Contact
Ik probeer contact op te nemen met het bedrijf. Mail komt steeds terug, telefoonnummer werkt niet en op het ingevulde contactformulier krijg ik geen reactie helaas.
FanMysteryBox is de ultieme bestemming voor voetballiefhebbers en verzamelaars en biedt een spannende ervaring door middel van onze innovatieve Mystery Boxes. Ons bedrijf is geboren in 2023 en wordt gevoed door een diepe liefde voor de sport en een verlangen om fans dichter bij de spanning van voetbal te brengen.
Estados Unidos
Leuk product, snelle levering en fijne klantenservice. Ik had expliciet doorgegeven geen wit shirt te willen en daar heeft fanmystery aan voldaan.
Ik heb de special box gehaald en hierbij aangegeven dat ik geen groen shirt wou. Hier is netjes gehoor aan gegeven en heb ik een prachtig speciaal FC barcelona shirt gekregen. heel erg blij mee.
Goede snelle service!
Had een fout gemaakt in de bestelling en daar een mail over gestuurd binnen 5 min reactie en geregeld.
Ik had een fout bij mijn bestelling. ik had een verkeerde maat geselecteerd. na contact met de klanten service is het snel opgelost en kreeg ik alsnog het juiste shirt.
A very nice shirt of Newcastle United! It was send to me very quick and also with a player card!