Køb IKKE på denne hjemmeside. Solbriller skulle returneres, men nu er hjemmesiden pludseligt ikke til at tilgå? Har skrevet til deres kundeservice, denne mailadresse er åbenbart falsk. Vi har prøvet a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leveringstiden var god, men dette var også det. Ikke noget flot etui, skruen er allerede ved at falde ud, og jeg har brugt dem mindre end en uge. Virkelig ringe kvalitet. Opdatering: Nu... Ver más
La empresa ha respondido
Faldt over FashionZone ved et tilfælde gennem deres reklame på Instagram og efter længere overvejelse tænkte jeg at det var tid til at prøve nogle skærmbriller og så var der oveni købet tilbud.. j... Ver más
Fantastisk service! Har kun haft gode oplevelser med FashionZone! Det er utrolig hurtig levering, med en fantastisk service. Havde fået et par briller hjem som var skæve, men fik tilsendt no... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de ropa
- Mayorista de gafas
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de gafas de sol
- Tienda de ropa para mujeres
Escrito por la empresa
FashionZone er en dansk modeportal der siden sælger solbriller og andre fashion accessories. God stil skal være tilgængeligt for alle, så derfor tilbyder FashionZone kvalitets fashion produkter, til fair priser.
Información de contacto
Bøllemosevej 22, 3550, Slangerup, Dinamarca
- support@fashionzone.dk
- fashionzone.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service og hurtig levering
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering. Enormt venlig og serviceminded kundeservice ved henvendelse :-) Tak for det!
Nemt og hurtigt 👌
Dejlig oplevelse!
Hurtig levering - gode produkter. Alt i alt god service 🌸
Hurtig levering og billig
Hurtig levering og billig
Købte et par blue light briller d. 29/4 og modtog dem allerede idag, dejlige at have på, god kvalitet, og så sødt at de havde lagt en karamel med i pakken, der handler jeg gerne igen 😊
God oplevelse
Brillerne var ikke den kvalitet, jeg håbede på, men kundeservice var lynhurtig til at hjælpe i den forbindelse.
Mega i orden service!
Har modtaget to par rigtig fede solbriller, som faktisk mærkes til at være lidt bedre kvalitet, end hvad jeg måske forventede! 👍Hurtig levering osv. Der var desværre lidt ridser i det ene par, men blev lynhurtigt tilbudt et nyt par af samme model eller en anden solbrille og modtog en ordrebekræftelse cirka en time efter jeg havde skrevet og ønsket et andet par. Så mega hurtig og god service! :D 🥰🥰
Bestilte onsdag og de var her allerede torsdag!😁 super god service!
Ikke så meget at sige andet end at det…
Ikke så meget at sige andet end at det var en super oplevelse fra start til slut. God og hurtig service og super fede solbriller 👍😊
Hurtig levering og rigtig god service
Hurtig levering og rigtig god service. Modtog en forkert brille og der blev hurtigt fundet en løsning og 2 dage efter modtog jeg den rigtige brille.
Fine solbriller og hurtig levering
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Modtog en forkert brille i pakken, men kundeservice var hurtig til at finde en god løsning og sende den korrekte brille min vej.
Rigtig god service
Rigtig god service, fik ombyttet briller fra to ordre og til sidst retur for 3 ordre. Så jeg har været besværlig og det blev håndteret med god service hele vejen igennem. Og deres briller er i rigtig god kvalitet til en god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
Hurtig levering og god service.
Super fine solbiller som sidder godt
Super fine solbiller som sidder godt! Jeg er meget glad for dem!!
God kvalitet til billige penge.. så det er nok ikke sidste gang, jeg bestiller derfra..🙌🏻😀
Lækre solbriller og hurtig levering
Lækre solbriller og hurtig levering. Samt til en god pris👍🥰
Hurtig levering og brillerne sidder…
Hurtig levering og brillerne sidder godt.
Super fine solbriller til billige…
Super fine solbriller til billige penge.
Super fine styles og god pasform👌🏽
Hurtig levering efter 2 dage havde jeg pakken👏🏽
Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk kundeservice!
Hurtigt svar og super service
Mine briller var uheldigvis gået i stykker efter kort tid. Så jeg sendte en reklamation til deres kundeservice. Jeg fik lynhurtigt svar tilbage efter få minutter og sendt et par nye briller min vej.
Deres briller virker rigtig godt og bliver uundværlige når man først har vænnet sig til at bruge dem.
Jeg var nok bare uheldig med en produktionsfejl.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.