Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hemsidan tog en stund att vänja sig vid, men informationen om böckerna var väldigt tydlig och glad att man kunde välja utgåva och bindningform för en hel del av dem. Också trevligt att kunna beva... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Finns inget att klaga på. Har beställt 17 böcker fördelat på tre ordrar. Paketen har alltid skickats iväg fort och i två fall av tre kommit dagen efter. Samtliga har varit väldigt välpaketerade, och b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra, men när jag tryckt på Swish, godkänt villkoren och tryckt mig vidare gick det inte att se totalsumman som jag skulle betala. Det borde ni fixa! Min beställning var ganska enkel så jag kunde lista... Ver más

La empresa ha respondido

1. Librería
  2. Tienda de libros usados

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nya och begagnade fantasyböcker! Vi hjälper dig att komplettera dina serier och fylla på med nya spännande böcker att läsa.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för att ni ger gamla böcker ett nytt hem!

Beställde en bok och betalade med Swish! Levererades supersnabbt och beskrivningen av bokens skick stämde med verkligheten (det fanns ju bild på den så det räckte som beskrivning tyckte jag). Jag kommer absolut fylla på mina samlingar med hjälp av fantasyhyllan nu :D

20 de octubre de 2022

Rekommenderas varmt!

Också trevligt att kunna bevaka just den utgåva + bindningform man vill ha om de inte är i lager för tillfället. Så mycket lättare att kunna färgigställa sina påbörjade bokserier.

Inget krångel, snabb leverans, noggrant och väl paketerat, och böckerna var i fint skick. Väldigt nöjd och kommer definitivt att handla där igen!

20 de julio de 2022

Kanon

Beställde på morgonen och fick leverans till Stockholm dagen efter, snabb expedition och bra priser med rimlig frakt. Av att utdömma av tidigare inlägg här var skicket över förväntan. Önskvärt vore någon typ av skickbedömning så kunden vet vad de kan förvänta sig. Kommer beställa fler gånger, rekommenderas!

8 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag handlade på fantasy hyllan sen…

Nöjd.
Jag handlade på fantasy hyllan sent på söndagkvällen och fick paketet hem i brevlådan på tisdagen (nu i mellandagarna). Jag köpte 2st begagnade böcker och de ser bra ut. Böckerna kom, som andra skrivit, väl paketerade vilket betyder att båda böckerna var separat inlindade i bubbelplast och sen låg i ett kartonghölje som anpassats efter böckernas storlek.
Där var en djup repa i kartongen på mitt paket men böckerna var oskadda (a.k.a. bra paketerade).
Betalning med swish gick precis som det skulle och totalsumman gick att se.
Allt som allt helt nöjd. Första gången jag handlat där och kan absolut handla där igen.

29 de diciembre de 2020
Logotipo de Fantasyhyllan

Respuesta de Fantasyhyllan

Tack för din fina recension. Vad bra att böckerna inte blev skadade, då vet vi att packningen fungerar som den ska! Sådant är mycket viktigt för oss.

Välkommen åter!

Med vänlig hälsning
Axel - Fantasyhyllan.se

Extremt nöjd

Mycket rimliga priser, inklusive fraktkostnad.
Alltid mycket bra emballage.
Snabb frakt.
Böcker i gott skick, även de begagnade.
Stort utbud och mycket lättnavigerad sida.

100% nöjd från första beställning.

11 de septiembre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.