Banner for Färgvaruhuset

Färgvaruhuset Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnabb leverans där de också ringde innan för att stämma av när kunde komma samt skickade en bild på varorna på plats. Sparade fler hundra jämfört med att handla i större byggvaruhusbutik här i Lä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gjorde beställningen online för hela huset vi renoverar. Det var 65 liter färg. De var otroligt trevliga och tillmötesgående. De levererade redan två dagar efter jag lagt ordern. // Kristi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tapeterna jag skulle ha var slut i lager, fick ett hjälpsamt mejl om denna information. Jag vet inte om dom fixade någon expressfrakt när dom fick hem eller vad dom gjorde men på tre dagar kom dom til... Ver más

1. Tienda de pinturas
  2. también en la categoría
  3. Diseñador de interiores
  4. Tienda de papel tapiz
  5. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

När du handlar hos oss på Färgvaruhuset får du samma service och expertråd som i en fysisk butik. Du kan också känna dig trygg med ditt köp. Om du har frågor kan du antingen ställa dem till oss på mejl och vi svarar dig så fort vi är på plats. Om du ringer under våra öppettider i butik får du svar genast. Vi har lång erfarenhet inom färgafackhandeln och driver också två fysiska butiker. Välrenommerade Vårby Färghall och Södertälje Färghandel.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

4 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 54% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

522 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte enliters tomma färgburkar med…

Köpte enliters tomma färgburkar med lock. Ibland tar ju en färgburk "slut" före innehållet och då är det bra att hälla över i ny burk. Dessa hade också ett lock med rejäl kant för en flat skruvmejsel att öppna med. Kanske lite lyx att kosta på sig detta men dom kommer att rädda mig i framtida färgkaos.

30 de agosto de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Saknades varor

Snabb leverans, men får endast två stjärnor då de inte verkar kunna läsa beställningen korrekt. Beställde två varuprover av OSMO Dekorvax - 3137 samt två av OSMO Dekorvax - 3161 á 28 kr styck exkl frakt. Fick dock endast en av vardera. De kanske borde införa självkontroll vid packning av ordrar. För liten kostnad för att det ska vara värt att bråka med dem.

29 de agosto de 2026
Logotipo de Färgvaruhuset

Respuesta de Färgvaruhuset

Tack för ditt omdöme!

självklart gör vi allt för att kunna förbättra oss. Ni får gärna kontakta vår kundtjänst så att vi har en chans att åtgärda vårt misstag.

allt gott

Mvh
Färgvaruhuset.se

Perfekt leverans

Levererade den brytning jag ville utan problem. Hemleverans för 29kr. Perfekt, rekommenderas. Mycket bättre än att åka genom hela stan och handla lokalt till mycket högre pris

28 de agosto de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.