Goed product perfecte kwaliteit, snel geleverd, aardige mensen en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn pakket was zoekgeraakt, maar Fatmotion heeft dit uitstekend opgelost en alles vergoed. De service is echt top: betrouwbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Ze zorgen dat je altijd geholpen w... Ver más
La empresa ha respondido
Schnelle Lieferung, habe aus Drutschland bestellt dauerte nur 5 Tage und das über das Wochende. Bei Fragen oder Hilfe kann man sie über WhatsApp anschreiben und da antworten sie sehr schnell und sind... Ver más
La empresa ha respondido
Fatbike display besteld die opvoerbaar was..blijkt niet opvoerbaar te zijn ..alle codes in gevuld .ligt het aan mijn controller zeggen ze ..het display van mijn vriend erop gezet waarmee mijn fatbike... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
FatMotion is dé specialist in fatbike onderdelen en accessoires in Nederland. Wij combineren passie, snelheid en innovatie om u de beste kwaliteit te bieden. Van krachtige motoren tot premium remsystemen en slimme displays: bij ons vindt u alleen zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Wij staan voor directe levering, eerlijk advies en scherpe prijzen. Meer power, meer controle, meer fun — dat is FatMotion. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil.
Información de contacto
2712AH, Zoetermeer, Holanda
- 0686063403
- info@fatmotion.nl
- fatmotion.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goed product perfecte kwaliteit
Het was supersnel binnen gekomen en het…
Het was supersnel binnen gekomen en het werkt ook nog is super goed! (Ik ben er blij mee)

Respuesta de Fatmotion
Controller doet het perfect en bezorgt…
Controller doet het perfect en bezorgt binnen 1 werkdag

Respuesta de Fatmotion
Ik kocht een opvoerbare controller en…
Ik kocht een opvoerbare controller en ik kreeg hem en ik zet hem op mijn fiets en ik ging 25 daarna mijn trapondersteuning werkte niet meer

Respuesta de Fatmotion
Alles wekt goed en goeie prijzen voor…
Alles wekt goed en goeie prijzen voor de beste kwaliteit

Respuesta de Fatmotion
ik heb laatst nieuwe remmen besteld bij…
ik heb laatst nieuwe remmen besteld bij fatmotion en was super blij met het resultaat, de levering was maar 3 dagen en heb duidelijke info gekregen over de levering.

Respuesta de Fatmotion
Helpt je super goed aan informatie
Helpt je super goed aan informatie.
De bestelling is altijd snel onderweg en het spul wat je nodigt bent klopt altijd

Respuesta de Fatmotion
Je gaat inderdaad 45km/u als je wilt…
Je gaat inderdaad 45km/u als je wilt kan je met het goede schermpje ook 32km/u en als je hem op 25km/u zet gaat je gashendel ook meteen 6km/u wat legaal is zodat hij niet wordt ingenomen

Respuesta de Fatmotion
Goed bedrijf snel geleverd zeer goeie…
Goed bedrijf snel geleverd zeer goeie kwaliteit een top bedrijf
Más información sobre otros tipos de reseñas.