Farello Amsterdam

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Niks bestellen Dropshipping

Dropshipping bedrijf die valse informatie op hun site hebben staan, ze schrijven gewoon bedragen af terwijl je verzoek is geannuleerd. Het bedrag is een aantal dagen later toch teruggeboekt.

Graag zoveel mogelijk meldingen maken over dit bedrijf via de ACM “Tip of melding doorgeven” dit bedrijf moet zo snel mogelijk hard aangepakt gaan worden

11 de septiembre de 2025

HAAL NIKS BIJ FARELLO AMSTERDAM

Ik had werkschoenen besteld, allereerst heb ik hierop langer dan 3 weken moeten wachten. Bleek het dat het vanuit China moest komen. De schoenen kon ik zelfs achteraf op temu vinden voor 1/3 van de prijs. Daarbij is de klantenservice moeilijk bereikbaar. Mijn schoenen waren te klein, om te retouren moest ik zelf de kosten betalen om het terug naar china te verzenden, “want het moest terug naar de leverancier”. Deze kosten zijn boven de 20 euro. Ze bieden vervolgens een alternatief om 40% van je aanbetaling terug te storten. Ik heb nu schoenen die ik niet aankan en ik krijg mijn geld niet terug. BESTEL HIER NIET!!

12 de mayo de 2025

DROPSHIPPER, FAKE WINKEL

Zoals eerder vermeld, geen aanspreek punt. Fake website met fake openingstijden, pretendeert een winkel te zijn in Amsterdam maar nergens een adres.

Ik had schoenen besteld, er staat nergens dat het een dropshipper is. Dit wordt ook nergens vermeld.

22 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misbruikt het trustpilot logo door Fake…

Misbruikt het trustpilot logo door Fake recensie onder de naam van trustpilot te plaatsen op de eigen website . Had Leuke truien gezien , maar had niet door dat het dropshipping was. Duurde dus nogal lang eer in huis, bij contact van mijn kant zou ik 10% korting ontvangen als de truien aankwamen . Toen ze na een dikke drie weken aankwamen , bleek er geen logo's in te zitten . gereclameerd voor de 10% die gekregen en daarmee was de kous af dacht ik. Maand later zit ik op Temu en JOOM wat te browsen zie ik exact dezelfde truien voor een derde van het geld wat ik betaald had . Duidelijk geval van dropshipping onder andere naam dus . beetje jammer. Ik heb ze nog gemaild om verhaal te halen , maar hier geen reactie op gehad . Kortom wijze les , bedroevende kwaliteit (niet vormvast, pilling van de stof na paar uur dragen , echt weinig kwaliteit van de stof , algehele indruk niet goed ). Niet kopen daar , en dat weten ze zelf ook wel want waarom zou je anders trustpilot reviews faken ?

10 de diciembre de 2024

farello-amsterdam heeft FAKE logo's

farello-amsterdam heeft FAKE logo's, TrustScores, sterrenscores, widgets en reviews van Trustpilot op hun website staan. Daarmee willen ze u, de consument, de indruk geven dat ze legitiem zijn. Ik kan u verzekeren; dat zal niet hun enige leugen zijn. Er zijn screenshots gemaakt en deze website is gerapporteerd.

15 de octubre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.