Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ha die Chantal, Wat heb jij mij toch ontzettend prettig geholpen vandaag! Erg meedenkend en een eerlijk advies! P.s Ashley is ook zeer leuke dame! Ik kom zeer zeker terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg leuke winkel met vriendelijk personeel. Naast leuke kleding ook mooie sieraden. Aanrader om langs te gaan.

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Fashion365 is een online winkel met daarnaast een kledingwinkel gevestigd in het hartje van het altijd gezellige Denekamp. Door de klantvriendelijkheid, laagdrempeligheid en vooral gemoedelijke sfeer is het prettig winkelen voor zowel de dames, kinderen en baby's. In het ruime assortiment is er altijd wel iets wat jij leuk vindt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,6

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ik was erg tevreden over Fashion 365

Ik was erg tevreden over Fashion 365; een snelle levering en als er iets teruggestuurd moet worden, wordt het bedrag snel gerestitueerd!

5 de octubre de 2024

Bedankt voor je review.
Veel draag plezier met je mooie pak!

Gezellige winkel

24 de agosto de 2024

Top ervaring bij Fashion365

Ik had een top shopervaring bij Fashion365 ! De collectie bevat voor ieder wat wils. Van stijlvolle kleding tot perfect te combineren sieraden. De eigenaresse was vriendelijk en behulpzaam en gaf haar eerlijke mening. Dit vond ik fijn. Een extra pluspunt is de leuke spaaractie waarmee je voor korting op je volgende aankopen spaart. Ik kom zeker terug!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Heb hele mooie sieraden van Rose&Camellia besteld. Prachtig!! En snel geleverd!!

Respuesta de Fashion365

Fijn om te horen! Dankjewel.

Wat een feest om weer bij Fashion365 te zijn

Wat een feest om weer bij Fashion365 te komen zijn. Een goed advies en een prima klantvriendelijkheid!! Bjj de kleding prachtig bijpassend sieraden gekocht. Dit maakte het geheel helemaal compleet. Fijn om weer zo goed geholpen te worden! Tot heel snel.

21 de agosto de 2024

Respuesta de Fashion365

Bedankt voor je review Marieke.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ketting en armand gekocht

Ketting en armand gekocht. Deze cadeau gegeven en daarom de handgeschreven prijsjes eraf geknipt. De sieraden zijn te klein voor een volwassene. Het bedrijf heeft geen geld terug omdat de nieuw gemaakte prijstags wel hetzelfde zijn maar met een blauwe pen zijn geschreven ipv een zwarte pen! Voor 6,95 wordt het naar mij retour gestuurd. Advies: koop hier nooit iets!!! Niet klant gericht en geen service!!

Beste klant,

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met onze service en we begrijpen uw teleurstelling. Echter, aangezien de originele labels met merklogo zijn verwijderd, kunnen wij deze items niet meer als nieuw verkopen. Dit maakt het helaas onmogelijk om de retour te accepteren.

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar in dit geval kunnen wij helaas geen uitzondering maken. Hopende op uw begrip.

Fashion365

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Chantal is een fijne lieve dame …

Chantal is een fijne lieve dame die je op gemak nieuwe klering laat passen. Ik ben erg fijn geholpen. Ik ben blij met mijn spijkerbroek.🫶

16 de mayo de 2024

Dankjewel, graag gedaan.

8 consejos para escribir buenas reseñas.