk ingepakt met lief kaartje erbij. Dus alleen maar lof over fake flowers . Nogmaals bedankt voor het meedenken

17 de mayo de 2025

Hoi Rianne,

Wij houden van goede service geven! Fijn dat je er blij mee was. En nog bedankt voor jouw reactie hier, dat wordt door ons dan weer heel erg gewaardeerd!

Mooi boeket

Mooi boeket, zoals op de afbeelding en snel geleverd.

14 de mayo de 2025

Hoi Sandra,

Wat een fijne reactie en goed te lezen dat je het boeket mooi vindt! Als we nogeens wat voor je kunnen betekenen, horen we het graag.

Goede service!

12 de mayo de 2025

Hoi Denise,

Wij houden van blije klanten! En daarom zetten we graag dat stapje extra. Nog bedankt voor jouw bestelling!

snelle respons

snelle respons, goede kwaliteit van product

19 de abril de 2025

Hoi F.,

Wat fijn dat onze producten in de smaak vallen! Geniet ervan!

Hoi Leunis,

Wat een super leuke reactie! Wij bieden graag de mooiste producten voor een betaalbare prijs. Super fijn dat je dat kan waarderen!

Levensechte bloemen en planten

Levensechte bloemen en planten, zelfs Google Lens herkend elke soort bloem met naam en info 👍.ben zeer tevreden met de prijs/kwaliteit.

11 de diciembre de 2024

Hoi Willem,

Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van jouw bestelling!

Erg mooi

Bloemen en vazen die je niet snel ergens voorbij ziet komen, leuk om kado te doen.

12 de diciembre de 2024

Hoi Claudia,

Fijn dat je ons assortiment leuk vindt!

Prachtig! Helemaal blij!

Wij zijn helemaal blij met de prachtige vaas en mooie vrolijke bloemen.
Kwaliteit is top, levering snel en voor een mooie betaalbare prijs!
Al veel complimenten mogen ontvangen.

18 de septiembre de 2024

Hoi Sandra,

Wat super fijn om te horen! Veel plezier ervan!

Kim | Faky Flowers

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.